17/9/19

Απουσίες




 Το ελαδεμπορικό μόρφωμα των κηραλοιφών  πέτυχε το τρία στα τρία. Εμπάργκο  στη συγκέντρωση κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας στα εγκαίνια της ΔΕΘ εμπάργκο  στη συγκέντρωση Εθνικής Μνήμης στον Γράμμο  και εμπάργκο στο  μνημόσυνο στο Μελιγαλά! 
Ούτε ίχνος εκπροσώπου του και στις τρεις εκδηλώσεις!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τουλάχιστον αφελής πρωτοβουλία του κ. Σπύρου Χατζάρα για το δανεισμό των Μαρμάρων του Παρθενώνα, επιτρέπει στο Βρετανικό Μουσείο να εμφανίζεται σήμερα ως νόμιμος ιδιοκτήτης τους.

Επειδή, όμως, τα θέματα της υπεράσπισης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι σημαντικότερα της εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης, δε θα σταθώ στην αστοχία της κυβέρνησης.

Θα την καλέσω μόνο, να σταματήσει να ρίχνει νερό στο μύλο των Βρετανών και αντί επιστολών δανεισμού προς το Μουσείο να ζητήσει, επ' αφορμή των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση και με την στήριξη όλων μας, την οριστική επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

(OF YOUR HEART)


https://www.facebook.com/tsiprasalexis/photos/a.10150189504248054/10157634473458054/?type=3&theater

Ανώνυμος είπε...

αν οι απουσίες συνδυαστούν με τον αγώνα του να αποδείξει ότι είναι συνταγματικό τόξο και με τις αφικολλήσεις που έκανε στο ΠΑΣΟΚ, τότε η εικόνα συμπληρώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Αλεξης Τσιπρας ή όποιος "συνεργάτης" του έγραψε το πιο πάνω σχόλιο, θα μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήματα που "καίνε" τον απλό λαό όπως για ποιον ακριβώς λόγο έγινε επί των ημερών του η κατάργηση του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιουχων; Θα μπορούσε επίσης να απαντήσει πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την διακυβέρνηση μίας χώρας ένας αριστερός πολιτικός; Την αντιλαμβάνεται ως συνεχή προσπάθεια να ανακουφίσει τους μη προνομιούχους πολίτες ή ως ευκαιρία να κάνει το κράτος "φέουδο του", αλλάζοντας όποιους νόμους θέλει για να κάνει ο,τι του "καπνίσει" με βάση τις δικές του (αυθαίρετες) σκέψεις και κριτήρια αλλά και για να εξυπηρετήσει "ημετέρους"; Θα μπορούσε η... "αυτού εξοχότης" να απαντήσει σε αυτά τα απλά ερωτήματα που τού θέσαμε εμείς οι ταπεινοί;

Ανώνυμος είπε...

