6/2/20

Πεσκόφ: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Συριακού Στρατού και των Ρωσικών Δυνάμεων εκτοξεύονται από περιοχές όπου αναπτύχθηκαν τουρκικές δυνάμεις

6 Φεβρουαρίου .Μόσχα. Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ τόνισε ότι οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις με στόχο τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τις ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Συρία εξαπολύονται από τις περιοχές που βρίσκονται όπου η τουρκική κατοχή. Σε σημερινή δήλωση προς τον Τύπο ο Πεσκόφ εξέφρασε την ανησυχία της Μόσχας για τις επιχειρήσεις αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ιντλίμπ.

Ιντλίμπ.  SANA. 6 Φεβρουαρίου. Μονάδες  του Συριακού  Αραβικού Στρατού έχουν απελευθερώσει την πόλη της ΑΦΕΣ, βόρεια της Σαρακέμπ στην Iντλίμπ και τα χωριά  Αλ-Zαχαμπίγια , Γιαντιντάτε, Ταλαφ΄ρχ  και Γκιλάς  στα δυτικά του Αμπού Αλ Ντουχούρ.Η απελευθέρωση αυτών των πόλεων και των χωριών είχε ως αποτέλεσμα το  θάνατο  και τον τραυματισμό ενός αριθμού τρομοκρατών. Η πρόοδος του συριακού στρατού συνεχίζεται παρά τα νέα Τουρκικά σημεία ελέγχου , που δημιουργήθηκαν από το τουρκικό καθεστώς για να εμποδίσουν την πρόοδο του συριακού στρατού και να προστάτευσουν  τους τρομοκράτες στην ύπαιθρο της Ιντλίμπ.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός βρήκε στις θέσεις που εγκατέλειψαν οι τρομοκράτες κρύπτες με αμερικανικά όπλα και πυρομαχικά, και με φάρμακα που κατασκευάζονται στη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: