25/4/20

Ah ! ça ira, ça ira, ça ira Le peuple armé toujours se gardera.

Οι μπολσεβίκοι Κομισάριοι του Κράτους Δικαίου άσκησαν διώξεις για απείθεια αλλά και για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν έξω από το Ανταρτοδικείο για να συμπαρασταθούν στον 55χρονο που πυροβόλησε ευρισκόμενος σε νόμιμη άμυνα του Τζιψ=χαντιστές που του επιτέθηκαν. Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί σε ΜΜΕ της Λέσβου προσπαθεί να ταυτοποιήσει όσους ήταν στα δικαστήρια με σκοπό να κόψει τα ανάλογα πρόστιμα Η ΟΠΛΑ του καθεστώτος εξαντλεί όλη την αυστηρότητα του Κράτους Δικαίου πάνω σε ταλαίπωρους κτηνοτρόφους και αγρότες που εδώ και χρόνια οι αρχές τους εμπαίζουν βλέποντας τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να λεηλατούνται.
Ah ! ça ira, ça ira, ça ira

Κρεμάστε τους Ανταρτοδίκες στα Φανάρια

Ah ! ça ira, ça ira, ça ira
Φωτιά και Τσεκούρι στους Κομισάριους του Λαού 
Ah ! ça ira, ça ira, ça ira
Le peuple armé toujours se gardera.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ!!!!!!

οι ψηφοφόροι του Συνταγματικού Τόξου, του Νόμπελ, της φόρτισης κινητού με 5 ευρώ, της κούρσας ταξί με 50 ευρώ και του θηλασμού λαθραίων από γιαγιάδες πρέπει να πάνε ΟΛΟΙ στην φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον οι υπολοιποι -οι λογικοι- πρεπει να το παρουμε αποφαση και να φυγουμε για αλλου ή να απομονωθουμε σε ενα νησι. Εξαλλου ειμαστε πολλοι λιγοτεροι...