25/9/19

Οι πολύ μεγάλοι εγκληματίες, είναι οι «ηγέτες» που τιμούν οι Ύπατοι Αθέατοι

Ο Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν ή Τρότσκι, σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους. 
Αλλά κανείς δεν τον αποκαλεί δολοφόνο. Ούτε τους στενούς συνεργάτες του που ήθελαν κουβάδες με αίμα. (Οβσέι Αρόνοβιτς Απφελμπάουμ). Αυτοί αποκαταστάθηκαν από τον Ιουδαίο Χρούτσεφ, τον επικεφαλής της Κομματικής Οργάνωσης της Μόσχας , που εκτέλεσε πάνω από 300.000 ανθρώπους, αλλά , «είναι καλός άνθρωπος» , έλειωσε τους Πάγους, και σταμάτησε την προσωπολατρία. Κανείς, από τους πράκτορες του Διεθνούς παρακράτους, από εκείνους που βρίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κολοκοτρώνη, δεν έχει μια κακή λέξη εναντίον των Τροτσκιστών. 
Ο εγκληματίας Τσώρτσιλ σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους στον Πρώτο και στον Δεύτερο Πόλεμο, και διέταξε την ανθρωποσφαγή της Δρέσδης. Το ίδιο και ο εγκληματίας Ρούζβελτ, και ο εγκληματίας Τρούμαν, που έριξε και τις βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. 
Ο αιμοσταγής Μάο, σκότωσε πάνω από 60.000.000 κινέζους. Αλλά για αυτούς ο κάθε καθηγητής χημείας , το κάθε συνδικαλιστικό σκουλήκι, και η κάθε Γκρέτα δεν έχουν να πουν τίποτα. 
Ο Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν, ο Τσώρσιλ, ο Ρούζβελτ, ο Μάο, είναι ηγέτες.¨όπως και ο δολοφόνος Κλίντον και ο δολοφόνος Ομπάμιας. 
Αυτοί είναι «ηγέτες».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχναμε και τον εγκληματια κατα της Ανθρωπωτητας Μπους τον νεωτερο, τον επονομαζομενο και κοκαϊνακια (οχι οτι ο πατερας του πηγαιανε πισω) ο οποιος επετρεψε την οβραϊλα μαζι με τον Μπλαιρ να δολοφονησουν 3000 αμερικανους στην ΝΥ και εν συνεχεια να να αιματοκυλησουν την Μεση Ανατολη για χαρη των εβραιων, με τα γνωστα βεβαια αποτελεσματα των λαθρο-αποβλητων στην Ευρωπη και φυσικα ΚΑΙ στην Ελλαδα.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

Έκανε και ένα καλό ο Στάλιν καθάρισε τα τροτσκιτσοειδη, ευτυχώς