30/9/19

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι «προσφυγικό», «μεταναστευτικό» αλλά «κυβερνητικό»

Διαδοχικές κυβερνήσεις εφαρμόζουν την ίδια πολιτική. Εξαπάτηση για τον ψηφοφόρο και ενσωμάτωση για τον «μουσαφίρη». Όλοι υλοποιούν τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις του έναντι των «Άνωθεν» και «Έξωθεν» με βάση το «Ενωσιακό Δίκαιο» και τη «Ενωσιακη Πολιτική», (Μπίλντερμπεργκ και Σόρος). Η λύση είναι απλή καμία «ενσωμάτωση». Η παράνομη είσοδος δεν «διορθώνεται» εις τον αιώνα τον άπαντα. Και το κόστος της φιλοξενίας θα πρέπει να το επωμιστούν οι ΜΚΟ και οι «φιλάνθρωποι» που λένε ότι οι «δυστυχισμένοι» είναι «ευπρόσδεκτοι». Όχι στους καταυλισμούς.
 Από δέκα στα "Ανάκτορα" των Φιλανθρώπων της Εκάλης. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, θέλω να ακούσω την άποψή σου για το τί ακριβώς θα υπερασπιστώ πηγαίνοντας να πολεμήσω εναντίον των Τούρκων πέραν των ΛΟΑΤΚΙ, αθέων, φεμινιστριών, κομμουνιστών, φιλελέδων, κοινοβουλευτισμού κλπ και μάλιστα την ώρα που ο κομμουνιστής μπορεί να με χτυπήσει πισώπλατα προσπαθώντας να κάνει πόλεμο στην "αστική τάξη".

Μήπως μια καλή συμφωνία με τον Ερντογάν θα βοηθήσει να ξεφορτωθούμε τον κομμουνισμό και τον κοινοβουλευτισμό μονομιάς και δια παντός;;;;;

Μήπως όντως το 1453 δεν υπήρχε τίποτε να υπερασπιστεί κάποιος παρά την έκφυλη Βυζαντινή γραφειοκρατία;;;;;

Για αιώνες οι φορολογικά βασανισμένοι βυζαντινοί βρίσκανε καταφύγιο στους Σελτζούκους, όπως σήμερα ένας εθνικιστής φεύγει από την Γραικυλία για να βρει καταφύγιο αλλού σε άλλες χώρες.

Ανώνυμος είπε...

Οί αθέατοι μπίλντεμπεργκ εφάρμοσαν τό σχέδιο "χρυσαυγή"
στήν πιό κρίσιμη στιγμή ,τή στιγμή πού το εθνικό κίνημα
απογειωνόταν καί θά μπορούσε νά ανατρέψει τήν πρεσπο-προδοσία
καί νά εμποδίσει τόν ισλαμικό εποικισμό.
Οταν ό κόσμος ζητούσε έναν πατριωτικό φορέα γιά νά
συνταχθεί καί νά αποτρέψει τήν καταστροφή πού ερχόταν
καί πού όλοι τήν αισθανόμαστε "αυτοί" ήταν εκεί γιά νά μας
υποδεχθούν μέ κραυγές αλά φύρερ ,ναζιστικούς χαιρετισμούς
τατουάζ , φλεγόμενους σταυρούς,21η απριλίου ,παγανισμούς κλπ....
Η επικοινωνιακή καταιγίδα πού δημιούργησαν τα ΜΜΕ
ήταν σαρωτική καί κατέστρεψε οριστικά κάθε εθνική προσπάθεια
ταυτίζοντας πατριωτισμό με χιτλερισμό.




Ανώνυμος είπε...

Ωραία δικαιολογία βρήκες φίλε για να μην πολεμήσεις για την Πατρίδα σου... Έτσι και το 1941, οι «εθνικόφρονες» του Κολωνακίου την κοπάνησαν στην Μέση Ανατολή και παρέδωσαν τη χώρα στους Γερμανούς και τους κομμουνιστές...

avdargor είπε...

λαθος. το πρόβλημα είναι στο μυαλο σου χατζαρα.. όπως κ των υπολοιπων.

