4/2/20

Ο απίστευτος ΝΑΤΟκομμουνιστής συντροοφος του Αλιέκσι Ζόραν

Ο ΝΑΤΟκομμουνιστής συντροοφος Ζάεφ δήλωσε ότι σήμερα, 4 Φεβρουαρίου, την ημέρα της γέννησης του (κομιτατζή) Γκότσε Ντέλτσεφ , είμαι πεπεισμένος ότι ο Ντέλτσεφ είναι υπερήφανος που η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ και ένα βήμα πιο κοντά στην ΕΕ». 
« Θυμόμαστε και δοξάζουμε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ήρωες της κρατικής υπόστασης της Βόρειας του οποίου ο αγώνας και η επαναστατική του δραστηριότητα ενσωματώνουν τα ιδανικά της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, τα οποία σήμερα είναι βαθιά ριζωμένα στην κρατική μας υπόσταση», είπε ο Ζόραν.
Ο Ντέλτσεφ, γεννήθηκε το 1872 στο Κιλκίς  στην τότε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, του οποίου ο πληθυσμός (στο σύνολο των περίπου800) αποτελούνταν κυρίως από Έλληνες Πατριαρχικούς  και δευτερευόντως από Βουλγαρους Ουνίτες. Ο Ντέλτσεφ τελείωσε  το Εξαρχικό Βουλγαρικό σχολείο στο Κιλκίς και συνέχισε στο Βουλγαρικό Γυμνάσιο Αρρένων της Θεσσαλονίκης . Όταν αποφοίτησε, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του πρώην συμμαθητή του Μπορίς Σαράφωφ που έγινε αξιωματικός, και γράφηκε  στη Στρατιωτική Σχολή της Σόφιας το 1891. Το 1894, μόλις ένα μήνα πριν την αποφοίτησή του, αποβλήθηκε λόγω της πολιτικής του δραστηριότητας ως μέλος του παράνομου σοσιαλιστικού κύκλου της Εβραιουργιάς.

1 σχόλιο:

aviator είπε...

ΝΑΤΟκομμουνιστής = Αμερικανοκομμουνιστής = συριζέος = νεόδουλος

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...