2/2/16

Και Ναι και Όχι στις εκλογές

Πάντα υπάρχει κακός ακροδεξιός δράκος στην αριστερή Εδεμ

Δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, τόνισε η Όλγα η εκπρόσωπος και εξήγησε ότι για όλα φταίνε οι ακροδεξιοί που πρέπει να απομονωθούν. Η κυβέρνηση ζητάει να συνεισφέρει η αντιπολίτευση σε καίρια εθνικά ζητήματα επειδή για την κυβέρνηση, «οποιαδήποτε ενίσχυση της διαπραγματευτικής προσπάθειας κρίνεται αναγκαία», αλλά δεν ζητάει διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Η μανδαμ Όλγα είπε ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο πρόωρων εκλογών.
"Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν θα ήταν πρόβλημα για το ΣΥΡΙΖΑ. Θα ήταν πρόβλημα για το λαό. Οι εκλογές θα τορπίλιζαν τη διαδικασία για τη σταθεροποίηση του οικονομικού κλίματος», είπε  η μανδάμ Όλγα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ακόμα, δεν υπάρχει κανένα σενάριο,  δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης,
ή αλλαγής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά  η μανδάμ Ολγα  άφησε  αιχμές για κάποιους -(κυρίως από το χώρο της ακροδεξιάς)- που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν πολιτικά τις κινητοποιήσεις των αγροτών, δημιουργώντας «αναταραχή, φόβο και τρόμο».
«Όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την πραγματική αγωνία των αγροτών στηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα μια γραμμή που υπονομεύει τον διάλογο πρέπει να απομονωθούν», είπε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η γεροντομπεμπεκα πρέπει να βρει κάποιον επειγόντως να την ......γ@μηση (αν είναι τυχερή) μπας και ξελαμπικάρει.
Αλλιώτικα τους συριζαίους αγροτιαρηδες που την ψηφίσανε θα τους βαφτίσει .....λενινιστές-μαρξιστές η και νεοδιορισμενους ΕΑΜιτες



Πατρικιος

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...