9/7/16

Περί του Καφενέ και του κάθε ενός που έχει «γνώμη»

Καταρχήν ο «διάλογος» είναι εφικτός μεταξύ δυο «ισοδυνάμων». Και βέβαια δέχομαι να συζητήσω με κάθε «ερευνητή» που διαφωνεί με την δική μου ερμηνεία των γεγονότων. Αλλά αρνούμαι κάθε δυνατότητα συζήτησης, με τους εξυπνάκηδες και τους προπετείς Χλιμίτζουρες του διαδικτύου, που, «κάτι άκουσαν», «κάτι τους είπαν» και «ξέρουν καλά».
Να για παράδειγμα ένας που ξέρει και που μου έγραψε: «Καλά όλα τάλλα, αλλά αν οι Εγγλέζοι έφαγαν τον Μεταξά, τον Κορυζή ποιοί τον έφαγαν; Γιατί δεν μπορεί να έφαγαν και αυτόν που επεδίωκε την ανακωχή με τους Ιταλούς και αυτόν που απεφάσισε την συνέχιση του νικηφόρου αγώνα».


Εγώ δεν γράφω "τι νομίζω" και "τι πιστεύω", αλλά ερμηνεύω τα γεγονότα που η ξένη Κατοχή, η Στοά και η Συναγωγή μας κρύβουν.

Στο βιβλίο μου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ γράφω ποιος σκότωσε τον Κορυζή και αποκαλύπτω ότι ο Μεταξάς δηλητηριάστηκε από τοξίνη παραγωγής SOE, (στα εργαστήρια του Porton Down), που σε βελτιωμένη έκδοση χρησιμοποιήθηκε το 1942 για τη δολοφονία του Χάιντριχ και το 1943 βρέθηκε στον Μπόρις της Βουλγαρίας.
Στα Γερμανικά αρχεία υπάρχουν οι ιατροδικαστικές εκθέσεις του Dr. Hans Eppinger που εντόπισε το δηλητήριο και στον Μεταξά και στον Μπόρις.
Στο βιβλίο μου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είμαι ο πρώτος που αποκάλυψα τον πράκτορα Αλεξάτο, που έδωσε στο ΚΚΕ, (εις χείρας Τζίμα), τον χειμώνα του 1941, 7100 χρυσές λίρες με τις οποίες ξεκίνησε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Επομένως, Κρείττον του λαλείν το σιγάν, και ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω, εκείνους που το έψαξαν
το πράγμα.

Δεν συζητάμε για ποδόσφαιρο εδώ. Για τα «σφυρίγματα» όλοι μπορούν να έχουν δημοκρατική «γνώμη». Αλλά για το ποιος δολοφόνησε τον Μεταξά ,ΟΧΙ.

ΥΓ. Πάντα ερωτώ τους ακροατές μου να μου πουν ποιος έκανε τη δικτατορία του 1936. Και το 99.99% απαντά ο Μεταξάς. Ενώ το πραξικόπημα το έκανε ο Παπάγος με τις ευλογίες του Άγγλου πρέσβη. Ο Παπάγος επέβαλε στον βασιλιά τη δικτατορία και αντι να κυβερνήσει ο αντιπαθής Γεώργιος διόρισαν πρωθυπουργό τον Μεταξά που είχε κάποιο πολιτικό και κοινωνικό ανάστημα.
Οι Μεταξικοί όμως είχαν δική τους κοινωνική και πολιτική «ατζέντα». Περισσότερα θα βρείτε στο βιβλίο μου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Μεταξά έχει γραφτεί κατά καιρούς προ τον έφαγε ο Άγγλος Αρχίατρος. Η οικογένεια Μεταξα δεν τον ήθελε για Γιατρό αλλά τον έφεραν. Με την δολοφονία Κορυζή οι σύμμαχοι έδωσαν το ok στους Γερμανούς να ανεφοδιαστούν στον Ναύσταθμο Ελευσονας πριν αναχωρήσουν για την Κρήτη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ ΕΛΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