9/7/16

Η μάχη με τα Ψέματα και την προπαγάνδα της Στοάς και της Συναγωγής

Προσπαθώ μέσα από το διαδίκτυο και με τα βιβλία μου να ανασκευάσω τα ψέματα και τα ιδεολογήματα επί των οποίων στηρίζεται στην Πατρίδα μας το Ολιγαρχικό καθεστώς της Στοάς και της Συναγωγής.
Προσπαθώ να αποκαταστήσω την Εθνική Αλήθεια. Και μετά, έρχονται είτε οι βαλτοί, είτε οι χαζοί, να μου επαναλάβουν τα ψέματα που έχουν «αποστηθίσει», γιατί τρέφονται με την προδοσία με το γάλα, της μάνας τους.
Θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν Τραγωδία.
Τι άλλο να πω.
Όποιος θέλει να υπηρετεί τα ψέματα της Στοάς και της Συναγωγής και τους Εθνικούς Μακρυρουφιάννηδες και τους ρουφιανόπαγους, επειδή του τα δίδαξαν η Στοάς και η Συναγωγή έχει πλέον ατομική ευθύνη.
Συστρατεύεται εκών, με τους «μελανοχίτωνες» και τους «πραιτοριανούς» της Ξένης κατοχής της Στοάς και της Συναγωγής.
Σε ένα «αυτοβιογραφικό» και αυτοκριτικό του ποίημα ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε: «Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος. Η εκπόρθηση να φτάσει ως τις ρίζες των βουνών.Είσαι Έλληνας, είσαι Έλληνας. Πίνεις την προδοσία με το γάλα, πίνεις την προδοσία με το κρασί».
Αυτή είναι η εκπαίδευση της Στοάς και της Συναγωγής.
Είσαι Έλληνας; Τότε πίνεις την προδοσία με το γάλα, και για να «γυρίσει» η Προδοσία, «θέλει δουλειά πολύ». «
Θέλει νεκροί χιλιάδες να `ναι στους τροχούς. Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους». Θέλει να γκρεμίσουμε τη «Μητρόπολη» της Στοάς και της Συναγωγής και να χτίσουμε στη θέση της το Ναό του Σωτήρος. Το Τάμα του Εθνους!

1 σχόλιο:

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Σπύρο μου,
Όλοι μαζί πρό πάντων, με τον ΕΝΟΠΛΟΝ ΛΑΟΝ, γιά ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ άξια των προγόνων της.