19/5/17

152 Γερμανοτσολιάδες Εαμοβούλγαροι και η Τασία είπαν ΝΑΙ στις δεσμεύσεις έναντι των δανειστών μέχρι το 2023!

-Η Αγγλογαλλική Κατοχή κράτησε ακριβώς 36 μήνες. (15/27 Φεβρουαρίου 1854, με 16/28 Φεβρουαρίου του 1857).
-Η τριπλή Γερμανοιταλοβουλαρικη Κατοχή , κράτησε 29 μήνες και η Γερμανοβουλγαρική 13.
-Η ΕΑΜοκρατία κράτησε μόνο 5 μήνες.

Κατά την Αγγλογαλλική Κατοχή μας επιβλήθηκαν δυο κυβερνήσεις δωσίλογων Αγγλοτσολιάδων και Γαλλοτσολιάδων συνεργατών των Αρχών Κατοχής. Οι Κυβερνήσεις των Εθνοπροδοτών Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου και Δημητρίου Βούλγαρη. (Αγγλοτσολιάς ήταν και ο Ρουφιανογιάννης).

Κατά την Γερμανοιταλοβουλαρικη και Γερμανοβουλγαρική Κατοχή είχαμε τρείς κυβερνήσεις δωσίλογων συνεργατών των Αρχών Κατοχής.

Η Νέα Κατοχή, συνεχίζεται για 96 μήνες και θα συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2023. Η πλάκα είναι ότι στη Νέα Κατοχή οι κυβερνήσεις των δωσίλογων συνεργατών των Αρχών Κατοχής έχουν εκλεγεί με την «ψήφο του λαού». 6 διαδοχικές κατοχικές Κυβερνήσεις Γερμανοτσολιάδων και μαυραγοριτών του ΔΝΤ.
(Κυβερνήσεις των δοσιλόγων και εθνοπροδοτών Παπανδρεου, Παπαδήμου, Σαμαρά-Βενιζέλου- Κουρέλη, Σαμαρά-Βενιζέλου, Τσιπρά-Τασίας-Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου-ΑΝΕΛ, Τσιπρά-Τασίας- Τζώνυ Γουώκερ).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμπειρίες κάποιος άλλος με δ'αύτους;

Ανώνυμος είπε...

Ότι μια αγελάδα που έχασε το 30% του βάρους της, ΔΕΝ παράγει πια 4 λίτρα γάλα αλλά μόνο 2 λίτρα, ονομάζεται στην Ελλάδα ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!
http://www.freepen.gr/2017/05/30-4-2.html

Ανώνυμος είπε...

γιατί την ψήφο του λαού την βάζεις σε εισαγωγικά; επειδή δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα; δεν σου αρέσει η δημοκρατία αλλά το διαστρέφεις λέγοντας ότι δεν είναι πραγματική δημοκρατία όπως όσοι ψήφισαν Σύριζα λένε ότι δεν είναι πραγματική αριστερά ο Σύριζα.

η δημοκρατία είναι πραγματικότατη και η σημερινή κατάσταση είναι νομοτελειακή κατάληξη των δημοκρατιών, αν είχες διαβάσει την Πολιτεία του Πλάτωνος θα το ήξερες, τζάμπα την απέδωσε στην Νεοελληνική ο παππούς Σκουτερόπουλος.

η αποχή του 50% δείχνει ότι τουλάχιστον οι μισοί είναι αδιάφοροι, αυτό είναι άσχετο με την ενημέρωση και τα σχετικά που χρησιμοποιείς ως επιχείρημα για να αποδείξεις ότι δεν έχουμε δημοκρατία.

οι υπόλοιποι ψηφίζουν δοσιλόγους 93%, ξέρουν πολύ καλά γιαι το κάνουν και το κάνουν συνειδητά διότι όλοι είτε λαμβάνουν κάποιο ρουσφέτι είτε περιμένουν κάτι τετοιο, δεν έχει καμμία σχέση με την ενημέρωση.

το κατεστημένο που δημιουργήθηκε, κανάλια, εφημερίδες, πελατειακό κράτος, αραλίκι, επιδόματα και πακιστανούς να δουλεύουν στα χωράφια, έγινε απολύτως συνειδητά από έναν διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο λαό.

οι "ιδανικές" δημοκρατίες που φαντάζεσαι είναι ουτοπικές διότι η δημοκρατία εξορισμού είναι ένα κακό πολιτευμα που κρίνει την ποιότητα μέσω της ποσότητος, δηλαδή αναγκαστικά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ικανοί αλλά τελικά το ποιος θα κυβερνήσει θα κριθεί από το κατακάθι, το ανίκανο πλήθος που θέλει να κυβερνηθεί από την μιζέρια του και τελικά το καταφέρνει με 93%.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γράφεις Χατζάρα προσβάλλει το ΕΑΜ και τα μέλη του, που δεν ήταν μόνο κομμουνιστές. Έλληνες όλων των παρατάξεων πολέμησαν για την Εθνική Απελευθέρωση και την Εθνική Ανεξαρτησία. Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι Έλληνες που πολέμησαν τότε με τα σημερινά "αριστερά" υποταγμένα τσουτσέκια, με τους οποίους τους ταυτίζεις; Καμμία απολύτως...