8/7/16

Καλοκαιρινή προσφορά του «Δελτίου των 11» για να διαβάζετε στην παραλία

«Εβραϊκό Ζήτημα» +
ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, μόνο με 25 Ευρώ
Το Εβραϊκό Ζήτημα. Η αλήθεια για τον παγκόσμιο πόλεμο και το Παγκόσμιο Ολοκαύτωμα, όλων των λαών και Εθνών που οργάνωσαν οι αφομοιωμένοι Αχασβήροι.
Η Γερμανία και το Εβραϊκό Ζήτημα λίγο πριν τον Πόλεμο. Απόδοση στα ελληνικά του γερμανικού πρωτοτύπου, εισαγωγή και υπομνηματισμός από τον Σπύρο Χατζάρα . Σήμερα, όλος ο κόσμος, «ακούει» ότι οι ρατσιστές εθνικοσοσιαλιστές, με το που κατέλαβαν την εξουσία στη Γερμανία το 1933, άρχισαν τον απηνή διωγμό των εβραίων. Και όμως.
Ο Εβραϊσμός με την κολοσσιαία οικονομική δύναμη που κατείχε, επιτίθονταν. Είχαν εξαπολύσει απηνή διωγμό των Γερμανών και των άλλων λαών και οι εθνικοσοσιαλιστές βρισκόντουσαν στην άμυνα. Ο στόχος του ξεσηκωμού ήταν η Ιουδαϊκή απολυταρχία στην Ευρώπη. Μετά τις δολοφονίες από τους Εβραίους του Ερνστ φομ Ρατ στο Παρίσι, και του Βίλχελμ Γκούστλοφ , ξέσπασαν τα γεγονότα της «Νύχτας των Κρυστάλλων», ( 9 και 10 Νοεμβρίου 1938), που προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις στην Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όπου μάλιστα οι εφημερίδες συνέκριναν τα γεγονότα με το πογκρόμ κατά των Εβραίων στην Τσαρική Ρωσία, μετά την δολοφονία του Τσάρου Αλεξάνδρου το 1881. Σε αυτό το πλαίσιο οι Η.Π.Α. ανακάλεσαν τον πρέσβη τους στο Βερολίνο.
Σε απάντηση των διεθνών αντιδράσεων και επικρίσεων εκδόθηκε στο Βερολίνο, τις πρώτες ημέρες του 1939, από το «Ινστιτούτο για τη μελέτη του εβραϊκού ζητήματος» , η μπροσούρα , «Deutschland und die Judenfrage», που την υπέγραφε ο δρ. Karl Friederich Wiebe, ο οποίος με προφητικό τρόπο, μόλις 240 ημέρες πριν αρχίσει ο παγκόσμιος πόλεμοςτόνιζε: «Απειλείται από αυτή την μικρή κλίκα (του διεθνούς εβραϊσμού) η ειρήνη μεταξύ των κρατών».
-Τι τράβηξε και τραβάει ο Κόσμος από τον Αχασβήρο. Το Εβραϊκό Ζήτημα
-Η αφομοίωση των όπου Γης και Πατρίς
-Το Εβραϊκό Ζήτημα, οι Νόμοι της Νυρεμβέργης και οι Κανόνες του Λατερανού του 1215 μΧ -Η Γερμανία και το Εβραϊκό Ζήτημα λίγο πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο
-Το εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη
-Το εβραϊκό πρόβλημα και η γερμανική θέση
-Το εβραϊκό ζήτημα ένα άλυτο πρόβλημα εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια 
-Η κοινωνική δομή των Εβραίων
-Οι Εβραίοι και η προπολεμικη Γερμανική οικονομία
-Εβραίοι και διαφθορά
-Οι Εβραίοι στη προπολεμική γερμανική πολιτική
- Οι Εβραίοι στον προπολεμικό γερμανικό Τύπο
-Εβραίοι και Γερμανική κουλτούρα
-Εβραίοι και ανηθικότητα
-Το μερίδιο των Εβραίων στην εγκληματικότητα

Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε όλοι
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. (Πράκτορες και Κομμουνιστές στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας).
Διαβάστε και μάθετε την Αλήθεια, για τον πόλεμο του 40, τη δικτατορία του Βασιλιά και του Παπάγου, τους αργυρώνητους των Αθηνών, το ρόλο του Μεταξά, τους εθνικούς ήρωες Κατσιμήτρο και Βραχνό και τον προδότη Παπάγο.
Πως οι Άγγλοι δημιούργησαν τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ με το χρυσάφι που τους έδωσε ο βασιλιάς, και γιατί ευθύνονται για τις σφαγές του Μελιγαλά, της Καλαμάτας και των Γαργαλιάνων .
Οι Γερμανοί, στους 54 μήνες της Κατοχής, μέχρι εκτέλεσαν στην Μεσσηνία, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 1944 περίπου 800 Έλληνες. Ενώ ο «Άρης» και ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, που δεν επιτέθηκαν στους αποχωρούντες Γερμανούς, αλλά επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων στις απελευθερωμένες πόλεις, σκότωσαν, σε 21 μέρες, μέχρις τις 27 Σεπτεμβρίου 1944, τουλάχιστον 6.000.
Αυτή είναι η γενοκτονία του Μελιγαλά που είναι μεγαλύτερη από εκείνη της Σρεμπρενίτσα.
Όλα στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την «Κοινοπραξία» Ιντέλιτζενς Σέρβις-ΚΚΕ.
Πως οι εγγλέζοι με τις χρυσές τους λίρες δημιούργησαν στην Κατοχή το «Ισχυρό ΚΚΕ», και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ όπως ακριβώς η Cia δημιούργησε το «Ισλαμικό Κράτος». Και ακόμα:
Πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο Μεταξάς από την Ιντέλιτζεντ Σέρβις που αποφάσισε τον «Εμφύλιο» και διέταξε τις σφαγές στην Καλαμάτα, το Μελιγαλά και τους Γαργαλιάνους.
Πως ο προδότης Παπάγος άφησε εσκεμμένα με οδηγίες των εγγλέζων τη Στρατιά του Έβρου να περικυκλωθεί και να παραδοθεί.
Η Μεγάλη προδοσία τους Αλβανικού μετώπου. Πως οι τενεκέδες Παπαγικοί αξιωματικοί θυσίασαν χιλιάδες ελληνοπούλα στο "ακινητοποιημένο" μέτωπο. Όλα στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Και τα 2 βιβλία στην Τιμή των 25 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής

Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com και στο 6944-279798.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα τ'άλλα, αλλά αν οι Εγγλέζοι έφαγαν τον Μεταξά, τον Κορυζή ποιοί τον έφαγαν; Γιατί δεν μπορεί να έφαγαν και αυτόν που επεδίωκε την ανακωχή με τους Ιταλούς και αυτόν που απεφάσισε την συνέχιση του νικηφόρου αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

ποιοι Ιταλοί μωρέ, και τον Μεταξά και τον Κορυζή τους φάγανε επειδή δεν θέλανε την προβοκατόρικη μικρή δύναμη τών Άγγλων στην Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

Από πουθενά δεν συνάγεται ότι ο Κορυζής, ήταν αντίθετος με την εγκατάσταση Αγγλικών δυνάμεων, είτε στη Θεσσαλονίκη είτε οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Αντίθετα την ευνοούσε. Αυτός που ήταν όντως αντίθετος, ήταν ο Μεταξάς. Οπότε κάτι δεν κολλάει. Δεν μπορεί να τους έφαγαν και τους δύο οι Εγγλέζοι.