4/2/20

Η Μόσχα κατήγγειλε νέα προβοκάτσια των «Λευκών πρακτόρων» και των Ρουφανοδημοσιογράφων

Μόσχα, 4 Φεβρουαρίου 2020 . Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι έχει πληροφορίες ότι οι τρομοκράτες από τα «Λευκά Κράνη και την «Aλ-Νόσρα» προετοιμάζουν νέα προβοκάτσια στην Iντλίμπ με «τοξικούς παράγοντες» για να κατηγορήσουν το Συριακό Αραβικό Στρατό . «Σύμφωνα με πληροφορίες που από το ρωσικό κέντρο συντονισμού τα «Λευκά Κράνη και την με την υποστήριξη της «Aλ-Νόσρα» ετοιμάζουν μια νέα πρόκληση με τη χρήση τοξικών παραγόντων στη Μααρέτ Αλ Αρτεέκ στο νοτιοδυτικό Χαλέπι, με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων. 
Οι άνθρωποι, αυτοί είναι συγγενείς των τρομοκρατών, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών», ανέφερε το Υπουργείο σε δήλωσή του. 
Σύμφωνα με το Υπουργείο, οι τρομοκράτες από τα «Άσπρων Κρανη» παρέδωσαν 400 λίτρα χημικών ουσιών που μεταφέρθηκαν σε δύο Κοντέινερ στη σκηνή της μαγνητοσκόπησης της προβοκάτσιας πρόκλησης στην Iντλίμπ . 
Τον  Ιανουάριο, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ιτλίμπ έχουν εργαστήρια για την προετοιμασία και την παραγωγή τοξικών ουσιών, που διαχειρίζονται ειδικοί εκπαιδευμένοι στην Ευρώπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: