13/1/17

Λαός και Κολωνάκι

Η πρασινοφρουρού εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο κρυμμένη πίσω από έναν Ευρω-βουλευτή και μια αρχηγό μικρού κόμματος, και πήραν ακόμα μιά αναβολή!
ΥΓ. Άντε να γαμηθείτε ρε, γαμώ τα (αριστερά) σαλόνια σας. Καρατάδες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν και κρυομενη;

Βελισσάριος Λ. είπε...

Κυρ Σπύρο καλησπέρα
τα είπαμε απο κοντά πέρυσι το καλοκαίρι.

Ορθώνεις το ανάστημά σου απέναντι στους σατανολάτρες τέκτονες, τους κληρονομικά περιούσιους αθέατους και τους λακέδες τους.
Δι' αυτό και δεν σου παρέχει το (παρα)κράτος 'δικαίου' αλληλέγγυους στο δικαστήριο.

"Η πρασινοφρουρού", "μια αρχηγό μικρού κόμματος"...
Εικάζω οτι και η έδρα σήμερα θα είχε θηλυκή πλειοψηφία ή ισοψηφία τουλάχιστον με τους άρρενες δικαστές.
Δεν φτάνουν όλα τα άλλα, έχεις να αντιμετωπίσεις και τον νέο αχυράνθρωπο της νέας αταξίας πραγμάτων, την μαιναδική μητριαρχία-γυναικισμό.

Ο Θεός μεθ' υμών.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτή η δίκη μας αφορά όλους, στο βαθμό που βρίζουμε διάφορους πολιτικούς και μη. Αργά ή γρήγορα κάτι ανάλογο θα γίνεται και στα social media όσο ο αντίκτυπος της τηλεόρασης μειώνεται και των εναλλακτικών μέσων όπως το παρόν αυξάνεται.

Πόσοι άραγε είναι έτοιμοι να συρθούν στα δικαστήρια για αυτά που γράφουν. Μη διανοηθεί κανείς ότι υπάρχει ανωνυμία.

Στην τουρκία ήδη τη ζούνε τη χούντα, εκεί έτσι και γράψεις τίποτα που δεν γουστάρει το καθεστώς... τη πούτσισες με συνοπτικές διαδικασίες. Κατά τα άλλα θέλουμε κι εμείς ηγέτη και αγαθή δικτατορία. Σημεία των καιρών.

Η 23η Απριλίου στην Ιστορία

23η Απριλίου είναι η 114η ημέρα του δίσεκτου 2024  . Απομένουν 252 ημέρες πριν από το τέλος του έτους. 303 . Κατά τον διωγμό  τουΔιοκλητιαν...