7/2/20

Προπαντός ειλικρίνεια

O Φαλακρός δικολάβος με το Κιπά έφα: «Καμία συνεννόηση με την τουρκική πλευρά για το θέμα των Ιμίων», Όλες οι συνεννοήσεις γίνονται με την Βασιλίσσης Σοφίας 91, με την οποία έχουμε μια «εξαιρετική, ιδιαίτερα ισχυρή και ιστορική σχέση η οποία ενισχύεται από τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις σε στρατιωτικά, οικονομικά και στρατηγικά θέματα».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο τις πολλες μαλακιες που λεει εχασε τα μαλια του

Ανώνυμος είπε...

-Rothschild το ανάγνωσμα.
- Πρόσχωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, όποιος φοράει κιπά πάει να πει ότι είναι Εβραίος; Ρωτάω, γιατί κι ο Πούτιν κι ο Τραμπ έχουν φορέσει, δεν ξέρω αν κι εσύ έχεις φορέσει ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

οποιος φοραει κιπα δεν ειναι εβραιος αλλα εβραιοπροσκυνημενος,εχεις δει εσυ κανενα εβραιο να φοραει κατι που να ανηκει σε αλλη θρησκεια αποδιδοντας τιμες σε χριστιανους η βουδιστες η οπου αλλου?

για τον αποπανω Παρ Φεβ 07, 06:11:00 μ.μ. απαντηση
και δεν ειμαι ο Χατζαρας αλλα ο Κατανας

Ανώνυμος είπε...

Μονο ο περιστεροχεσμενος (τρις), αρνηθηκε να βαλει και τελικα δεν τον αφησαν να κστεθεσει στεφανι στο μνημειο τους.

Ανώνυμος είπε...

Ποιεs οι σχεσειs Καρατζαφερη με τουs μασονουs;Βγαζουν στη σεντρα τον προεδρο του ΛΑΟΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Το βιβλιο του ισοβιου διεθνη προεδρου τηs τεκτονικηs εταιρειαs των Ιλλουμινατι παρουσιαζει ο Αιβαλιωτηs του ΛΑΟΣ!

Κερδισε δωρο ενα εβραικο κιπα Ο Καρατζαπαιρνειs!
Aυτη κι αν ηταν"κωλοτουμπα"του Γ.Καρατζαφερη.Ο μεχρι προτεινοs πολεμιοs του σιωνισμου,απο το βημα τηs Βουληs καλεσε τον πρωθυπουργο να Πουλησει τα Ελληνικα Αμυντικα Συστηματα(ΠΥΡΚΑΛ-ΕΒΟ)στο Ισραηλ!!!
Ο Χ.Παμπουκηs δεν πιστευε στα αυτια του και εσπευσε να χαρισει στον Γ.Καρατζαφερη ενα κιπα(εβραικο σκουφακι)που το ειχε φερει απο το προσφατο ταξιδι του στο Ισραηλ...

Κατα τηs προμηθειαs των Abrams ο Γ.Καρατζαφερηs!
Με μια αψυχολογητη δηλωση,ο προεδροs του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφερηs ταχθηκε κατα τηs προοπτικηs δωρεαν παραχωρησηs 400 αρματων μαχηs Abrams απο τα αμερικανικα αποθεματα,που συζητειται εδω και μερικουs μηνεs και αποτελει τη μονη ορατη προοπτικη ανανεωσηs του αρματικου δυναμικου του Ε.Σ!

Βρεθηκαν 6 εκατ.ευρω σε λογαριασμουs του Γ.Καρατζαφερη στο εξωτερικο που εμπλεκονται με τα AS332 Super Puma!

Ο περιστερομπουρδοπορδοπρωκτοτσιρλοχεσμενοs κατα κοσμον ο τουρλου τουρλου η κακαβιαs η κατουρλαs η καθετηραs η παπιαs η τσισακιαs το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs πολαπληs χρησεωs κατεριναs το γεροντιο τηs μαλα...κιαs..

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...