29/4/20

29 Απριλίου 1975. Το «τραμ το τελευταίο», έφευγε από την ταράτσα της πρεσβείας του Κράτους Δικαίου, στη Σαϊγκόν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Οι απελπισμένοι δευτεροκλασάτοι της Ψωρο-Αλίτ στην ταράτσα της Πρεσβείας του Κράτους Δικαίου, στη Σαϊγκόν. 
Οι ενεργοί πράκτορες των Αμερικανώνν είχαν ήδη ξεχυθεί στους δρόμους και περίμεναν τους απελευθερωτές κομμουνιστές. 
Οι «άλλοι», οι «πρωτοκλασάτοι», είχαν ήδη μεταφερθεί, με τις βαλίτσες και τα χρυσαφικά τους. 
Όπως η ελληνική Ψωρο-ελίτ, που έφυγε με το «Κορινθία» για την Αίγυπτο μετά την εκτέλεση του Κορυζή. ¨Όπως φορτώθηκαν στην Πάχη κατά την στα αντιτορπιλικά «Πάνθηρ» και «Ιέραξ» οι «βασιλόφρονες» της αργυρώνητης Ψωρο-ελίτ , των Αθηνών, συν γυναιξί και τέκνοις με τις πενθερές, τις κουβερνάντες, και τα μπαούλα τους. 
Όπως και στη Σαϊγκόν, τον Απρίλιο του 1941, οι Έλληνες πληροφοριοδότες, οι μαυραγορίτες οι κομμουνιστές και οι πουτάνες που δούλευαν για τη SoE, ετοιμαζόντουσαν για την «αντίσταση», με επικεφαλής τον σύντροφο Πλουμπίδη.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ, στην ευρω ψωροκωσταινα, δεν πρόκειται να δούμε τέτοια εικόνα! Μακάρι αλλά...

Ανώνυμος είπε...

-Όπως και στη Σαϊγκόν, τον Απρίλιο του 1941, οι Έλληνες πληροφοριοδότες, οι μαυραγορίτες οι κομμουνιστές και οι πουτάνες που δούλευαν για τη SoE, ετοιμαζόντουσαν για την «αντίσταση», με επικεφαλής τον σύντροφο Πλουμπίδη.-


Πιστευω θα 'ταν και η Μελινα με δαυτους

Ανώνυμος είπε...

Νεαρὲ 5:43 μ.μ δὲν ξέρεις τὴν ἱστορία μὲ τὴν Μελίνα; Τὸ καλύτερο ρουφηχτὸ αὐγὸ

ἐπὶ τῆς κατοχῆς. Τὰ Ἰψενικὰ τρίγωνα ποὺ ἔχει κάνει μὲ Χαροκόπο καὶ Γιαδικιάρογλου

δὲν ἔχουν λυθῇ καὶ οὔτε θὰ λυθοῦν μὲ τὴν κανένα Θεώρημα Πυθαγόρα. Μιλᾶμε τὸ δικό της

θεώρημα στὰ Ἰψενικὰ Τρίγωνα εἲναι πέρα ἀπὸ κάθε φαντασία. Ἢταν βλέπεις καὶ

ἀντιστασιακὴ ἀπὸ τὸ Παρίσι. Ἐ ρὲ γέλια μὲ ἕναν λαὸ στουρνάρι....

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πολύ γέλιο σας λέω! Η Μελίνα γαλουχημένη από τον χιτλερικό θείο της ήταν ερωμένη του μαυραγορίτη Γιαδικιάρογλου και σφοδρή αντικομμουνίστρια επί Κατοχής, άρα μεγάλη "πατριώτισσα" κατά τον τον Σπύρο κι εσάς. Τσάμπα την βρίζετε. Πίσα, κατράμι σαν εσάς ήταν η μακαρίτισσα τότε. Μετά άλλαξε.

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ δηλ. είσαι κομμουνι; Δηλαδή προδότης του φτωχού λαού και υπηρέτης των Αθεατων τραπεζιτών; Και ποιος είναι ο πραγματικός "μαύρος"; Εμείς ή εσείς τα κομμουνια είστε πίσσα, κατραμι;

Ανώνυμος είπε...

