4/1/17

Το Ψεύδος είναι επαναστατικό και οι Κομμουνιστές είναι άτιμοι

Η «σημαία» του Γλέζου και οι «αθώοι» Μουζενίδης και Βασβανάς

Το έχω εξηγήσει αναλυτικά και στην «Κόκκινη Συμφωνία» και στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.
Οι κομμουνιστές δεν έχουν τον ίδιο κώδικα ηθικής με τους κανονικούς ανθρώπους. Δεν πιστεύουν στην αλήθεια . Είναι και άτιμοι και ψεύτες.
Για αυτούς δεν ισχύει ούτε το ,«ου κλέψεις», ούτε το «ου φονεύσεις», ούτε το «ου ψευδομαρτυρήσεις», ούτε το, «ουκ επιθυμήσεις την γυναίκα του πλησίον σου. ουκ επιθυμήσεις την οικίαν του πλησίον σου ούτε τον αγρόν αυτού ούτε τον παίδα αυτού ούτε την παιδίσκην αυτού ούτε του βοός αυτού ούτε του υποζυγίου αυτού ούτε παντός κτήνους αυτού ούτε όσα τω πλησίον σου εστί».

Η κομμουνιστική λογική στηρίζεται στην αρπαγή αυτού που έχει ο πλησίον. Τα παπούτσια των «αντιδραστικών» στον Μελιγαλά και το γούνινο παλτό της Παπαδάκη.

Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Η αρετή και η κακία του Ηρακλέους. Η 9η εντολή, προς τον Μωυσή ήταν το «ου ψευδομαρτυρήσεις». Για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι του φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο.
Αυτή είναι η «επαναστατική/επικοινωνιακή αλήθεια».
Ο «μαρξισμός», πολύ πριν γίνει φιλοσοφικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, ήταν πάνω απ' όλα, ήταν μια επαναστατική συνωμοσία. Και αφού η «επανάσταση» είναι για τους συνωμότες η «μόνη απόλυτη πραγματικότητα», τότε, η φιλοσοφία, η οικονομία και η πολιτική, υπηρετούν την «αλήθεια», μόνο στο μέτρο που οδηγούν στη νίκη της επανάστασης. Θεμελιώδης αλήθεια για τους μαρξιστές, τους επαναστάτες και τους επικοινωνιολόγους δεν υπάρχει, ούτε στην οικονομία, ούτε στην πολιτική, ούτε και στην ηθική.
Για τους κανονικούς ανθρώπους που σκέπτονται φυσικά υπάρχει είτε αλήθεια είτε λάθος. Αλλά για τον κομμουνιστή και τον επικοινωνιολόγο, υπάρχει μόνο αλήθεια.
Για την «επαναστατική διαλεκτική», για καθετί που αφορά την επανάσταση υπάρχει μόνο μια αλήθεια, έτσι τα έβλεπε ο Μαρξ. Και όλοι οι «επαναστάτες» πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με αυτή την κατεύθυνση.
Ο Λένιν, όταν του είπε κάποιος ότι η άποψη του, ερχόταν σε αντίθεση με την πραγματικότητα, απάντησε: "Εγώ αισθάνομαι ότι αυτή είναι η πραγματικότητα». Δηλαδή πραγματικότητα είναι ότι εξυπηρετεί τον επαναστάτη". 
Για εκείνον , τον Λένιν, κάθε πραγματικότητα, κάθε αλήθεια, είχε σχέση μόνο με το απόλυτο. Την επανάσταση. Αληθινό είναι και το «ψεύτικο», αρκεί να εξυπηρετεί την «επανάσταση».

Οπότε άδικα κοπιάζετε. Η επαναστατική αλήθεια είναι, ότι ο Γλέζος κατέβασε τη γερμανική σημαία. Η επαναστατική αλήθεια είναι ότι ο Μουζενλίδης και ο Βασβανάς είχαν σκοτωθεί πριν φθάσει ο Πολκ στη Θεσσαλονίκη.

ΥΓ1. Όποιος θέλει να μελετήσει αναλυτικά το «επαναστατικό ψεύδος» , να ανατρέξει στην «Κόκκινη Συμφωνία» και στο «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ».

