3/1/17

Η Ανοιχτή Κοινωνία, ο Σόρος, ο γκέι Ομπάμιας, η λεσβία και το μπάσταρδο της Πουτάνας

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Alex Jones πολύ φαφλατάς Χατζάρα, αλλά από ουσία μηδέν... Και δεν αναφέρει ποτέ τη λέξη Εβραίοι... Είναι κάτι δηλαδή σαν τον δικό μας τον Λιακόπουλο...

Αμφιάραος είπε...

Σωστά μόνο που ο Alex Jones έχει παντρευτεί εβραία και είναι υπέρ του Ισραήλ. Τώρα γιατί κάποιοι εβραίοι ή φιλοεβραίοι ήταν υπέρ του Τραμπ δε γνωρίζω. Ίσως να έπαιξαν ρόλο οι δηλώσεις του για την Ιερουσαλήμ. Επίσης ο " πολύς" Geert Wilders ενώ μας τα λέει καλά για τους λαθρομουσουλμάνους, πρόσφατα δήλωσε ότι το Ισραήλ πρέπει να αγνοήσει την απόφαση του ΟΗΕ και να συνεχίσει τους επικοισμούς στη Παλαιστίνη. Απ'ότι φαίνεται οι εβραοσιονιστές θέλουν να γίνει το μπαμ οπωσδήποτε διότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν. Αντί όμως να πετύχουν πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, ΗΠΑ-Ιράν, ΗΠΑ-Ρωσίας ή έστω Ρωσίας-Τουρκίας στο τέλος θα γίνει πόλεμος Ρωσίας-Ισραήλ. Καλή χρονιά και καλή δναμη!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη μιλατε για μπασταρδα και μας ακουσει ο ....υιος της αδελφης του

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα εχει χαθει η μπαλα απο παντου,ρε παιδια πεταχτε την απο την εξεδρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Αμφιάραος είπε...

Ο΄τι νάναι γράφεις φίλε μου, γενικώς αυτή η αντιεβραϊκή ρητορική είναι εντελώς αστεία και ουσιαστικά δεν βοηθάει την έρευνα.

Στό τέλος θα αποδειχθεί ότι άλλοι έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τους εβραίους,και ακόμα θα ψάχνεται ποιός παντρεύτηκε ποιάν, αντί να μελετάτε τις πληροφορίες και να τις επεξεργάζεστε.

Δλδ η ρητορία αυτή περί εβραιοσιωνιστών έχει γίνει παροχυμένη και αποπροσανατολιστική, η εξίσωση των διεθνών σχέσεων δεν περιορίζεται με τα εως τώρα σημερινά δεδομένα.
Ακόμα και οι ίδιοι οι εβραίοι είναι χωρισμένοι σε εντός των συνόρων τους και εκτός κοσμοπολιτών εμιγκρέδων.
Η πολυπλοκότητα των σημερινών πολιτικών συμφερόντων δεν μπορεί να μας οδηγεί σε πρόχειρα συμπεράσματα ατάκας.
Τα οποία λειτουργούν και απωθητικά στους υλιστές και τους 'προοδευτικούς',και τα οποία χαρακτηρίζονται ώς 'συνομοσιωλογίες.
Φιλικά σου θέτω δλδ, οτί ακόμα και αν οι σιωνιστές σχεδιάζουν, ποτέ δεν θα πετύχουν εάν οι άνθρωποι στις χώρες τους ΔΡΑΣΟΥΝ και ΣΚΕΦΤΟΥΝ απλά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

συνωμοσιολογίες.. ''διορθώνω''

Ανώνυμος είπε...

Οι διαχρονικοί συνωμότες κάθε τόσο τους εβραίους τους κάνουν εξιλαστήρια θύματα ενώ παράλληλα τους χειραγωγούν διαχρονικά μέσω της θρησκείας τους να είναι και να ενεργούν ως άξιοι για εξιλαστήρια θύματα, να προκαλούν τον κόσμο.

Τυφλωμένοι από την ύβρι τους και την ψυχοπάθειά τους (45% στο Ισραήλ) οι εβραίοι δεν βλέπουν που οδηγούνται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Alex Jones είναι cointelpro πράκτορας. Και δηλωμένος σιωνιστής από τη δεκαετία του 1990, υπάρχει και βίντεο.

Αν πήγαινε οποιοσδήποτε άλλος στο Bohemian Grove δεν θα τον άφηναν ούτε στα 5 χιλιόμετρα να πλησιάσει. Το κτήμα αυτό είναι τεράστιο (11.000 στρέμματα) και αυτός ήξερε που να πάει σε ένα χώρο σαν να λέμε 3 x 4 χιλιόμετρα. Και μάλιστα νύχτα. Μιλημένα μπήκε, και μιλημένα έβαλε και την κάμερα στην τελετή.

Είναι η ψεύτικη αντίσταση που δημιουργεί το σύστημα για να σπρώξει τον κόσμο να πάρουν τα όπλα ενάντια σε ανώτερες στρατιωτικά δυνάμεις όπου δεν μπορούν να νικήσουν. Ώστε να δικαιολογεί μέτρα όπως η στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας, η κατάργηση όλων των ελευθεριών, η υποχρεωτική χρήση καρτών για καταπολέμηση δήθεν της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας, και εν τέλει το τσιπάρισμα των πάντων με τατουάζ RFID. Που δεν είναι άλλο από το σφράγισμα του Αντιχρίστου.

Με νοήμονες ανθρώπους δεν είναι εύκολο το σφράγισμα γι αυτό φέρνουν ισλαμοπιθήκια και αγρίους στον δυτικό κόσμο και προσπαθούν να κάνουν τις γυναίκες να συνουσιαστούν μαζί τους.

Ώστε να προκύψει ένας πληθυσμός κατώτερος νοητικά και πνευματικά και άρα ανίκανος να αντισταθεί ειρηνικά και πνευματικά.

Ανώνυμος είπε...

Εχει κάποιες αλήθειες η σκέψη του Αμφιάραου. Με προβληματίζει η εξέταση του Νετανιάχου για οικονομικό σκάνδαλο αμέσως μετα την αποχή ΗΠΑ απο ψήφισμα κατα εποικισμών Ισραήλ ... Ο Τραμπ δήλωσε αντίθετος

Ανώνυμος είπε...

http://thepredicted.com/noam-chomsky-trump-election-now-facing-threats-survival-human-species/

O ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΕΜΙΓΚΡΕΣ ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΨΥΧΟ-ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΟΥ

Noam Chomsky: With Trump Election, We Are Now Facing Threats to the Survival of the Human Species

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.


ΓΙΑΤΙ ΝΟΑΜ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΣΘς ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?????

Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Τον πόλεμο Ρωσίας-Ισραήλ θα ήθελα να ήξερα που τον είδες... Οι σχέσεις Ρωσίας και Ισραήλ είναι άριστες, μάλιστα το Ισραήλ δεν ακολουθεί τις κυρώσεις που επέβαλλαν άλλες χώρες στη Ρωσία για την προσάρτηση της Κριμαίας... Και η Ρωσία αφήνει τα ισραηλινά αεροπλάνα να βομβαρδίζουν ελεύθερα τη Συρία, όποτε γουστάρουν...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...