4/2/20

Ο λαγός του Κούλη.

Ο λαγός του Κούλη, « αναπληρωτής σύμβουλος Ασφαλείας», (κάτι σε Μπόλτον), σε συνέντευξή του στον «Φιλελεύθερος» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο αλλά μετα «διευκρίνισε», ότι εξέφρασε προσωπικές απόψεις που δεν αποτελούν θέσεις του Κούλη και της κυβέρνησης.

9 σχόλια:

Γεώργιος είπε...

Άξιος ο μισθός του προδότη . Ο κόσμος τί κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Χατζάρα, για εξήγησέ μου κάτι, εσύ που είσαι και οπαδός του Πούτιν. Πριν λίγες μέρες είχε πάει στο Ισραήλ να προσκυνήσει το "Ολοκαύτωμα" και να μιλήσει κατά του αντισημιτισμού! Δεν πέρασαν ούτε 3 μέρες και ο Νετανιάου τον επισκέφθηκε στη Μόσχα, ούτε δεσμό να είχανε... Άσε που έδωσε και χάρη σε μια Ισραηλινή που είχε πιαστεί στο αεροδρόμιο με ναρκωτικά! Ήθος πάνω από όλα, οι έμποροι ναρκωτικών πρέπει να αποδίδονται στην κοινωνία, ειδικά όταν είναι Εβραίοι...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο "αναπληρωτής σύμβουλος";
Σε παρακαλούμε, θα μας πεις το όνομά του;

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, περιμένουμε! Φτιάξε υπουργικό συμβούλιο!

Ανώνυμος είπε...

τι λες για την κατάσταση στα δύο νησιά, Λέσβο και Μυτηλήνη;;;;; Είμαι ανακουφισμένος που ο κόσμος δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι πατριώτες και όχι εθνικιστές και δεν έχουν κάμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, θα ήταν κρίμα να τραβάγανε τέτοια ζόρια εθνικιστές και χρυσαυγίτες, μόνο σε κομμούνια και σε δηκρατικο-τοξότες αξίζουν τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπύρο
Είσαι ώριμος άντρας και πεπειραμένος. Μην έχεις αυταπάτες.

Η μεγάλη πλειοψηφία των γκέι-φρέντλυ νεοελληνέζων προτιμά να παραχωρήσει το μισό Αιγαίο παρά να χάσει τα καλοκαιρινά σοφτ-πορν μπάνια του.
Η μεγάλη πλειοψηφία των πορνόγερων και τζιβιτζιλόγριων συνταξιούχων προτιμά να παραχωρήσει το μισό Αιγαίο παρά να χάσει τη συνταξούλα πληρωμένη σε εβραιώ.
Η μεγάλη πλειοψηφία των κρατικοδίαιτων κοπρόσκυλων(δήμαρχοι, καθηγητάδες, ιατροί, δικαστικοί, σώματα ασφαλείας κλπ.) προτιμά να παραχωρήσει το μισό Αιγαίο παρά να απωλέσει παχυλούς μισθούς και βόλεμα. Από κοντά και οι υψηλόμισθοι αντιπαραγωγικοί κουραμπιέδες του ιδιωτικού τομέα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!! Σωστότατος!!! Αλλά... κρύβε λόγια διότι με αυτά που λες χαίρεται το περιστύλιο! Και το... "εθνικόν" αλλά και το.... άλλο.... των γκει φρεντλι!!! Διότι λένε ότι εμείς, οι σκεπτόμενοι πατριώτες, μόνοι μας κατηγορούμε την φυλή μας και κατακρινουμε τα ελαττώματα της!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φεβ 04, 07:31:00 μ.μ.
Οι μισοί Ιουδαίοι του «Ισραήλ» κατάγονται απο τη Σοβιετική Ρωσία και μιλάνε Ρώσικα.
Πολλοί απο αυτούς έχουν άριστες, αμφίδρομες σχέσεις με τη μητέρα Ρωσία.
Το «Ισραήλ» χειραγωγεί ποικιλοτρόπως τις ΗΠΑ. Επίσης, έχει άριστες οικονομικές, τεχνολογικές σχέσεις με την Κίνα.

Philip Giraldi, πρώην στέλεχος αντικατασκοπείας της CIA:
«Το Ισραήλ συστηματικά υποκλέπτει προηγμένη Αμερικανική τεχνολογία στρατιωτικού και πολιτικού ενδιαφέροντος».
https://www.youtube.com/watch?v=CkxuC0phFck
https://www.henrymakow.com/2018/08/Israel-is-US-technology-parasite.html

Με βάση τα παραπάνω, για τον Πούτιν οι άριστες σχέσεις με τους (ψευδο)Ιουδαίους αποτελούν ζωτικό ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

Απελάστε το φεμουνισμό και τον αντι-σεξισμό.
Μηδενική ανοχή στο μισανδρισμό και τη τζιβιτζιλοκρατία.

Απαιτούμε Τζαμί στην Ερεσσό.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...