ΥΓ2. Είχα γνωρίσει τον Λάκη Σάντα όταν εργαζόταν ως ταμίας στον Ιππόδρομο του Φαλήρου. Ο Λάκης, που ήταν «σαλταδόρος» στην Κατοχή, μου είχε πει ότι εκείνος σκαρφάλωσε στον βράχο. Ο Γλέζος ουδέποτε «ανέβηκε» στον βράχο, και ουδέποτε κατέβασε οτιδήποτε. Ο Γλέζος, υποτίθεται. ότι «κράταγε τσίλιες».

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο
Ο Τσίπρας πήγε να δεί με την γυναίκα του θεατρικό για την ζωή του Ζαχαριάδη στην Σιβηρία. Το είπανε στον Βήμα fm τώρα το άκουσα
Και μπήκαμε στο 2017!!!!!!!!!!

έχουμε μπλέξει άσχημα και με καθυστέρηση με όλο τον δυτικό 'πολιτισμένο' κόσμο, ευρώπη Αμερική, να εχει ανοίξει φτερά !! ακόμα και ο Πούτιν προσπαθεί να τα προσπεράσει!! εδώ είναι ιδιάζουσα η περίπτωση . ΛΟΒΟΤΟΜΗ

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/kotanidis-o-zaxariadis-paremeine-epanastatis-os-telos

Ανώνυμος είπε...

Σαν τον Οτσαλάν ένα πράμα.

Ανώνυμος είπε...

Σπῦρο αὐτὸ μὲ τὴν σημαία εἶναι πιὰ παρωχημένο. Τὸ λέω ὄχι μὲ κακὴ πρόθεση καὶ νὰ μεμψοιμηρήσῳ σὲ αὐτὸ ποὺ γράφεις καὶ ποὺ συμφωνῶ ἀπόλυτα. Ἀλλὰ ἄντὲ ἐσὺ καὶ ἐγὼ νὰ πῇς σὲ ἔναν περαστικὸ στὴν Πανεπιστημίου, στὴν Σταδίου κ.ο.κ νὰ πῇς ὅτι οὐδέποτε ὁ Γλέζος κατέβασε τὴν σημαία ἀπὸ τὴν Ἀκρόπολη, θὰ σὲ κοιτάξει καὶ θὰ σὲ περάσει γιὰ τρελό. Θὰ σὲ ὀνομάσει φασίστα. Ἂν τοῦ κάνεις τὴν ἐρώτηση ποὺ συνειρμικὰ ἔρχεται δηλαδὴ ποὺ τὴν πῆγε τὴν σημαία καὶ γιατὶ δὲν κράτησε ἕνα κομμάτι γιὰ νὰ τὸ δείξῃ ἀργότερα δὲν γνωρίζει τὴν ἀπάντηση. Ἄρα; Ἄρα τί; Ὅλοι εἶναι λοβοτομημένοι καὶ ζῶα ποὺ ἀναπαράγονται καὶ εἶναι ἔτοιμα πρὸς σφαγή, ὅπως εἶχε πεῖ κάποτες ὁ Τσώρτσιλ στὸν Ὠνάση. Ὅλα λειτουργοῦν με τὴν προπαγάνδα, διαφορετικὰ μὲ πλύση ἐγκεφάλου. Ὁ Τζώρτζ Ὄργουελ μὲ τὸ προφητικὸ βιβλίο 1984 σοῦ δίνει τῆν εἰκόνα τῶν μελλοντικῶν ἀνθρώπινων κοινωνιῶν. Ὅταν ἔρθῃ ἡ ὥρα νὰ πεθάνουμε καὶ πὲς ὅτι ξανὰ ἀνασταινόμασταν μετὰ ἀπὸ 50 χρόνια δὲν θὰ ἀναγνωρίζαμε οὔτε τὴν Ἕλλάδα οὔτε τὸν κόσμο ὁλόκληρο. Οἱ ἀνθρώπινες κοινωνίες ὁδεύουν πρὸς τὸν ἐκμαυλισμὸ τῆς ἀνθρώπινης φύσης καὶ τὴν πλήρη ὑποδούλωση της σὲ ἕναν σκλάβο ἄνθρωπο. Δὲν ὑπάρχει πισωγύρισμα. Ὁ καθένας κοιτάει νὰ σώσῃ τὴν ψυχή του. Δὲν ὑπαρχει ἡ ἔννοια τοῦ Ἔθνους γιατί δὲν θέλουμε νὰ πεθάνουμε γιὰ τὸ Ἔθνος. Λυπᾶμαι ποὺ τὸ λέω ἀλλὰ ἡ ταμπακιέρα εἶναι αὐτή. Ἕνας πόλεμος ἂν θὰ γινῶταν θὰ τὸ ἔδειχνε ἀπὸ τὴν πρώτη ἡμέρα.

