19/2/20

Οι Ευρω-τίποτα και ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όταν η Ελλάδα , στα μέσα τις δεκαετίας των «80», είχε την «Σύγκλιση» ως ευρωπαϊκή πολιτική έβαζα τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό σαν πρώτο θέμα στην ΕΡΤ και έκανα και σχόλιο, σχετικά με τις επιδιώξεις της ελληνικής πολιτικής, που ήθελε την «καθαρή» μεταφορά πόρων από τον «πλούσιο βορρά» , ώστε να υπάρξει σύγκλιση των επιπέδων ανάπτυξης. Τότε η συνεισφορά στον προϋπολογισμό ήταν στο 1% του ΑΕΠ και εμείς θέλαμε να ανέβη στο 1,4%. 
Αυτός ηταν και ο λόγος που ο Αντρέ εκδίωξε κλοτσηδόν τον Ασημάκη που ψήφισε κατά της αύξησης χωρίς να τον ρωτήσει. 
Τα θυμήθηκα,  επειδή αύριο στις Βρυξέλλες θα μαζευτούν για να εγκρίνουν τον πολυετή προϋπολογισμό, χωρίς τα έσοδα της Βρετανίας και αναμένονται σημαντικές διαφορές μεταξύ των «μεγάλων συνεισφερόντων» και των λιγότερο ανεπτυγμένων κρατών.
 Μετά από συνομιλίες με τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σάρλ Μισέλ πρότεινε η εθνική συνεισφορά στον προϋπολογισμό να ανέβει στο 1,07% του ΑΕΠ, αλλά οι «πλούσιες χώρες» αρνούνται να διαθέσουν περισσότερο από 1%. Θέλουν «πιο πολύ Ευρώπη», αλλά την θέλουν σάμπα με λιγότερο κράτος. Η κυβέρνηση του ευρω-τιποτα Κούλη, δεν μας έχει ενημερώσει ούτε για το πόσα ζητάει, ούτε με ποιους έχει συμμαχήσει. 
Θα παραστεί ως Καρπαζοεισπράκτορας του Πουστρόν και της Δωροθεας.



" Ο πρωθυπουργός εργάζεται για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους για την περίοδο 2021-2027" 
μας διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος. Οι ευρώ-τίποτα δεν έχουν θέση. Κρύβονται πίσω από τους θεσμούς. Την πρόταση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ισοδυναμεί με το 1,30% του ευρωπαϊκού ΑΕΕ την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πρότεινε 1,11% και την Πρόταση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, για το 1,074% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ, είπε ο εκπρόσωπος. 

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα το ξαναπω.
Οταν γινονταν οι διαδικασιες για την αρχηγια της ΝουΔουλας (μετα το Σαμαροσκυλο) καρφωτος για την αρχηγια πηγαινε ο Μεϊμαρακης.
Ξαφνικα βρεθηκαν στην "γερμανια" ο KOULIS με την μαμα του να συνομιλουν με την αγαμητη κομσομολα. Μαλιστα σε εθιμοτυπικη φωτο η μαμα τραβηχτηκε πισω για να μην ειναι στο καδρο της φωτο.
Απο τοτε ο σερνικουλας Βαγγελας εκανε πισω κι εξαφανιστηκε.
Οχι δηλ. οτι αν εβγαινε αρχηγος αυτος, θα γινοταν κατι τις το διαφορετικο στην ΝουΔουλα.

Ειπαμε: Οι αθεατοι μας εχουν αλυσοδεμενους

Οποτε, φυσικα ο KOULIS θα συμμετασχει ως Κκαρπαζοεισπρακτορας του Πουστρον και της αγαμητης.
Αν και ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι, οπως και αλλοι "ηγετες" καραπαζοεισπρακτορες των αθεατων ειναι.


γερμανια=ΕΠΕ της διεθνους εβραϊλας


Απ' τα τσαντηρια του πανω μαχαλα
Περηφανος Γιουφτος μετα της διδος μαϊμους του.

Ανώνυμος είπε...

Με εκείνη την δίκη κατά της εταιρείας που έκανε τις πρώτες εσωκομματικές εκλογές που δεν θα έβγαινε ο Κούλης τί έγινε τελικά Σπύρο.
Υποτίθεται ότι αυτή ήταν η υπεύθυνη στο προγραμματισμένοι φιάσκο με συμμετοχή της DT αλλά στα δικαστήρια λένε δικαιώθηκε η εταιρεία.
Γιατί οι δεύτερες εκλογές που έβγαλαν τον Κούλη έγιναν με τη Vodafone.
Όλα αυτά θέλουν να τα ξεχάσουμε ο Κούλης,η μαμά του και η κόρη του Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Φεβ 20, 01:29:00 π.μ.

Ξεκολλα.
Κορη του Ιωσηφ Τζουκασβιλι ειναι, οχι του Χιτλερ.
Ο Χιτλερ τοτε, προσπαθησε να αφυπνησει το κοσμο και να αποσωβησει αυτο που ζει σημερα οχι μονο η Ευρωπη αλλα και ο υπολοιπος Κοσμος.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...