5/2/20

Καραγκιόζ Μπερντέ η «θωράκιση» λόγω κοροναϊού

Οι «μαυροσκούφηδες» , ο υπουργός Υγείας , ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας .ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας , φόρεσαν την «Πανοπλία» έβγαλαν και τα τεθωρακισμένα στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της «θωράκισης» της χώρας «σχετικά με το νέο κορονοϊό». Έστειλαν και θερμικές κάμερες στα αεροδρόμια. Θα κάνουν και προλήψεις. Στα νησιά και τον Εβρο δεν λαμβάνονται μέτρα, διότι αφενός, «τα δυστυχισμένα ασυνόδευτα τα φροντίζει η Μαρέβα και αφετέρου οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες και Μετανάστες που μας διαβιβάζει ο ΝΑΤΟσύντροφος Ταγίπ εχουν «ανο(η)σία» αφού τους δίνει «μία κουταλιά πετιμέζι από βατόμουρα κάθε πρωί γιατί κάνει καλό στο αίμα» και τους λέει «να διατηρούν το σώμα δυνατό και σε καλή κατάσταση». 
Για αυτό δεν βάζουν σε Καραντίνα τους λαθραίους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέητς φιλοξένησε μια άσκηση πανδημίας επι χάρτου στα τέλη του 2019, η οποία εξομοίωνε μια παγκόσμια επιδημία κορωνοϊού:
http://www.centerforhealthsecurity.org/newsroom/center-news/2020-01-17-Event201-recommendations.html

Συμπτωματικά, το ίδρυμά τους χρηματοδοτεί την ομάδα(1) που κατέχει την πατέντα για το θανάσιμο ιό(2) και εργάζονται για την παρασκευή του εμβολίου(3) που θα δώσει λύσει στο πρόβλημα:
(1)https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2013/11/OPP1098099
(2)https://patents.justia.com/patent/10130701
(3)https://www.businessinsider.com/vaccines-for-wuhan-china-cornonavirus-moderna-inovio-cepi-2020-1

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...