Ανώνυμος είπε...

οι κομουνιστες δεν ειναι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενικα φανατικα θρησκοληπτα μισανθρωπα δολοφονικα κτηνη 10000000000000000 φορες χειροτερα απο τους ισλαμιστες.
ο αριστερισμος -αναρχοκομουνισμος ειναι καρκινος της ψυχης και του μυαλου.
αυτος ειναι υπευθυνος για ολα τα κακα στην ελλαδα απο το 74 που εχουν την απολυτη εξουσια οι αριστεροι μεχρι σημερα.

η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
aristera delenda est!

να τι ελεγε ο γερος της δημοκρατιας παπανδρεου για τους προδοτες κομουνιστες.
καλα οι πανιβλακες δεξιοι ακομα να παρουν χαμπαρι τι εστι μπολσεβικισμος.....

Η τελευταία δραματική προκήρυξη της κυβερνήσεως προς τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στις 23 Δεκεμβρίου 1944, που υπογράφει ο Γεώργιος Παπανδρέου:

Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Από 20ημέρου εστρέψατε τα όπλα εναντίον της πατρίδος. Τα όπλα αυτά τα είχατε πάρει με την βοήθειαν της μεγάλης μας συμμάχου Αγγλίας για να τα στρέψετε εναντίον των Γερμανών. Δυστυχώς οι Γερμανοί έφυγαν ανενόχλητοι και τα όπλα τα εστρέψατε εναντίον των συμμάχων μας οι οποίοι επί 4 χρόνια μας εβοήθησαν για να ζήσουμε και οι οποίοι μας προστατεύον αφ'ότου εγίναμε Κράτος. Οι πολιτικοί σας αρχηγοί δεν ετήρησαν τον λόγον τους, διότι θέλουν να επιβάλουν την Δικτατορίαν εις τον τόπον μας. Μερικοί εξ'αυτών, όπως ο Τζήμας, είναι όργανα της Βουλγαρικής προπαγάνδας. Διέταξε εις την Δυτικήν Μακεδονίαν, στα Σχολεία να διδάσκουν την Βουλγαρικής γλώσσαν. Οι στρατιωτικοί σας αρχηγοί είναι μερικοί φιλόδοξοι αποτυχόντες, οι οποίοι θέλουν και αυτοί να διοικήσουν την δύσμοιρον Ελλάδα.
Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Χθες το ραδιόφωνον εξήγγειλεν ότι οι Αλβανοί βαδίζουν εναντίον της Ηπείρου, Βούλγαροι εισήλθον εις την Ελληνικήν Δυτικήν Μακεδονίαν και σφάζουν. Οποία προσβολή!! Οι νικηταί μετεβλήθησαν εις ηττημένους. Γιατί; Εις τας τάξεις σας υπηρετούν Γερμανοί, Βούλγαροι και Ιταλοί, υπό το πρόσχημα δήθεν, ότι είναι κομμουνισταί και υπακούετε εις αυτούς. Έλληνες, γιατί δεν σας καλούν οι Βούλγαροι κομμουνισταί να πάτε στην Βουλγαρία να επιβάλετε εκεί το κομμουνιστικόν καθεστώς πρώτα; Να ρίξετε την Κυβέρνησίν των, που ήτο σύμμαχος με τους Γερμανούς, να διαλύσετε τον στρατόν της και να τον κάμετε με καθοδηγητάς και καπεταναίους; Όχι δεν σας καλούν, μπήκανε μέσα εις τας τάξεις σας εκμεταλλευόμενοι την φιλοδοξίαν, την βλακείαν και ασυνειδησίαν των μωροδόξων αρχηγών σας, για να διαλύσουν την πατρίδα μας, να μας πάρουν την Μακεδονίαν και την Θράκην. Το Υπουργικόν Συμβούλιον σας καλεί δια τελευταίαν φοράν να στρέψετε τα όπλα εναντίον των Γερμανών, των Βουλγάρων και των Ιταλών, που έχετε εις τας τάξεις σας και ύστερα να καταθέσετε τα όπλα και να καταταγήτε εις τον Εθνικόν Στρατόν και να πάμε όλοι μαζί εναντίον των Γερμανοβουλγάρων. Όποιος παρουσιασθή και καταθέση τα όπλα εντός 48ώρου, αμνηστεύεται. Θα δικασθούν μόνον οι αρχηγοί και οι δολοφόνοι. Όσοι συνεχίσουν τον εμφύλιον πόλεμον θα διασθώσιν ως στασιασταί εν ώρα πολέμου και προδόται της πατρίδος. Η περιουσία των θα δημεύεται υπέρ του Έθνους. Απευθύνομαι τελευταίως προς τον λαόν της υπαίθρου. Γνωρίζω ότι σας επεβλήθη τυραννία, έχετε υπομονήν. Με την Απελευθέρωσιν Αθηνών και Πειραιώς έχομεν οργανώσει ήδη 5 Ταξιαρχίας αρτίως εξοπλισμένας και εντός ολίγου θα επιβληθή το Κράτος του Νόμου. Εις ολόκληρον την χώραν θα σας αποδοθούν αι ελευθερίαι για να εκλέξετε το πολίτευμά σας και την Κυβέρνησίν σας. Το έθνος μας θα καταλάβη πάλιν την πρέπουσαν θέσιν μεταξύ των συμμάχων Εθνών, την θέσιν που δικαιούται το τόσον αίμα. Το Κράτος του Νόμου θα επιβληθή, η Ελλάς θα γίνη μεγάλη, είτε το θέλουν, είτε όχι, οι ολίγοι στασιασταί και οι εχθροί της.

