2/9/18

Νέα από τα μέτωπα της Συρίας

To Συριακό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι οι εκρήξεις στην αεροπορική βάση Mezzeh ήταν αποτέλεσμα βραχυκυκλώματος σε αποθήκη πυρομαχικών και ότι δεν υπήρξε βομβαρδισμός από το Ισραήλ. 
Ο Συριακός Στρατό σφίγγει πολιορκία του Ισλαμικού Κράτους στη Νότια Συρία και βρήκε οπλοστάσιο με μεγάλη ποσότητα όπλων κοντά στα σύνορα με τα κατεχόμενα στο Γκολάν .Διοικητής των τζιχαντιστών δολοφονήθηκε στο βορειοανατολικό Ιντλίμπ.
 Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Φαϊζάλ Κικντάτ δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση της Συρίας είναι αποφασισμένη να τερματίσει την παρουσία όλων των τρομοκρατικών ομάδων στην Ιντλίμπ και τόνισε ότι η Συρία δεν μπορεί να ανέχεται τον βασανισμό δύο εκατομμυρίων πολιτών της στις περιοχές στην Ιντλίμπ που ελέγχονται από τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...