8/7/16

Περί της Αλλαγής

-Αλλαγή –Αλλαγή, Εθνική Επιταγή
-Αλλαγή –Αλλαγή, Λαϊκή Επιταγή

ΥΓ. Εάν η Αλλαγή επέλθει και «καταναγκαστικώς» δια της επεμβάσεως του ενόπλου λαού, τόσον το καλύτερον.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένοπλη εξέγερση...νάξερες πόσοι τη θέλουν Σπύρο!!! Ακόμα και οι επικυρίαρχοι, που έχουν ετοιμάσει στρατό για να πετσοκόψουν γυναικόπαιδα!! Αφορμή ζητάνε...κι αν γίνει κάτι τέτοιο μέσα στις μεγάλες πόλεις και καταστραφούμε, θα μπορέσουν να εγκαταστήσουν τους λαθρο στα σπίτια μας με την άνεσή τους. Όχι! Η ένοπλη εξέγερση είναι βούτυρο στο ψωμί τους!! Αυτό που χρειάζεται είναι ό,τι κάναμε και στην προηγούμενη Γερμανική Κατοχή (και ο νοών νοείτω).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ SOS SOS SOS


περασε ομως ο καιρος και μας εδειξαν τα πραγματικα τους προσωπα οι πορειομανεις των διαφορων κομματων αποκομματων ,και λοιπον οργανώσεων.
Προτεινω παγο παγο βαθυ βαρυ και ασηκωτο,δηλαδη,επειδη ειναι αδυνατον να αντιμετωπισουμε τον εχθρο με στημενες πορειες,η αυθορμητες πορειες που θα εχουν αποτελεσμα τραυματισμους,σκοτωμους και ζημιες,και επειδη ειμαστε και λιγοι δεν τα βγαζουμε περα με στημενες μαχες με τον εχθρο,και οι απωλειες θα ειναι σε βαρος μας.
Οποτε τι κανουμε?
Βλεπουμε τα οπλα τους και τα αναλυουμε,ποια ειναι τα οπλα αυτα?
1} θρησκεια
2}ποδοσφαιρο
3}ΜΜΕ
4}εκδηλωσεις διαφορες με στοχο την χειραγωγηση
5}εκλογες και δημοψηφησματα
6}κρατικος τζογος
απεχουμε οριζοντιως και καθετως απο ολα αυτα,δεν τους τρεφουμε,τους παγωνουμε δια της απουσιας μας,μονο τοτε θα καταλαβουν οτι μας εχουν απεναντι,τοτε θα γινει το κραχ,οσο συμμετεχουμε εστω και καλοπροαιρετα ζημια στον εαυτο μας κανουμε,διοτι δεν διαπραγματευσαι ουτε εχεις επαφη με εναν εχθρο με πολλα προσωπα και στα ορια της ψυχοπαθειας,απλα τον παγωνεις και τον πολεμας με τα ιδια του τα οπλα αλλα απο την αναποδη.
Αντωνης

Ανώνυμος είπε...

Ὅταν βρεθοῦν στρατιωτικοὶ μὲ ὄρχεις καὶ χωρὶς νὰ ὑπολογίζουν οἰκεγένεια καὶ συμφέρον τότε καὶ μόνον τότε ἴσως κάτι γίνει. Ἀλλὰ προσοχὴ μὴν τὴν πατήσουν ὅπως τὸ 1974. Ὑπάρχουν πολλὰ φίδια μέσα στὸ στράτευμα κὰι στὴν πολιτικὴ σκηνή.

Ανώνυμος είπε...

εδω θελει μυαλο πονηρια στρατηγικη και προπαντων ομοψυχια,κατι θα γινει παιδες δεν ειναι δυνατον να πεθανουμε ετσι για πλακα,κρατηθειτε ολοι με ηθικο με αγαπη αποβαλετε τις κακες συνηθειες γινεται καλυτεροι απο χθες,και ο θεος και η παναγια μας θα μας δειξουν οτα ερθει η ωρα τον δρομο οσοι απομειναμε,και να ξερετε δεν ειναι αναγκη να ειμαστε πολλοι,ποτε δεν ειμαστε πολλοι,αρκει να εχουμε καλη ποιοτητα ως οντοτητες και ολα θα επιστρεψουν στην φυσικη τους ισορροπια.