Ανώνυμος είπε...

Ώστε οι κομμουνιστές είναι εξ ορισμού άτιμοι... Και όλοι οι άλλοι, οι μη κομμουνιστές, είναι φαντάζομαι τίμιοι...

Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ρε Χατζάρα; Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου ούτε έναν κομμουνιστή που να ήταν τίμιος; Αλλά με τόσους τίμιους από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ που έκανες παρέα, που να σου μείνει χρόνος για να γνωρίσεις τους τίμιους του ΚΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο,συγγνωμη που κουρασα εσενα και τους φιλους του blog με την ιστορια της απατης του Γλεζου.Αυτο θα ειναι το τελευταιο μου μ'αυτη την υποθεση. Οσο για τον κομμουνισμο,μονο να προσθεσω οτι στην Ευρωπη εινα πεθαμενος,αλλα στην Ελλαδα ειναι...απέθαντος!! Οπως το σωμα ενος νεκρου που επανερχεται στη ζωη υπερφυσικα! ΖΟΜΠΙ!!! Τρια ετη μας χωριζουν απο την εναρξη της 3ης δεκαετιας του 21ου αιωνα και ομως εξακολουθει η χωρα να βρισκεται υπο την ιδεολογικη τους ομηρια!Δεν υπαρχει ελπιδα γι'αυτον τον λαο,ειναι αξιος της μοιρας του,η τυχη του ειναι προδιαγεγραμμενη.Μια ευθεια γραμμη προς τον αφανισμο...
Με τον "συγκεκριμενο",δεν θελω αλλες συζητησεις,αφου οπως λες ακριβως,οι κομμουνιστες δεν ειναι φυσιολογικοι Homo Sapiens,επομενως θα με απαλλαξεις απο να απαντω σ'ενα ΖΟΜΠΙ.