Εμάς,κ. Τσιπρα, όπως και τον ελληνικό λαό που είναι ένας φιλήσυχος λαός, δεν μας αφορά και δεν μας ενδιαφέρει αν είσθε εβραϊκής καταγωγής όπως λέει ο κ. Χατζαρας. Όλοι οι άνθρωποι,κάθε φυλής και χρώματος, είναι σεβαστοι! Ασπροι, μαύροι, κίτρινοι,ερυθροδερμοι κ.τ.λ.! Και δεν μας ενδιαφέρει ούτε η όποια, υπαρκτή ή ανύπαρκτη, "πολιτική αντιπαράθεση" σας με τον κ. Μητσοτάκη! Εμάς μας ενδιαφέρει το πώς συμπεριφερεστε στον ελληνικό λαό, έναν βασανισμένο λαό που χρόνια εμπιστεύεται "πολιτικους" σαν κι εσάς και τους ψηφίζει για να δει μια άσπρη μέρα! Πλην όμως μάταια! Κι εσείς,ως νέος άνθρωπος, θα έπρεπε να βγείτε και να πείτε στον λαό την αλήθεια και ποιοι είναι εκείνοι που μας κυβερνούν πραγματικά! Αν είσασταν ένας καλός και ταπεινός άνθρωπος βεβαίως! Αλλά δυστυχώς δεν είσθε! Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου είναι που έχει σημασία και ο οποίος χαρακτήρας φαίνεται από τις πράξεις του και όχι τα λόγια! Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου είναι που ενδιαφέρει και όχι η φυλή του βεβαίως!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι τελευταίο κ.Τσιπρα:δεν είσθε εσείς αρμόδιος να μας υποδεικνυετε και να μας υπενθυμιζετε τους διαφορους "ελλαδεμπορους" και τους πατριδοκαπηλους! Τούς γνωρίζουμε εμείς και θα τούς κρίνει ο ελληνικός λαός όταν έρθει η ώρα! Όπως γνωρίζουμε τί εστι αληθινός πατριωτισμός, ο οποίος βεβαίως δεν αναγνωρίζεται και δεν περιορίζεται στην έπαρση ή υποστολη μίας σημαίας! Ο αληθινός πατριωτισμός περιγράφεται στο "δοκίμιον περί πατριωτισμού" και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ανατρέξει εκεί! Αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε από εσάς κριτική και κρίσεις για το ποιος είναι αληθινός πατριώτης και ποιος όχι, από την στιγμή που η δική σας διακυβέρνηση κάθε άλλο παρά πατριωτική υπήρξε! Τάγμα Ιωάννη Καποδίστρια!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην δώσει ο βδελυμογονος βόθρος του πλανήτη τα κλοπιμαία.
Ο βδελυμογονος βοθρος κατέχει ανυπολόγιστης αξίας artifacts, από πλείστους όσους πολιτισμούς της ανατολικής Μεσογείου , όπως και πολιτισμούς των ηπείρων Αφρικής και Ασίας
Ο βδελυμογονος βοθρος του πλανήτη είναι πανίσχυρος όσον αφορά την οικονομική και στρατιωτική επιβολή , και μόλις τα τελευταία 50 χρόνια έχει υποχωρήσει μετά από πλανητικό πλιάτσικο άνω των 300 ετών.
Τα χούγια του όμως δεν έχουν αλλάξει, παραμένει σφόδρα ανθελληνικος και αλαζονικός.
Το διατί έστι και βδελυμογονος και βόθρος, παραμένει σε έρευνα.

Ανώνυμος είπε...

Όπως σε έρευνα παραμένει γιατί μισούν τον ελληνικό λαό, έναν λαό που τούς βοήθησε στην Κατοχή αφού γλιτώσαμε πολλούς εβραιους από τα νύχια των Ναζί! Οφείλεται αυτό το μίσος τους μήπως στην παλιά παροιμία τους που λέει "μην κάνεις καλό διότι θα βρεις κακό"; Οφείλεται στην κακία που έχουν μέσα τους που προέρχεται από το DNA της φυλής τους; Διότι δεν συνάδει ακόμα και με την λογική να μισείς έναν άνθρωπο που σε ευεργέτησε! Εκτός αν οφείλεται όχι μόνο σε απλή αχαριστία αλλά και σε κάποιας μορφής ψυχιατρική πάθηση που μαστίζει αυτή την φυλή! Εσείς, κ. Χατζαρα, τί πιστεύετε;

Ανώνυμος είπε...

Οι Αγγλοι είναι φυλετικά dnaικά αδέλφια με πολλούς Ινδο-'Σκύθες' , από εκεί είναι και η μακρινή τους καταγωγή(Ινδία ) βλέπε ερευνητή Φουράκη, ακολουθώντας και την βορειο-δυτική πορεία προς την χερσόνησο που βρίσκεται σήμερα η Δανία και κατόπιν την πορεία προς το βδελυμογόνο τους νησί.

Από τα βασικά τους στοιχεία συμπεριφοράς είναι η υπεροπτική ειρωνεία που φαίνεται μέσα σε κάθε τους αναφορά όσον αφορά την Ελλάδα. Όπως και σε κάθε τους συζήτηση με Έλληνα σε διαδικτυακά φόρα.
Οι Άγγλοι δεν έχουν αχαριστία , αχαριστία έχουν όλοι οι λαοί σε κάποιο ποσοστό, έχουν μισελληνισμό κεκαλυμμένο και συνεχόμενο.

Ας πρόσεχαν οι Ελληνοελληνέζοι τα κείμενα των Ιστορικών και γεωγράφων της αρχαιότητας υπάρχουν βλ. Πλούταρχο , Στράβωνα, Κνίδιο, ποιος να τα διδάξει όμως τα μαρξιστοειδή ???
Και ο Μαρξ το βδελυμογόνο έργο του στο Λονδίνο το έγραψε , ρε κάτι συμπτώσεις

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...