3/9/19

Το πραξικόπημα των Ρο-Ρο .3 του Σεπτέμβρη να γελάς!

Ο πράκτωρ Ρουφιανογιάννης, έκανε το πραξικόπημα των Πρέσβεων , για να έρθουν στην εξουσία οι έμπιστοι «μεταρρυθμιστές», που θα εφάρμοζαν το μνημόνιο Ρότσιλντ της 2ας Σεπτεμβρίου. 
Ο Ανθύπατος των δανειστών, Μαξ ντε Ρότσιλντ, και πρεσβευτής της Αγγλίας στην Αθήνα, σερ Έντμοντ Λάιονς, επέβαλαν στον Όθωνα «μεταρρυθμίσεις» υπέρ των παλιανθρώπων που συγκροτούσαν την ψωροελίτ της αγγλοκρατίας. 
Με το μνημόνιο, που υπογράφηκε στις 2/14 Σεπτεμβρίου: 
-Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα με πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης, τα οποία βεβαίως τα έδωσαν οι τοκογλύφοι που «διευκόλυναν» τους «εθνικούς» καταπατητές, της εθνικής «ψωροελίτ». 
Το πραξικόπημα της 3ης Σεπτεμβρίου πάει πακέτο με τον εθνικό τοκογλύφο, τον «εθνικό» καταπατητή και τον «εθνικό» αυθαίρετο οικιστή.
 Ταυτόχρονα, περαιώθηκαν συνοπτικά όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις των φοροφυγάδων και τον φοροκλεπτών με την καταβολή εφάπαξ ποσού, που το δανείστηκαν οι φοροφυγάδες και φοροκλέπτες από τους τοκογλύφους του Ρότσιλντ. Και την επαύριον, του πραξικοπήματος αναδύθηκαν τα εθνικά λαμόγια και συνδολοφόνοι του Καποδίστρια, Γεώργιος Κουντουριώτης, ο προμηθευτής της Εταιρείας της Ανατολής και δολοφόνος του Οικονόμου Ανδρέας Λόντος ,
 ο υπουργός των εκτελέσεων Κολοκοτρώνη- Πλαπούτα Μιχαήλ Σχινάς, και ο δραγουμάνος των Τούρκων στην Τρίπολη Ρήγας Παλαμήδης. Μαζί με τον τοκογλύφο ΡουφανόΓιαννη. 

Έτσι δημιουργήθηκε το ΑφάνΓκατέ της Κλεπτοκρατίας και της Εξάρτησης που επαινεί η Ιστορία της Στοάς.

 Αντιγράφω από την Ιστορία του Καθεστώτος και της Στοάς: «Οκτώ χρόνια μετά την ενηλικίωση του Όθωνα, η κατάσταση στον ελλαδικό χώρο ήταν δραματική. Μεγάλα προβλήματα, όπως η αγροτική γη, οι εθνικές γαίες, η εκπαίδευση κ.ά. συνέχισαν να ταλανίζουν τη χώρα, με αποτέλεσμα την δικαιολογημένη δυσφορία του λαού. Η χώρα είχε περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση, στα πρόθυρα πτωχεύσεως, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής του δανείου 60 εκατομμυρίων γαλλικών φράγκων που είχε λάβει το 1833 με την εγγύηση των τριών προστάτιδων δυνάμεων. Στην Αθήνα, οι τιμές της γης και των ακινήτων είχαν φτάσει στα ύψη, ενώ κυριαρχούσε η τοκογλυφία. Περαιτέρω, ο απολυταρχικός τρόπος άσκησης της εξουσίας του παλατιού πολλές φορές οδηγούσε σε εξεγέρσεις, οι οποίες καταστέλλονταν αμέσως από τον κυβερνητικό στρατό. Το παλάτι συγκέντρωνε το γενικό μίσος και αποτελούσε τον στόχο της πολιτικής και κοινωνικής πάλης». 

Και μετά το πραξικόπημα Ρόστιλντ-Μακρυγιάννη, έπαψε επομένως η τοκογλυφία, οι τιμές των ακονητών έπεσαν και πληρώθηκε το δάνειο. Με τους «Συνταγματικούς», «λύθηκαν» τα προβλήματα. 

Το πραξικόπημα των Ρορό, (ΡουφιανοΓιάννη- Ρότσιλντ) ,έκοψε τη σύνταξη του τυφλού εθνικού ήρωα Νικηταρά, αλλά, από ευσπλαχνία του έδωσε άδεια επαιτείας. 
Η ψευτό-βουλή, μετά το πραξικόπημα, στην οποία ο τοκογλύφος ΡουφιανοΓιάννης εκλέχτηκε βουλευτής, απένειμε , ειδική εθνική σύνταξη στον ψεύτη και πλαστογράφο μασόνο Ξάνθο, ως δήθεν συνιδρυτή της Φιλικής Εταιρείας . 
Το καθεστώς της αγγλοκρατίας πάντα τιμούσε τους έμπιστους ρουφιάνους του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την οικογενεια Ρότσιλντ και τους προγόνους της έχεις να μας πεις κάτι; Πώς ξεκίνησαν αυτοί οι "άνθρωποι" και έφτασαν να γίνουν δυναστεία που ελέγχει τον πλανήτη; Ποιος ήταν ο αρχικός ιδρυτής αυτής της διεθνούς αλητείας;

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι λενε οτι η βαλιτσα παει πολυ πισω στη βυζαντινη δυναστεια των Ισσαυρων...