Ο Γλεζος σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ειχε δικαστει για εξαπατηση του Λαου.Στο ελλαδισταν δεν υπαρχει τετοια περιπτωση,αλλα θα δικαστει καποτε απο τους ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.Οταν ομως γινοταν ενα (υποθετικο) δικαστηριο,ο διασυρμος του θα ηταν βέβαιος.Αν αρχισω να παραθετω τα ημερολογια,αλληλογραφιες,καταγραφες συνομιλιών ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,δεν θα φθανει μια εβδομαδα για να γραφω.Αρκει να σου πω οτι μεχρι και η...Ρενα Βλαχοπούλου που ηταν τοτε νεαρη ηθοποιος του θεατρου,διηγειται μια συνομιλια στην οποια ηταν παρουσα,μεταξυ του θιασαρχη του θεατρου και γερμανου αξιωματικου,οπου ο γερμανος ομολογει την απατη του φον Στούμε με την σημαια.Οπου ο θιασαρχης δυσαρεστημενος,λεει" δεν ντρεπεται ο Γερμανικος Στρατος να χρησιμοποιει τετοιες μεθοδους;",και ο αξιωματικος του απανταει "Ολα επιτρεπονται στον πολεμο και στον ερωτα"!!!
Γερμανοι που σχολιασαν τοτε-1941- επι του θεματος ειναι οι:
Markus Lehnen-Holtz (Λοχαγος της Wehrmacht)
Leieding (Πλωταρχης,επικεφαλης της Abwehrstelle Αθηνων το 1941)
Paul Leverkün (Abwehr Αθηνων και αργοτερα Κωνσταντινουπολη)
Hans Otto Dyckhoff (πολιτικος μηχανικος,στελεχος της Siemens και τοτε συνεργατης του Υπουργειου Τηλεπικοινωνιων)
Helmuth Riechof (διευθυντης της Schenker Hellenic Transport Co.)-αυτος σε συζητηση με τον Ernst Wallenstain (υπαλληλος της
Baum Telephone Co.)
Walter Wrede (αρχαιολογος,διευθυντης της Γερμανικης Αρχαιολογικης Σχολης Αθηνων).
Εν περιλήψει ολοι αυτοι κανουν μια-μικρη και ασημαντη γι'αυτους,σημαντικη(μετα απο 72 χρονια απατης) για εμας-αναφορα στη " κλοπη της σημαιας".ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ!Ο ΔΕ WREDE ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ALTES MUSEUM) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕ!!!

Τιθεται το ερωτημα:Ποιος ηταν ο λογος,που η Γερμανικη Στρατωτικη Διοικηση της Αθηνας ανακοινωσε ψευδως οτι "εκλαπη η Πολεμικη Σημαια";
Η απορια λογω ελλειψης χωρου,παρακατω.

Ανώνυμος είπε...

Το 1998 οταν ημουν φοιτητης στην Γερμανια,πηγα στο Βερολινο,στην Bundesarchive Dienststelle,στην λεωφορο Finckensteinallee,οπου ειναι η εδρα των Ομοσπονδιακων Στρατιωτικων Αρχειων,για να κανω μια ερευνα σχετικα με τα αρματα μαχης που εγκατελειψαν οι Γερμανοι στη Ροδο το 1945 και τα πεταξαν οι Βρετανοι στη θαλασσα για να μην εχει η Ελλαδα τεθωρακισμενα ωστε να εξαρταται απο αυτους για τον εξοπλισμο της.Επειδη ημουν Ελληνας,δεν μου επετρεψαν να συμβουλευτω ολους τους αυθεντικους φακελους (αυτοι ειναι μονο για τα ματια των γερμανων),παρα μονο για μια ωρα,απαγορευοντας μου να κρατησω σημειωσεις ή να φωτογραφισω οτιδηποτε.Κατα τυχη βρηκα μια οδηγια του Γερμανικου Υπουργειου Εξωτερικων με ημερομηνια της 6ης Απριλιου 1941-της ημερας που η Γερμανια κυρηξε πολεμο στην Ελλαδα-οπου εδινε εντολη προς ολες τις Κρατικες Υπηρεσιες,να φερονται στους Ελληνες που διεμεναν τοτε στο Ραϊχ,ως σαν πολιτες ουδετερης χωρας!
Το ενα φερνει το αλλο...

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 1941...

