22/9/19

Πώς ψήφισαν οι Πολύφερνοι ευρωβουλευτές του Ψωροελαδιστάν στο αντικομουνιστικό ψήφισμα που κατέθεσαν από κοινού οι ομάδες του ευρω-Λαϊκού Κόμματος, των ευρω- Σοσιαλδημοκρατών, των ευρω- Φιλελεύθερων, των ευρω-Πρασίνων και των ευρω- Μεταρρυθμιστών, επ’ ευκαιρία των 80 χρόνων από την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το ευρω-ψήφισμα που καταγγέλλει φασισμό και τον κομμουνισμό, υπερψηφίστηκε τελικά από 535 ευρωβουλευτές. 66 ήσαν κατά και 52 είπα μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου. 

Από τη Νέα Δημοκρατία, υπέρ ψήφισε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, το καταψήφισε η Μαρία Σπυράκη, απείχαν από την ψηφοφορία οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ λευκό ψήφισαν οι Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης. 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Πέτρος Κόκκαλης και Κώστας Αρβανίτης, ενώ απείχαν οι Στέλιος Κούλογλου, Έλενα Κουντουρά και Αλέξης Γεωργούλης. 
Από το Κίνημα Αλλαγής καταψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ την αποχή επέλεξε η Εύα Καϊλή. 
Από την Ελληνική Λύση υπερψήφισε ο ευρωβουλευτής της Εμμανουήλ Φράγκος, ο Αθ. Κωνσταντίνου από τη Χρυσή Αυγή απείχε, ενώ λευκό ψήφισε ο Γ. Λαγός, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνεις Χατζάρα; Τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο τον τελείωσαν οι Σοβιετικοί θυσιάζοντας 25.000.000 από τον πληθυσμό της τότε ΕΣΣΔ. Πρέπει να τους καταδικάσουμε για αυτό ή μήπως να τους τιμήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Και άλλα 57 εκατομμύρια από τους κατοίκους των σοβιέτ από το 1917 έως το 1954 που τους θυσίασαν χωρίς πόλεμο οι Μπολσεβίκοι και οι επίγονοι τους.
Τιμησε και αυτούς

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...