ακομα πιστευεις ότι όλα αυτά δεν λυνονται ενοπλα κ μονον πλεον ?
αυτό φταιει φιλαρακο…. με το καλο η' το κακο,εαν δε γινει το πρωτο είναι η λυση πλεον. τελος.
επανασταση κανονικη.
ειχε ανθρωπισμούς το 1821?...
ένα αλλο πρόβλημα εξισου είναι κ η ιδεα που εχετε για την Ελλαδα….. παράδειγμα,στην Πατρα ο κομουνιστης δήμαρχος επαψε τις προσευχεες από παιδικου σταθμούς....είναι αυτό ΕΛΛΑΔΑ?..... όχι.
εχετε μια λαθεμενη ιδεα για το τι είναι Ελλαδα κ δηθεν συμφιλιωση κ ΠΟΛΛΑ ΔΗΘΕΝ εν παση περιπτωση που δε θα επεκταθώ τωρα,ελπιζοντας ότι καταλαβαν καποιοι,λιγο. χωνεψτε το. Ας πουμε,οι μπατσοι… η ελληνικη αστυνομια...είναι "ελληνικη" αστυνομια?....η' ο στρατος ως φιλιπινεζες των λαθρο.. είναι "ελληνικος" στρατος αυτος με αλβανους μεσα "ελληνοποιηθεντες" κτλπ αραπηδες? είναι Ελληνες αυτοι που θεωρουν τον ΑΝτετοκουμπο ελληνα?.... δεν εχετε χωνεψει ότι δεν υπαρΧΕΙ πλεον η Ελλαδα που νομιζεται απλα κ μονον στο μικροκεφαλη σας, ουτοπικα....
υπαρχουν πολλα στεγανα στο κεφαλη σας,αυτο φταιει χατζαρα.
οι μετανάστες στη Μορια εβαλαν φωτιες κ κερδισαν διαμερίσματα...… χωρις παλη δε γινεται πλεον τιποτα. χωνεψτε το στην μικροαστικουλα ζωουλα σας. οσοι απομείναντες. η Χρυση Αυγη σας φταει κατά τ'άλλα..χαχαχαχαχ αν κ τωρα είναι αργα πλεον. τι θεμα πολιτικης ρε χατζαρα...ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!
κ εν κατακλείδι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΡΑ,ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.... Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. κ παλι..αυτοι που αντιδρουν ΟΙ πολλοι λιγοι που είναι?.... φοβούνται των αορατο εχθρο..του "ραΤΣΙΣΤΗ"...ΧΑΧΑΧ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!! ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ για τι καταστασεις μιαλμε...δε πας πουθενα ετσι φυσικα. Αυτή είναι άλλη μια νοοτροπια βαρεια εγκατεστημενη πλεον!!!! ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑ ΙΤΙΠΟΤΑ!!! ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ 'ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ΄. τεσπα..τι λεω τωρα….βαριέμαι κ λιγο...μου φαινονται αυτονόητα εμμένα αυτα οποτε τα συνοψιζω,στον ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ.


ΑΚΟΥΣΤΕ για ποια νοοτροπια μιλαμε κ το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...… ακουγα ραδιοφωνικο σταθμο της Θεσσαλονικης,τον Αρενα φμ,οπου εχει ειδησειογραφικη εκπομπή 6-8 το πρωι,απο φανερα ΔΕΞΙΟΥΣ,ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΓΑΡ. Ελεγε λοιπον σημερα ο κεντρικος παρουσιαστης….οπου εθιγε το μεταναστευτικο…. "..... αυτους τους προσφυγες από τη Συρια.. τους εχουμε αποκαταστησει!!! εχουν ενταχθεί!!..δε μιλαμε για αυτους πλεον.. αλλα εχουμε να κανουμε με μια εισβολή πλεον!!!...…… "


καταλάβατε?... ο τυπος εκανε μνεια για τις φωτιες στη Μορια προσφατα κτλπ…. για αυτόν το πρωτο κυμα των ορδων ηταν Συριοι….που..ενταξει τους ενταξαμε..ε,τωρα,εχουμε εισβολεις μωρε….. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΝΟΥΔΟΥΔΕς,Αρενα φμ( πρωινη ζωνη/ειδησειογραφικη)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...… απλα,νομιζετε,οτι υπαρχει ακομα ελπιδα.

με επιασε λογοδιαρροια, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,γελανε… η΄ βλεπουν ελαφρα το μυαλο ολες τις ορδες μεταναστών ας πουμε ? μα,δε βλέπετε ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ??? ΜΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΑ.... όπως παραλογα είναι όλα αυτά που λενε ,ετσι θα επρεπε να υπηρχε κ μια αντιδραση,αλλα ειπαμε τα Στεγανα….