27/9/19

Οι (ιαματικές) πηγές και οι τζαμπατζήδες της Στοάς

Κάθε ρουφιανογράφος έχει την πηγή του.
 Λάγκλευ!
 Για τη δολοφονία Καποδίστρια, η μόνη έγκυρη πηγή είναι ο Σπηλιάδης.
 Το χειρόγραφο, του κρίσιμου τρίτου μέρους των απομνημονευμάτων , το αγόρασε ο Βλαχογιάννης , με χρήματα του Μπενάκη από την χήρα του, και αντί να το καταστρέψει το διέσωσε και μας το παρέδωσε.
 Ότι αφηγείται ο Σπηλιάδης είναι η μόνη αλήθεια.

Και στον πρώτο τόμο των Απομνημονευμάτων του αρχίζει την αφήγηση του, λέγοντας για τον Σκουφά. «Ότε κατήλθε ο Απόστολος». Ο Σκουφάς κατήλθε Απόστολος στην Οδησσό και δεν ανήλθε όπως ισχυριζόταν ο Μινχάουζεν της Στοάς, Φιλήμων. 

Όταν οι «ιστορικοί» της Στοάς συμφωνούν ότι ο Κουλοχέρης δολοφόνος, ήταν «σωματοφύλακας» του Κυβερνήτη, και όταν, άλλοι Μινχάουζεν,αφηγούνται και ανύπαρκτους διαλόγους του Κυβερνήτη με τον δολοφόνο, κάθε λογικός άνθρωπος, που δεν είναι είτε μασόνος είτε ηλίθιος, αντιλαμβάνεται ότι θέλει «ψάξιμο», όπως και η «αδέσποτη», που όλως τυχαίως βρήκε την Μπουμπουλίνα.

Οι κύριοι με τις πηγές , θα έπρεπε να μας παραθέτουν  τα κατορθώματα του Επιλοχία Αλμέιντα, που δικαιολογούν την προαγωγή του σε στρατηγό. 

Η Στοά έχει κατασκευάσει τις πηγές της. Είναι του τύπου «Αλέξανδρος Ληψ» και του χειρόγραφου «πρακτικού του αποχωρισμού» του μασόνου Ξάνθου, του οποίου τα ντοκουμέντα δεν υποστεί την βάσανο της αναλύσεως γραφολόγων για να αποδειχτεί ότι όλα είναι γραμμένα από το ίδιο χέρι.

Για περισσότερες πηγές, συνιστώ στον τζαμπατζή "αδελφό",  που επιμένει να ζητάει «πηγές», να δώσει 25 ευρώ, να αγοράσει το βιβλίο μου και να βρει εκεί όλη την βιβλιογραφία μου

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως το λες,Χατζαρα,τζαμπατζης "αδελφός"! Αυτοί ξέρουν μόνο να κλέβουν τον ελληνικό λαό! Αλλά την απάντησή του την πήρε, θεωρούμε, σε προηγούμενο σχόλιο!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=763anDaYF1U

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=9O89BwxyZ8Q

Μπουτάρης για Συμφωνία Πρεσπών - Yπακούσαμε στους Γερμανούς & υπογράψαμε την Συμφωνία των Πρεσπών...

Ανώνυμος είπε...

«Από την Συναγωγή στην Μασονία-Ελληνική φιλοσοφία και εβραϊκός Γνωστικισμός»
συγγραφέας Διόδωρος Ράμμος
Ἱστορικός – Ἀρχαιολόγος

https://www.academia.edu/38738232/%CE%91%CE%A0%CE%9F_%CE%A4%CE%97%CE%9D_%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97_%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9D_%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%91

ή

https://katanixi.gr/2019/04/09/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83/

Ανώνυμος είπε...

Διόδωρος Ράμμος. Ιστορικός - Αρχαιολόγος. Γίνε θεός χωρίς τον Θεό.
Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης. πρός τήν καμπαλιστική θρησκεία. Αθήνα 2018

https://www.imdleo.gr/diaf/books/be_God_without_God.pdf

Ανώνυμος είπε...



Διόδωρος Ράμμος
Ἡ Σιών κατά τοῦ Σιωνισμοῦ
Μια ἑλληνορθόδοξη κριτική ἐναντίον τῆς ἀόρατης δικτατορίας τῶν Σιωνιστῶν

https://www.academia.edu/31334860/%CE%97_%CE%A3%CE%99%CE%A9%CE%9D_%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91_%CE%A4%CE%9F%CE%A5_%CE%A3%CE%99%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5

Ανώνυμος είπε...

Kiselev: No, We Won’t Become Cannibals Here in Russia! Liberalism Has Gone Too Far!

https://www.youtube.com/watch?v=aWiNFzwmkWY

Ανώνυμος είπε...

What did one cannibal say to the other when they ate a clown?




Does this taste funny to you?