8/7/16

Το ναυάγιο των Βασιλακόπουλου & Co

Η ασπρόμαυρη μικτή μανατζαρέων, με τους «παίκτες ρουσφέτια», τους οικογενειακούς φίλους, και την Κουτσή Μαρία, ναυάγησε στα ρηχά , μαζί με τους παπαγάλους διαφημιστές της, που εισπράττουν «εθνικό ρεγάλο».
Πνίγηκαν άπαντες. Εκτός από τον «Μέγα» Κόουτς της δεκάρας και τον ασίσταντ Μίσσα ,ναυάγησαν και οι αδελφοί από τη Νιγηρία και κυρίως η Ομοσπονδία.
«Πασοκ» ήσαν και «Πασοκ» τα έκαναν. Ήγουν Σκατά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίτηση για κανάλι, κατέθεσε και ο Χρήστος Καλογρίτσας, κουμπάρος του Πάνου Καμμένου, κουμπάρος του Χρήστου Σπίρτζη, αδελφικός φίλος του Νίκου Παππά, ιδιοκτήτης της GPO, της κατασκευαστικής που εξαγόρασε την εταιρεία ΜΕΔΟΥΣΑ , την εταιρεία ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΤΕ του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη. Ιδιοκτήτης της εταιρείας που «χτύπησε» την ΕΥΑΘ που ξεπουλάνε και θα υπογράψουν όλοι αυτοί. Και βέβαια, υποθέτω, ότι το κανάλι που θα του δώσουν θα το χειρίζεται ο ο άλλος κουμπάρος μεγαλοδημοσιογράφος

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ τι ξέρεις από μπάσκετ Χατζάρα; Έπαιζες σε καμμιά ομαδούλα μαζί με τον "σωλήνα";

Ανώνυμος είπε...

Οι αδερφοί Αντετοκούμποι στην Νιγηρία θα έπαιζαν ? Αξιακά φτουράνε ? Δεν ρωτάω αν θα έπαιζαν στην Εθνική Ελλάδος για να μη φανώ ρατσιστής που δεν είμαι.Άλλωστρε είμαι εγγεγραμένος στο ΣΥΡΙΖΑ της γειτονιάς μου και στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ του χωριού μου.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, αντί να ρίχνεις καρφιά που ουδείς καταλαβαίνει, γράψε στα ίσια τι συμβαίνει με την εθνική μπάσκετ και κατάντησε σε αυτό χάλι. Δεν υπάρχει κανείς άλλος να τα γράψει.

Ανώνυμος είπε...

Οι αδερφοί Αντετοκούμπο έφεραν τη μαυρίλα τους
στην επίσημη αγαπημένη...

avdargor είπε...

εμενα με στεναχωρει οτι ΠΑΝΕ Κ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ "ΑΜΕΡΙΚΗ" αλλα.... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Κ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!! ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!! Κ ΕΤΣΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ..καταντησε να ειναι εθνικη Αφρικης....... :( ξυπνατε ρε παιδιααα λεμεεεεεεε ΑΦΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!! ειναι Ελλαδα για σας αυτο το πραγμα?