30/5/17

Το ΚΙΟΤΟ και ο αέρας κοπανιστός

Πέρασαν 15 χρόνια. Στις 30 Μαΐου το Εθνικό Κωλοχανείο ψήφισε το Νόμο 3017 και κύρωσε το πρωτό-κωλλο του ΚΙΟΤΟ για να μας πουλάνε καθαρό αέρα Κοπανιστό οι οι Ωραίοι Ναζωραίοι που είναι μάγκες και πονηροί.
Στις 23 είχαν πάει έξω από το γραφείο του Αβρούρι οι Ρουφιάν-Ρουφιάν Ακτιβιστές της Greenpeace, που του φώναζαν ότι «τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαν συμφωνήσει ότι μέχρι τις 31 Μαΐου έπρεπε να έχουν επικυρώσει το Πρωτόκολλο του Κιότο και το Κλεφτο ΠΑΣΟΚ το είχε καθυστερήσει . Και στις 30 το ψήφισε. Στην ώρα του.
Και πληρώνει φόρο Μακακίας στους Οβριούς, κάθε σπίτι, μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ιστορια αυτη βρωμαει συμφεροντα της παγκοσμιοποιησης που χρησιμοποιουν το περιβαλλον ως προσχημα να κερδοσκοπουν ,περα απο το εμφανες κερδος απο το εμποριο ρυπων

αρκει να σκεφτει κανεις οτι αυτες οι επιβαρυνσεις ολως τυχαιως δεν ισχυουν για τις χωρες οπου το δυτικο κεφαλαιο εχει κανει φασον την παραγωγη του...

κανενας περιρισμος ας πουμε στη κινα δεν υπαρχει και πληθος αλλων χωρων αποδεκτες της παραγωγης που ειναι σημερα βασικοι ρυπαντες ,τι ρυπανση να κανουν οι αποβιομηχανοποιημενες δυτικες χωρες;

δεν ειναι υποπτο αυτο;

οι πολυεθνικες εχουν μεταφερει την παραγωγη εκτος των δυτικων χωρων προελευσης του κεφαλαιου τους εχουν δεσει τα χερια των χωρων προελευσης τους ενω εχουν αφησει ελευθερες να ρυπαινουν τις χωρες που εχουν μεταφερει την παραγωγη τους...

μηπως στις χωρες που εχουν μεταφερει την διεθνη παραγωγη δεν ισχυει το ιδιο κλιμα ;

εκ του ασφαλους δηλαδη κουνανε το δαχτυλο στις δυτικες χωρες που τις επιβαρυνουν επιλεκτικα και τις καταστρεφουν την παραγωγη δημιουργωντας ανεργια στο ονομα του περιβαλλοντος με λογικες παγκοσμιοποιησης.


Ανώνυμος είπε...

Σωστωτατος ο ανωνυμος (Τρί Μαΐ 30, 04:19:00 μ.μ.)

Και να συμπληρωσω επειδη μενω Αμερικη.
Εχουν ψησει τους μαλακοπιτουρες αμερικανους στην ......ανακυκλωση.
Να ανακυκλωνουμε το πλαστικο λεει, για να μην βρωμιζουμε το περιβαλλον.
Τι καλοι ανθρωποι.
Και ναααααα κατι ειδικοι καδοι σε καθε σπιτι, οχι για τα σκουπιδια αλλα για ανακυκλωσιμο υλικο και νααααααα 'κονομες οι οβριοι που περνουν τζαμπα οτι ανακυκλωσιμο υλικο υπαρχει απ' τα σπιτια και το ξανακανουν πρωτη υλη.

Κι αμα του πεις του μαλακα του αμερικΛανου.........."ρε ποιο περιβαλλον; και ποια ανακυκλωση; Εδω ριχνουνε βομβες στην Αραπια, με απεμπλουτισμενο ουρανιο και βλεπεις τερατογεννηματα στις χωρες αυτες, χωρια που στην Κινα ο μολυνσμενος αερας κοντευει να στερεοποιηθει".... σε κοιταει οπως η αγελαδα το τραινο.

Τι να τους πεις; Οτι γαμιεται ο Γκορ μαζι με το ΚΥΟΤΟ του;
Κι αυτος πιονι της οβραϊλας ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Μόνον οι Αμερικανοί φίλε; Και οι "Έλληνες" της ΑΧΕΠΑ πιόνια των Εβραιομασόνων είναι...

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Μαΐ 30, 11:58:00 μ.μ.

Τωρα ερριξες αλατι στην πληγη αδερφε...

Αυτους τους ΑΧΕΠΗΔΕΣ τους "ελληνες" (και καλα εκανες και εβαλες αποσιωποιητικα) τους βλεπω σαν χλιμητζουρες που την ψαχνουν μπας και κονομησουν η ανελθουν επαγγελματικα μεσα απο οργανωσεις και ομοσπονδιες και τιποπτ' αλλο. Ασε που εχουν γινει 1000 κομματια.
ΑΧΕΠΑ τσαρτερ τουτο, ΑΧΕΠΑ τσαρτερ κεινο και δε συμμαζευεται.
Ειναι μεγαλη η κουβεντα στο γιατι ο Ελληνισμος της Αμερικης ειναι κομματιασμενος. Πρωταρχικη ευθυνη ομως γι αυτο το χαλι, φερνει το επισκοπαριο που κοιταει την κοιλια του και οχι τον κληρο του. Μην αναφερθω στον καραγκιοζη του Φαναριου.

Προσωπικα κατηγορω την οβραϊλα για τα ΠΑΝΤΑ.
Τους βγαζω το καπελλο ομως, στο οτι μεσα απ τα χρονια εχουν καταφερει να οργανωθουν ετσι ωστε αν βηξουν, να κατουριωνται τα πολιτικα καθηκια απο Κογκρεσσο μεχρι Λευκο Οικο.
Και κλεινω λεγοντας σου τουτο:
Αν ειχαμε, το 50% της πολιτικης δυναμης πουχουν τα οβρια στην Αμερικη, η Κωνσταντινουπολις, η Μικρα Ασια, ο Ποντος και η Κυπρος θα ηταν παλι Ελληνικα εδαφη ενωμενα με την Μανα Ελλαδα χωρις να πεσει ουτε μια μπουνια.
Αλλα ειπαμε, η ρατσα μας εχει την καταρα του κομμουνιστη Εφιαλτη.

Το «Δώρο» των Ρότσιλντ στο Ισπανικό Λαό επειδή αντιστάθηκαν στον Τύραννο Ναπολέοντα και τους Αβράκωτους Γάλλους

Το «Ισπανικό παράδειγμα» που τσόνταραν στην  Επαναστατική Προκήρυξη «Μάχου Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» οι «Συνταγματικοί» φίλοι του αλκοολικο...