29/9/19

Η Γκρέτα, τα επιστημονικά καθίκια και τα όνειρά των εφήβων ακτιβιστών

Ο Μαρξ δεν τόγραψε, ο Μάρξ δεν το είπε, αλλά το έγραψε ο Μπεχτ στο «Βίο του Γαλιλαίου». Μπορεί , πολλοί , να μην γουστάρουν τον Μπρεχτ επειδή ήταν καλοπερασάκιας και κομμουνιστής του Χόλλυγουντ, αλλά το 1947 στον «Γαλιλαίο» του, προέβλεψε μια γενιά «εφευρετικών επιστημονικών νάνων, που θα είναι πρόθυμοι να εκμισθώνονται για τα πάντα». Επιστημονικές πουτάνες. Άκουγα τον μακαρίτη τον Βόκοβιτς που το έλεγε στο Εθνικό, και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Με αυτό τον μονόλογο έδωσα εξετάσεις το 1974 στο Εθνικό. Το ακούω και τώρα, που οι πρόθυμοι επιστήμονες εξηγούν «τι πήγε στραβά και καταστρέφεται ο πλανήτης ». 
«Όταν οι επιστήμονες τρομοκρατημένοι από ιδιοτελείς δυνάμεις , μπορεί η επιστήμη να ανακαλύψει με τον καιρό όλα όσα δεν ξέρουμε αλλά το χάσμα ανάμεσα στους επιστήμονες και την κοινωνία θα είναι τόσο μεγάλο, που κάθε δικός τους αλαλαγμός χαράς και θριάμβου για μια καινούρια κατάκτηση θα ξεσηκώνει παγκόσμια βογκητά δυστυχίας και φρίκης. Όπως έχουν τώρα τα πράγματα , το πολύ - πολύ που μπορεί κανείς να ελπίζει, είναι μια γενιά εφευρετικών επιστημονικών νάνων, που θα είναι πρόθυμοι να εκμισθώνονται για τα πάντα»

Για την πυρπόληση στο Μάτι που ήταν επικοινωνιακός αντιπερισπασμός για τη Συμφωνία της Μικρής Πρέσπας οι «καθηγητές» Γεωπεριβάλλοντος εξέφρασαν την πεποίθηση πως «το Μάτι έχει ένα πολεοδομικό σχέδιο που λειτουργεί ως παγίδα», και ότι «συνέβαλαν» «το ακραίο καιρικό φαινόμενο», «οι ριπές του αέρα», «η ταχύτητα της φωτιάς», «το δάσος το οποίο δεν είχε καθαριστεί», και η «μορφολογία του εδάφους». Και ο δόκτωρ Δασικών Οικοσυστημάτων γνωμάτευσε ότι «επικράτησαν ακραίες συνθήκες από πλευράς ανέμων» και «Επιπλέον, εκεί που έφτανε η φωτιά, σε Νέο Βουτζά, Μάτι κλπ, υπάρχουν κατά βάση φτωχά σπίτια, φτιαγμένα από φθηνά οικοδομικά υλικά, που εύκολα φλέγονται, οπότε δεν μπορούν να προστατευτούν» . 

Όπως το είπε ο Μπρεχτ. Επιστημονικοί Νάνοι, «Διάου», πρόθυμοι να μισθωθούν για τα πάντα»

Οι ίδιοι επιστημονικοί Νάνοι, μας λένε ότι τα φουγάρα και το τσιγάρο φταίνε για την «κλιματική αλλαγή» κα την «υπερθέρμανση». Πολύ θα ήθελα να υπολογίσουν πόσο συνέβαλαν οι πυρηνικές δοκιμές στην ατμόσφαιρα, και να λογαριάσουν πόσα εκατομμύρια φουγάρα κάνουν μια ηφαιστειακή έκρηξη, και να βάλουν την Γκρέτα να το απαγγείλει στον ΟΗΕ. 

Η "έφηβη ακτιβίστρια" Γκρέτα, στην Νεα Υόρκη απάγγειλε το ποίημα της λέγοντας «Μου κλέψατε τα όνειρα και την παιδική μου ηλικία» . 
Ακριβώς, 11 χρόνια, το ίδιο διαφημιστικό γραφείο έστειλε στο «Βήμα» μετά την κηδεία του Άλεξ, (aka Petrulas), το γράμμα των «φίλων του Αλέξη», που, ανεφερε: «δεν είμαστε γνωστοί άγνωστοι ούτε κουκουλοφόροι, είμαστε τα παιδιά σας. Θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο. Βοηθήστε μας. Είμαστε τα παιδιά σας. Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας! Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς. Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο για τη "βιτρίνα", παχύνατε, καραφλιάσατε, ξεχάσατε. Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε. Υλη παντού. Αγάπη πουθενά». 

