23/2/20

Η συγκέντρωση της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. για την λαθρομετανάστευση!

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα ξενοδοχείου των Αθηνών στην περιοχή της Ακροπόλεως , όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση της ΕΛΑΣΥΝ για τη λαθρομετανάστευση, με κύριους ομιλητές τους κ.κ. Κ. Πλεύρη και Ι. Λαγό. Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομογένειας των ΗΠΑ, ιερείς, επιχειρηματίες, εκδότες, εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και πολύς κόσμος, κατέλαβαν από νωρίς όλες τις διαθέσιμες θέσεις. 
Ο «πατριάρχης του εθνικισμού» Κ. Πλεύρης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε αφου εκανε μια γενική αναφορά στα θέματα που άπτονται του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και συνδέονται άρρηκτα με την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας, αναφέρθηκε με έμφαση στην «μοναδική στη ιστορία πρόκληση- κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός να εξαφανιστεί βιολογικά» με τις ορδές των λαθρομεταναστών που εποικίζουν τη χώρα σε κάθε γωνιά της, κατ’ εκτέλεση ενός σχεδίου που εφαρμόζεται επακριβώς από όλες τις Κυβερνήσεις. Συγκινημένος ο κ. Πλεύρης, προέβλεψε ότι «η ΕΛΑΣΥΝ θα έχει μέλλον στα πολιτικά πράγματα» γιατί είναι απόρροια μιας ανιδιοτελούς και κοπιώδους προσπάθειας του επικεφαλής της, να ενώσει τον διεσπαρμένο πατριωτικό χώρο.
Στο βήμα ακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ κ. Ι. Λαγός, που με μια συγκινησιακά φορτισμένη και μεστή ομιλία, αναφέρθηκε στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι «οι μόνοι που τους τελευταίους μήνες ασκούμε πραγματική εξωτερική πολιτική είμαστε εμείς της ΕΛΑΣΥΝ», την ίδια ώρα που το Υπουργείο Εξωτερικών παίρνει μονίμως θέση υπέρ της Τουρκίας. Αναφέρθηκε διεξοδικά στα παρασκήνια και τις συνέπειες και τα πολιτικά παρασκήνια του σκισίματος της τουρκικής σημαίας, ενέργειας που συγκλόνισε το πολιτικό κατεστημένο διεθνώς και τελείωσε κάνοντας, όπως νωρίτερα και ο κ. Πλεύρης έκκληση για ενότητα του πατριωτικού χώρου «έστω και εάν η ενότητα αυτή θα σημαίνει οι μονάδες που θα μας πλαισιώσουν να μην ενταχθούν υπό την σημαία του κόμματος», γεγονός που αποδεικνύει τόσο την ανιδιοτέλεια όσο και την προοπτική της κίνησης αυτής. Η εκδήλωσε έληξε με τον Εθνικό Ύμνο όπου ομόθυμα έψαλαν οι παρευρισκόμενοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς τους δημοσιογράφους που είναι η πλειοψηφία ακτιβιστές της αριστεράς και της 'προοδου' ,δεν υπάρχει άλλο μέσο, εσύ είσαι μια εξαιρετική εξαίρεση πατριώτη.
Τα ξέρεις καλύτερα.
Βγάλε ένα βιβλίο το ιστολόγιο, να μείνει ιστορικό αρχείο, των πεπραγμένων της περιόδου 2010-2020, της κατοχής, γιατί κατοχή είναι με απώλειες και διάφορα συνεπακόλουθα, εποικισμός- αδιαφορία, αναξιοκρατία, και και και.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...