1/9/19

Ανακουφίστηκαν οι ρουφιανοπαπαγάλοι επειδή ο ακροδεξιοί (στην Γερμανία) έμειναν δεύτεροι.

Οι «έγκυροι» ρουφιανοπαπαγάλοι που ενημερώνουν τους χαζούς τηλεθεατές ξεφυσάνε με ανακούφιση με τα έξιτ πολ για τις εκλογές σε Σαξονία και Βρανδεμβούργο, για την ανάδειξη τοπικών κοινοβουλίων, όπου οι δημοσκοπήσεις έφερναν την Αλτερνατίβα να χτυπάει την «πρωτιά». 
Οι δημοσκοπήσεις έσφαλαν. 
Tο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) στην Σαξονία και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) στο Βρανδεμβούργο κατόρθωσαν να διατηρήσουν την «πρωτιά». Στη Σαξονία οι Χριστιανοδημοκράτες της CDU έχασαν 7,4% αλλά συγκεντρώνουν 32,%, ενώ η Αλτερνατίβα (AfD) είναι δεύτερη με 27,5% % ( κερδίζοντας 17,8%). 
Τα συντρόφια του Αλιέκσι (Die Linke) εχασαν τη μισή τους επιρροή και έμειναν τρίτοι 10,5% . Το SPD πήρε 8% . Στο Βρανδεμβούργο , οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) έχασαν μόνο 4,4% και έμειναν στην πρώτη θέση με 27,5% , μπροστά από την Αλτερνατίβα που διπλασίασε το ποσοστό της και ανέβηκε σο 22,5%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν υποθέσουμε ότι δεν γίνεται νοθεία ή ότι είναι μικρή η νοθεία, τότε φουσκώνοντας στις δημοσκοπήσεις την "ακροδεξιά" καταφέρνεις να τρομοκρατήσεις τις αριστεράτζες και τους κεντρο-κάτι (Κούλις χρυσός και τέτοια) και να πάνε να ψηφίσουν, οι πορωμένοι "ακροδεξιοί" θα πάνε ούτως ή άλλως να ψηφίσουν και οι ελαφρο-δεξιοί ούτως ή άλλως δεν θα πάνε να ψηφίσουν, οπότε κερδίζει το σύστημα με τον να δείχνει υψηλά τα ποσοστά των "ακροδεξιών" και να τρομάζει τα πρόβατα. Τα ίδια γίνανε και με την Χρυσή Αυγή που τους στείλανε όλους σε κούληδες και βελόπουλους, βέβαια εκεί πρέπει να έπεσε νοθεία.

Ημέρες προδοσίας.23 Απριλίου 1941. Ο προδότης Βασιλιάς και ο πράκτωρ Τσουδερός μαζί με την Αργυρώνητη ΨωροΑλίτ δραπέτευσαν από την Αθήνα και τέθηκαν υπό την Προστασία της Αυτοκρατορίας

Η νέα «μάχη των Θερμοπυλών» δεν έγινε .Οι Προδότες το έβαλαν για μια ακόμα φορά στα Πόδια και άφησαν τον λαό και την Πατρίδα να πληρώσουν τη...