Ο Laird Archer ηταν το 1941 διευθυντης του Μεσανατολικου Ιδρυματος(Σωματείο Αμερικανικης Περιθαλψης της Εγγυς Ανατολης,πιο γνωστο ως Near East).Στο βιβλιο του "ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ" περιγραφει τα πολιτικα και στρατιωτικα γεγοτα απο το 1934 εως την αναχωρηση του απ'την Αθηνα στις 27 Ιουλιου.Καποιες εγγραφες εχουν ενδιαφερον,οπώς:
ΨΥΧΙΚΟ.Κυριακη 27 Απριλιου
"...Το μεσημερι μας ειδοποιησε τηλεφωνικως ο Μιχαλης οτι ο δημαρχος Πλυτας εξεδωσε διακηρυξη που ανακοινωσε την επαναλειτουργια των τραμ και λεωφορειων,την ελευθερη διακινηση του πληθυσμου,καθως και οτι οι διαφορες εργασιες θα ξαναρχιζαν και παλι ως συνηθως αυριο το πρωΐ.Η αστυνομια θα διατηρησει τον οπλισμο της[...]Οταν θα γινονται επαρσεις σημαιας ο αγκυλωτος σταυρος θα βρισκεται δεξια της ελληνικης[...]Ο Μιχαλης μας ειπε οτι πανω στη Ακροπολη εμφανιστηκε η σβαστικα".
ΑΘΗΝΑ.28 Απριλιου
" Τα ελληνικα ρολογια,που μετα απο παρακληση των Βρετανων ειχαν γυρισει μια ωρα μπροστα για να συντονιστουν μαζι τους,ξαναγυρισαν στην ωρα τους[...]Μου τηλεφωνησε ο Τζο απο την πρεσβεια.Οι Γερμανοι ειπαν πως η Αθηνα θα εχει προνομια ουδετερης πολης.Η διαταγη λενε προερχεται απο τον ιδιο τον Χιτλερ.Αν ειναι αληθεια, θα το δειξουν οι επομενες μερες"
........
Αθηνα.2 Ιουνιου
"Σημερα ειχαμε το πρωτο γευμα εργασιας στην πρεσβεια απο τοτε που αρχισε η κατοχη.Ο ΜακΒη(σ.σ. ο Αμερικανος πρεσβευτης) ανεφερε οτι στην Γερμανια αρχιζει να επικρατει οργη για την βοηθεια που χορηγει η Αμερικη στην Βρετανια [...]Σχετικα με τις ποινες που πεφτουν σωρηδον στους Αθηναιους απο χθες το πρωϊ ο Γκαουσμαν(σ.σ. ο Στρατιωτικος Ακολουθος)ειπε οτι ειναι εξαιτιας της κλοπης της γερμανικης σημαιας απο την Ακροπολη.Εμαθε λεει απο εμπιστη πηγη του γερμανικου φρουραρχιου οτι το ζητημα αυτο κατασκευαστηκε απο τον Στούμε(σ.σ. ο Στρατιωτικος Διοικητης Αθηνων) και τον Σεφεν(σ.σ.ο Φρουραρχος της Στρατιωτικης Διοικησης),για να παρακαμψουν το Βερολινο ως προς τα προνομια ουδετεροτητος της πολης.Ηταν εμποδιο " στο εργο τους".Περιμενουμε και αλλες ποινες.Πολυ πιθανο η επισπευση της απαγορευσης της κυκλοφοριας να οφειλεται στο γεγονος οτι θελουν να δυσκολεψουν την παραδοση διαφορων πραγματων στους Ιταλους.Αυτοι δεν εχουν ακομα στην πολη.Οι Γερμανοι τους αντιπαθουν[...]
Αθηνα.6 Ιουνιου
"Η Στρατιωτικη Διοικηση εδωσε σημερα στη δημοσιοτητα μια μακρα κατασταση ελληνικων παραβιασεων των κατοχικων κανονισμων[...]Ανεφεραν ξανα το γεγονος οτι κατεβασαν την σβαστικα απο την Ακροπολη.Παντως δεν εχουν αναφερει αν σκοτωθηκε ο ναζι φρουρος κατα την διαδικασια..."


Ανώνυμος είπε...

Καταλαβατε τι ειπε ο Archer; Του φανηκε αδιανοητο να μην υπαρχει φρουρος στη σημαια:για την παρει καποιος επρεπε να τον σκοτωσει...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...