Όποιος δεν καταλαβαίνει, ότι τα όνειρα της Γκρετας και τα όνειρα των φίλων του Αλεξ , παράγονται από το ίδιο γραφείο που τους πουλάει το ίδιο «χαπάκι», βρίσκεται εκτός εποχής. 


Δυο σταγόνες «δάκρυ», της «Ανοιχτής Κοινωνίας».  Η ομιλία της βλογιοκομμένης «φίλης της Γης», Γκρέτας στον ΟΗΕ , και το γράμμα των «φίλων του Αλεξ» στο «Βήμα» το 2008.

«Βρισκόμαστε στις αρχές ενός μαζικού αφανισμού κι εσείς για το μόνο που μιλάτε είναι για τα χρήματα», απάγγειλε η Γκρέτα. «Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο πουλάτε κι αγοράζετε. Υλη παντού. Αγάπη πουθενά», έλεγαν τα εν κουκούλα αδέλφια του ‘Αλέξ.  Ίδιος ο χορηγός.

Σπυρίδων Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι αστείο ο μαρξιστής να κατηγορεί κάποιον ότι είναι υλιστής, σε ποιο κομμουνιστικό μανιφέστο αναφέρεται η "αγάπη" και καταδικάζεται η ύλη;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Στην αναρτηση αυτη, θα προσθετα οτι αυτο το Σουηδο-δαιμονισμενο αφυλο πλασμα, το διαχειριζεται μια πραχτορισα της Μοσσαντ, ονοματι Luisa-Marie Neubauer.


Βεβαια ειναι κριμα που ψοφησε ή πιο ακριβεστερα τον ψοφησαν μεσα σε υψηλης ασφαλειας φυλακη της ΝΥ, τον επιφανη εβραιο παιδοβιαστη, παιδοφιλο, κλπ, Τζεφρι Επσταϊν, ωστε να την μεταφερει με το Lolita Express στο εξοχικο του σε νησακι της Καραϊβικης για οληγοημερες διακοπες απ' την κοπωση της κλιματικης αλλαγης, με τους υψηλους πριγκιπο-καλεσμενους του, δικηγορους, δικαστες, Κλιντονς, κλπ και να αναλαμβανε η Α.Υ. Πριγκηπας Αντριου να της εκανε μια εμπεριστατωμενη anal-υση ανευ Κ-Υ περι κλιματικης αλλαγης και υπερθερμανσης του Πλανητη, μεχρι που η μικρα Γκρετα να ανακραξει...βαλε και τα ροκανιδιααααα ρεεεεεε!




Υπερηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Ωραιοοος!!!!

Άγγελος είπε...

Το CO2 αποτελεί το 0,038 της ατμόσφαιρας. Και από αυτό το 0.038 η φύση παράγει το 96% και ο άνθρωπος το 4%. Αν υπολογίσουμε πόσο είναι το 4% του 0,038 προκύπτει ό,τι η ανθρώπινη επίδραση είναι 0,00152 %. Και όμως η μεγάλη απάτη έχει περάσει, ο κόσμος πιστεύει τις ανοησίες. (Η αλλαγή στη θερμοκρασία οφείλεται στον ήλιο , συνέβαινε πάντα, είχαμε θερμές και ψυχρές περιόδους και θα συνεχίσει να συμβαίνει)Σε λίγο θα μας φορολογήσουν και το CO2 που εκπνέουμε. Η μπίζνα πώς να τα κονομάς από αέρα κοπανιστό.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά το ποσοστό είναι αμελητέο, και το φουσκώνουν γιατί βγάζουν λεφτά, επίσης η κύκλοι δραστηριότητας του ήλιου είναι μεταβαλλόμενοι, όπως επίσης και το ηλιακό σύστημα όπως κινείται στο Γαλαξία και από εκεί υπάρχουν χώροι που ψυχραινουν και θερμαίνουν.
Συνεπώς η καθημερινή επανάληψη μιας προπαγάνδας πέρα από το ότι κουράζει , χαζεύει

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...