Κουβέντα για την ταμπακιέρα... Πάμε άλλη μία. Η Μελίνα στα νιάτα της ήταν σαν εσάς τάλε-κουάλε. Μάλιστα, σύμφωνα με την Άννα Συνοδινού, παραλίγο να στείλει στο απόσπασμα με την ρουφιανιά της δύο αντιστασιακούς. Τόση είναι βλακεία σας, που βρίζετε μία γυναίκα, η οποία τότε πίστευε τα ίδια με εσάς.
Σιγά μην σου δώσω λογαριασμό τι πιστέυω. Μάθε λίγη ιστορία ώστε να μην βρίζεις τους... συναγωνιστές σου, νομίζοντας ότι ήταν αντιστασιακοί, κι άσε τους άλλους. Που μιλάς και για στουρνάρια τρομάρα σου. Δεν κοιτάς που δεν ξέρεις την τύφλα σου, βρίζεις και τους Έλληνες από πάνω. Όλους τους Έλληνες, όχι μόνο τους -κατά το λειψό μυαλό σου- κομμουνιστές.
Το χούι να βλέπει παντού κομμουνιστές, παρά το γεγονός πως είναι καθηλωμένοι στο 5%, το έχει κι ο Άδωνις Teva. Να το κοιτάξεις αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο Πεμ Απρ 30 06:32:00 π.μ. και δεν έχω καμία σχέση με τον Τετ Απρ 29 06:31:00 μ.μ. Εσύ έχεις να απαντήσεις κάτι για την... ταμπακιέρα; Οι κομμουνιστές είναι υπηρέτες των Αθεατων τραπεζιτών, ναι ή όχι; Το Κ. Κ. στην σοβιετια φτιάχτηκε με λεφτά των τραπεζιτών, ναι ή όχι; Το ΑΚΕΛ στην Κύπρο φτιάχτηκε από τους αγγλους, ναι ή όχι; Δεν βλέπουμε παντού κομμουνιστές, αγαπητέ. Αλλά βλέπουμε και διαπιστώνουμε καθημερινά στο πετσί μας ότι η Ελλάδα είναι ένα "κομμουνιστικο" - μασονικο κράτος που διοικείται από τους πολιτικούς επιγονους των δολοφόνων του Καποδίστρια και που, μέχρι σήμερα, 200 περίπου χρόνια μετά καταδιώκει και εξοντώνει τον Έλληνα. Γκε, γκε; Συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

Και που'σαι, εσύ που γνωρίζεις... ιστορία! Πες στον μπαρμπα-κουτσουμπα να πει στους "αόρατους" bankers να επαναφέρουν το ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιουχους και όλα τα υπόλοιπα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό. Πες του επίσης ότι γνωρίζουμε ότι το... "βαθύ" κακαε ήταν και είναι ΣΥΜΦΩΝΟ με όλες αυτές τις παράνομες περικοπές(κι ας υποκρίνεται η..." επιφάνειά του" ότι είναι εναντίον). Διότι θέλει αυτό ακριβώς :να μείνουν οι Έλληνες με 300 evr(ai) o το μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Προς ερυθροδερμο απογαμηδι του ερωτα της Σουλτανας (Πέμ Απρ 30, 12:46:00 μ.μ.)

Η Μελινα ΠΟΤΕ της δεν ειχε καποια ιδεολογια. Απλως στα νιατα της ηταν μια εκφυλη πουτανα.
Στο Παρισι, οταν εκανε αντισταση σε ιδιωτικα παρτυ ξαπλωνε πανω στο πασο των μπαρ ολογυμνη και οι "σεφ" την αλειφαν με σαντιγυ και την ραντιζαν με φρουτα και "περναγαν" πανω της οι λοιποι αντιστασιακοι και την εγλυφαν. Στα γεραματα της η "υπουργος" ηταν παλι μια πουτανα, αλλα ληγμενης ημερομηνιας που την ειδε ΠΑΣΟΚα.
Ρε ουστ λαμογιο.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...