Ο Γλεζος εμφανιστηκε στις 5 Μαρτιου 1945...Μαζι με τον Σαντα...κατεβασαν ειπαν τη σημαια...4 μηνες μετα την αποχωρηση των Γερμανων απο την Αθηνα!!!...Προφανως ολον αυτο τον καιρο σχεδιαζε το πως θα το "πλασαρει" στο φουκαρα λαο που ειχε τραβηξει 4 χρονια Κατοχης και τα Δεκεμβριανα...και που ειχε ξεχασει παντελως τα περι σημαιας κτλ...Αλλα εκεινη την εποχη δεν του εδωσαν και πολυ σημασια του Γλεζου...
Ο Φρεντυ Γερμανος 1982...αισθανοταν πανω του την "ρετσινια" του "χουντικου"... ηθελε να κρατησει την θεση του στην ΕΡΤ...Δεν εκανε καμμια δυσκολη ερωτηση στο ντουετο των " κατεβαστων"...για να μην πω οτι τους ειχε κανει και προβες...αλλα αυτοι τα εκαναν σκατα,λεγοντας αλλα ντ'αλλων...γιαυτο η τοτε εκπομπη δεν προβαλλεται και πολυ την σημερον...
Ο Σαντας κατα βαθος ειχε οργη εναντιον του Γλεζου που τον εμπλεξε σ'αυτη την ιστορια για να αποκτηση αξιοπιστια ο Εμμανουηλ...Και τι κερδισε απ'αυτην ο Γλεζος και τι αυτος...Ηθελε να ξεφτιλισει τον Γλεζο,αλλα αν ελεγε την αληθεια θα επερνε κι αυτον η μπαλλα...Γιαυτο ειπε στον Σπυρο οτι αυτος τα εκανε ολα και οχι ο Γλεζος... Ηταν μια εμμεση παραδοχη,οτι ο Γλεζος ειναι ψευτης...

Υ.Γ 1 ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΙΤΣΟ;ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ;

Υ.Γ 2 ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΥΖΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣΕ; ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ή ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΠΟΤΕ;

Υ.Γ 3 ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΗΡΩΙΚΗΣ" (ΧΑΧΑΧΑ) ΠΡΑΞΗΣ ΣΟΥ;

Νομιζω οτι αυτα ειναι αρκετα.ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΖΟΜΠΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, ήταν τέτοια η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, που μέχρι το 1981 κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για την κλοπή της Γερμανικής σημαίας από την Ακρόπολη!

Μέχρι το 1974 δε, οι αριστεροί φυλακίζονταν και στέλνονταν σε διάφορες εξορίες σα να ήταν τίποτα εγκληματίες... Αυτή η ιταμή αντιμετώπιση των κομμουνιστών από δεξιές και κεντρώες κυβερνήσεις, φανερώνει και την αδυναμία των αστών να αντιπαρατεθούν σε ιδεολογικό επίπεδο...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, καλή χρονιά, χρόνια πολλά.

α) Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που αναφέρονται, συμπεριλαμβανομένου του υπομνηματιστή.

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή, ήταν προσχήματα για να καταληστευθούν τα αγαθά των Ελλήνων δημόσια-ιδιωτικά και να εξοντωθούν με τον συνδυασμό πείνας, κρύου, ασθενειών τα επόμενα χρόνια οι γηγενείς.

Και εξακολουθούν ορισμένοι ακόμα να λιγουρεύονται το γ΄ραιχ. Κατάντια.

Μήπως θα έπρεπε να μπουν εμπεριστατωμένα σε κάποια εργασία ή βιβλίο επωνύμως, για να διατηρηθούν στην ιστορική μνήμη ακέραια και όχι ως φήμες ή θρύλοι;

β) Στο θέμα της αγγλοκομμουννιστικής ανταρσίας, διάβασα στο διαδίκτυο ότι οι συμμορίτες είχαν περίπου 37 χιλιάδες νεκρούς, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως Έλληνες συστηματικά από τον στρατό. Το πλήθος των ατόμων που μπόρεσαν να κινητοποιήσουν στο εγχείρημά τους είναι θλιβερό. Πώς κατόρθωσαν κάτι τέτοιο μόνο με λίρες και προπαγάνδα;

Ανώνυμος είπε...

