20/5/17

Ηθοποιός σημαίνει Φως;

Βλάνταν Ίβιτς : «Όλοι είδαν τι έγινε, ας βγάλουν συμπεράσματα». Ακριβώς όπως το είπε. Όλοι είδαν τι έγινε, και όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και για εκείνον και για τους «φιλάθλους».
Μόνο, που δεν μου κολλάνε εκείνα που έλεγε για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τώρα τους Βάζελους στην Τούμπα να πέφτουν κάτω με την παραμικρή βρισιά που θα πεφτει προσποιούμενοι ενεργειακές δονήσεις και τηλεπάθεια. Άλλωστε στον Παναθηναϊκο έχουν phd στις πτώσεις και τους θεατρινισμούς, από τον γκουρού διδάξαντα Καραγκούνη ή Καραβούτα, τον Αναστασίου στο Καραϊσκάκη (που δεν είχε και λόγο, κερδιζε με 3-0) έως τις βουτιές του Βιγιαφάνες στην Τούμπα στο 4-0 που προκλητικά ο Κύζας δεν τον τιμώρησε επανειλημμένα.
Όλα αυτά τα εχει δει, αν της επιτρέπουν βεβαια και δημοσιογράφοι του πρωκτού, η δηθεν φίλαθλος, αλλά σφόδρα οπαδική Ελλάς της εκτόνωσης και της αβελτηρίας.
Ο θεατρινισμός στο ποδόσφαιρο ειναι φαινόμενο διαχρονικό, τωρα περιμένουμε να εξαλειφθεί; Η δε ισχύς του καθενός στηριζοταν όχι στην ικανότητά του πάντα, ουδέποτε στο γενικά ακαθόριστο Δίκαιο, αλλά στην ικανότητά του να επιβάλει την δύναμή του.
Όσο για τον Ίβιτς, σίγουρα τον σοκαρε αρχικά το κουτάκι, αλλά αν ήταν γεμάτο και δεν είχε κάνει καπου γκέλα, θα του είχε κόψει με ισχυρή τομή το κεφάλι κατευθείαν, οπότε εκ των πραγματων δεν θα μπορούσε να συνεχίσει. Δεχθηκε την μπυριά, σοκαρίσθηκε λίγο, αλλά λόγω εμβάθυνσης στην θεατρολογία κάθε παλιού και νέου ποδοσφαιριστού, έκανε το σκετς του και ό,τι βγει. Άλλωστε τον πιναμε από τον άμπαλλο με μια διαιτησία καθαρά εναντιόν μας απο έναν κακό διαιτητή (θυμίσου τα δύο πέναλτυ που έπνιξε στον Βόλο κατά του ΠΑΟΚ και όμως σταθήκαν οι δημοσιογράφοι στο οφσάιντ) γεματοι με το κομπλεξ που μας διακατέχει, έπεσε και το ρίσκαρε.
Karagounis school.
Όσο για το θέμα με το Νατο τί ακριβώς ειχε πει. Αλήθεια δεν ξέρω και δεν θυμάμαι.

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Ηθοποιός = ποιώ ήθος:
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20100512/low/pegasus_LARGE_t_1041_14430496.JPG
http://s.enet.gr/resources/2010-05/50-7-thumb-large.jpg
Ότι σπέρνεις θα θερίσεις...

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...