18/9/19

Για την Προδοτική Συμφωνία του Τσιπρόφσκι με τους ΣΝΟΦ

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κοινοποίησε στο Γραφείο του πρωθυπουργού το Ψήφισμα της 7 ης Σεπτεμβρίου για την Μακεδονία που «εγκρίθηκε από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από την «Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία» στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 και περί ώραν 18.00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη. 

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αφού τονίζει ότι « δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την κατάργηση της προδοτικής ψευτοσυμφωνίας των Πρεσπών» , σημειώνει ότι ,«υπάρχουν όλα τα νομικά, ιστορικά, ηθικά και πολιτικά ερείσματα για να προχωρήσει μονομερώς η κυβέρνηση στην ακύρωση της προδοτικής ψευτοσυμφωνίας των Πρεσπών», και τονίζει « τη βούληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος εκφράστηκε με τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα».
 Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ καλεί τον πρωθυπουργό, να εφαρμόσει το Σύνταγμα και μην αγνοήσει την βούληση του Ελληνικού Λαού, και να ακυρώσει την ψευτοσυμφωνία των Πρεσπών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα, μπορείς σε παρακαλώ να πεις ξανά ορισμένα πράγματα για τον Σεφεριαδη(Γιώργο Σεφέρη) τί ήταν πραγματικά και ποιους "υπηρετούσε"; Διότι κάτω στην Κύπρο, τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση διότι όταν ήταν, λέει, στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών υποστήριζε πάντα τις θέσεις των ελληνοκυπριων και όχι των προδοτων Καραμ-Αλη και Αβερωφ!

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....