2/9/18

Η αποφράς 2α Σεπτεμβρίου 2009

Ο Κώστας ο Νωθρός με τηλεοπτικό διάγγελμα ανακοίνωσε την απόφασή του να ακολουθήσει το παράδειγμα του φίλου του Χρήστου και να πηδήξει από το μπαλκόνι, λόγω της δυσχερούς κατάστασης της ελληνικής οικονομίας, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και λόγω της άρνησης του Αβάπτιστου να ψηφίσει ξανά τον Κάρολο (Κάουτσκυ). Και ύστερα έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο εδώ και στο εξης τι γίνεται; Βγηκε ο... περιούσιος της Μπουντεσμπανκ και ειπε οτι εξαιτιας των κοκκινων δανείων στην Ελλάδα μπορεί να χαθούν καταθεσεις. Προεβλεψε αυτο που σχεδιαζουν. Μετά τον ΕΝΦΙΑ,τις κλοπες του ΕΚΑΣ και των συνταξεων,την επιβολή των capital controls, τώρα θα μας παρουν και τις καταθέσεις! Αυτος θα ειναι αραγε ο επίλογος του Τσιπρα; Η οριστικη οικονομική καταστροφη μας; Αυτο θα ειναι το..."αιμα" με το οποίο προέβλεψε ο Βλαδίμηρος ότι θα φύγει ο Τσιπρας; Η μηπως θα βάλουν και τον Ταγιπ να μας επιτεθει ταυτοχρονα;

Ανώνυμος είπε...

Russia Offers the Philippines Lethal ‘Black Hole’ Submarines With Kalibr Cruise Missiles

https://russia-insider.com/en/russia-offers-philippines-lethal-black-hole-submarines-kalibr-cruise-missiles/ri24512

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λες όλα ο δειλός Μπουχέσας τα είχε κάνει πάνω του πριν νομίζοντας ότι θα το φάνε οι Αμερικάνοι.
Για να σώσει το τομάρι του έκανε προσωπική συμφωνία μαζί τους και υποσχέθηκε να βγάλει τον σκασμό για αυτό έκτοτε παριστάνει τον Βούδα και δεν ντρέπεται για τα χιλιάρικα που εισπράττει από την βουλή παριστάνουν τας τον μουγκό.
Ένας άλλος όρος της παράδοσης του στους Αμερικανούς είναι αυτός που αναφέρεις για τις πρόωρες εκλογές.
Ανέλαβε να φέρει asap το προδοτικό καθυστερημένα αμερικανάκι στη εξουσία με το μεγαλύτερο ποσοστό
Και τα κατάφερε ο Μπουχέσας αν πράγμα σπάνιο για αυτόν να καταφέρνει κάτι εκτός ταβέρνας.