Ο φαφλατάς Νώλης στηρήχτηκε στις πλάτες του Λάκη όπως ο Δον Κιχώτης στον Σάντσο Πάντσα, ο Μπάτμαν στον Ρόμπιν, ο Πράσινος Σφίγκας στον Κέητο, ο Άμποτ στον Κοστέλο, ο Χοντρός στον Λιγνό, ο Τζίμ Άνταμς στον Πεπίτο Γκονζάλες, ο Γιώργος Θαλάσης στον Σπίθα, ο Βασίλης Λεβέντης αρχικά στον Γεώργιο της Κυβέλης Παπανδρέου-Σόκαλη, αργότερα στον ερωτοδίκη Λεωτσάκο κλπ. Το ίδιο πήγε να κάνει και το τιτανοτεράστιο πνεύμα των εγχώριων μαρξιστών Αλαβάνος με το τεκνό Alexis αλλά την έπαθε πολύ χοντρά όπως στην συνέχεια και ο Ελληνικός λαός...

Ανώνυμος είπε...

Στις αρχες του Ιουνιου 1941,οι γερμανοι στρατιωτες αρχισαν την λεηλασια των Αθηνων.Καταστηματα και μαγαζια πρωτων ειδων,τροφιμα,ρουχα,παπουτσια,οικιακες συσκευες κτλ "σηκωνονταν" μαζικα απο τους φανταρους,και πληρωναν με "κατοχικα μαρκα" ανευ ουσιαστικης αξιας,τα οποια ειχαν τυπωθει εσπευσμενα και ηταν τοσο "φρεσκα" που μολις τσαλακωνονταν...ξεβαφαν!!! Αυτο σημαινει οτι ολα ειχαν προσχεδιαστει καιρο πριν και περιμενε η Διοικηση την καταλληλη στιγμη για να εφαρμοσει το καταχθονιο σχεδιο της...
Το πλιατσικο συνεχιστηκε στις καινουριες -αλλα ακομα ακατοικητες-οικοδομες,οπου οι Γερμανοι αρπαζαν τις μπανιερες,τους,νηπτηρες,τα πομολα των θυρων,ξηλωσαν δε και βουτηξαν μεχρι τα ηλεκτρικα καλωδια!!!Ειδικη "περιποιηση" επεφυλαξαν στις αποθηκες ελαιολαδου.Δεν αφησαν ουτε μια ΟΚΑ!!!
Ελιες και αλλα συναφη στελνονταν πακετο στην Γερμανια, στα σπιτια των οικιων τους!
Το 1942,εκμεταλλευομενοι την πεινα και την ανεχεια,θα ζητησουν τα ψυγεια(!),πληρωνοντας ενα μικρο αντιτιμο της αξιας τους(για να τα στειλουν στη Βορειο Αφρικη, κυριως να τα εγκαταστησουν στα αρματα).
Η εξαθλιωση των Ελληνων ηταν προσχεδιασμενη απο τους Σοϊμπλε της εποχης.Τοτε και τωρα...

Ανώνυμος είπε...

"...Και εξακολουθούν ορισμένοι ακόμα να λιγουρεύονται το γ΄ραιχ. Κατάντια..."

Δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα. Ένας από αυτούς δυστυχώς είναι και ο υπομνηματιστής με τα σεντόνια του...

Ανώνυμος είπε...

Σε κάτι τέτοια άρθρα πατάνε οι καθεστωτικοί για να βγάζουν νόμους περί υποκίνησης μίσους και να μας παίρνει κι εμάς η μπάλα:

Όλοι στον ίδιο ντουρβά: λαμόγια, καμένοι, όλοι.

Κάποιος άλλος νεότερος Χατζάρας βολεμένος κάπου στην αριστερή κρατική τηλεόραση θα αναρωτιόταν έτσι και διάβαζε και τα σχόλια για τα ζόμπι: μα τόσο άρρωστοι;

Ανώνυμος είπε...

Άτιμοι κομμουνιστές... Κόβετε ψήφους από τους έντιμους Νεοδημοκράτες, Συριζαίους, Χρυσαυγίτες, Ποταμίσιους, Φραπέδες κλπ.

Ανώνυμος είπε...

η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
aristera delenda est!

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
aristera delenda est!

για να προχωρήσει ο πολιτισμός και η εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους

η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
aristera delenda est!