30/5/17

Στου Μακαρίτη

Το καλύτερο, που είχα ακούσει για τον τεθνεώτα αρχιερέα της διαπλοκή και της αποστασίας ήταν ότι, «άμα του δώσεις το χέρι σου για να τον χαιρετίσεις μετά θα πρέπει να μετρήσεις τα δάχτυλα σου».
Στα 83 του πέθανε και ο πρώην ηγέτης του Παναμά, Μανουέλ Νοριέγκα, που εισέβαλε στο κράτος του τον συνέλαβε και τον φυλάκισε το Κράτος Δικαίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερα αφιερώματα πρέπουν στο μέγιστο Νοριέγκα τον οποίο θαυμάζω από μικρός ! Τουλάχιστον ήθελε τη χώρα του ανεξάρτητη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Κοσμογονικη αλλαγή!!! Η 29η Μαΐου είναι δια το Έθνος μας μια ιστορική ημέρα,μια ημερα μνήμης και περισυλλογής προπαντός.Απο τούδε κ στο εξής όμως σηματοδοτεί και την κοσμογονικη αλλαγή που συντελεσθη εις τον πλανήτη.Αφήσαμε οπίσω (κατα την Παλαιοντολογίαν)την Ιουρασια (Jurassic) η Ιουρασικη περίοδον και εισήλθαμε στην Κρητιδικην(Cretedic) κατα την οποίαν οι Δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν διά παντως απο προσώπου γης...Ιδού τώρα το χαρμόσυνον του γεγονοτος...εκτος της εξαφανισης όλων των προϊστορικών μεγαθηριων απομενουν μόνον ...110 εκατομμύρια χρονια μέχρι την εμφάνισην του σκεπτόμενου ανθρώπου!!!!Οπότε λίγο ακομη υπομονή συνΕλληνες...κοντεύει η ώρα που θα ωριμασει ο εγκέφαλος μας και μπορούμε να ελπίζουμε πως θα πάρουμε κάποτε τις σωστες αποφασεις δια το Μελλον μας...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ.