28/4/20

Οι απανταχού παρόντες Αχασβήροι

Συμφωνώ να μην βλέπουμε παντού Ιουδαίους. 
Αλλά , τον Μωυσή, (Μορίς), που υπέγραψε το 1864 το προικοσύμφωνο για να προικίσει με το πατρικό σπίτι στην Εβραϊκή γειτονιά της Μονεμβασιάς, την αδελφή του Κατίγγω του, γιατί να μην τον βλέπω;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή Σπύρο δεν αποδέχεσαι την λαϊκή εντολή;;;

το 99,99999% του λαού κάνει λάθος και εσύ είσαι ο έξυπνος;;;

δεν πιστεύσεις στο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!" ;;;;;;;

χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Η πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου είτε είναι parfait, είτε υπάλληλοι των parfait. Ο απόγονος του Μωησέως είναι η κορυφή του παγόβουνου. Σόι πάει το βασίλειο.

Ανώνυμος είπε...

Εγω Σπυρο διαφωνω μαζι σου οριζοντιως και καθετως.
Εσυ εισαι που τους αποκαλεις "ΑΘΕΑΤΟΥΣ" και σαν αθεατοι υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ.

Στην αρχη, επι Γουτεμβεργιου και αργοτερα με το ραδιοφωνο και την τηλεοραση καταφερναν να παραμενουν αθεατοι ή και να προσποιουνται τα αθωα θυματα.
Τωρα ομως με τα μεσα που διαθετουμε δεν μπορουν να πολυκρυφτουν.
Οσοι εχουν τηλεοραση και την ανοιγουν στο σπιτι τους αθελα τους ή οχι, προσκαλουν και τον Ιουδαιο στο σαλονι τους.
Και φυσικα ο Ιουδαιος δεν θα κατηγορησει ποτε τον εαυτον του για τα δεινα που προαιωνια ο ιδιος εχει φερει και συνεχιζει να φερνει στην ανθρωπωτητα.

Υπαρχουν αλλοι να κατηγορησει, οπως π.χ., ο Χιτλερ, οι νεοναζι, οι παλαιοναζι, οι "αντισιμητες", ο Μιχαλολιακος, οι λευκοι υπερεχοντες ρατσιστες, οι φασιστες, οι Αραβες, η Χεζμπολαχ, οι Παλαιστινιοι, το Ιραν, ο Ρωσσος, η Χαμας, ο Σανταμ, οι Χριστιανοι, ο Πλευρης, ο Τραμπ, ο Ιρβινγκ και τοσοι αλλοι, μη σου αναφερω και την Καλλιοπη.
Για παραδειγμα προχθες που η Κουλιτσα η μαϊμου μου, ανοιξε το OPENκωλοι, OPENμπουτια, ξυρισμενες μασχαλες, τσιτα το βυζι στον αγερα και δε συμμαζευεται, βγηκε η ξυνη και ανυμφευτη εγκυος να μας πει οτι καπου στον Καναδα ενας βγηκε παγανια και σκοτωσε καμμια 15αρια νοματαιους.
Το "στορυ" πνιγηκε εν τη γεννεσει του, γιατι το ονομα του δολοφονου ηταν Γαβριηλος Γουορτμαν (αν σου λεει τιποτα αυτο) που ευτυχως δεν ηταν ΧΑγιτης, ουτε λευκος ρατσιστης, ουτε κανενας ξεχασμενος νεο-ναζι που ετρεφετο με μισος εναντιον των εβραιων και γλυτωσε απ' το κυνηγι των του Simon Wiesenthal κηνυγων, αλλα καποιος ...."βαρεμενος" που δεν ειχε τιποτα να κανει, φορεσε στολη αστυνομικου, εβαψε και το αυτοκινητο του να δειχνει σαν αστυνομικο και βγηκε οξω στους δρομους για το κυνηγι του ...Λευκου Καναδου.
Ευτυχως δηλαδη που δεν ειχαμε το φαινομενον "Ρουπακια" γιατι θαχαμε ξεχασει την Αλκιστις, τον Κινεζογιο, τον Αδελφογιο, τον Χαρβαλια, το λοιμοξιολογο, την κλειστη παραλια της Λουτσας και θα μιλαγαμε 24/7 για τους ελεεινους και γιοματους μισος ΧΑγιτες της Νεα Σκωτιας, ασε που η ανυμφευτη εγκυα απο τον τρομο της, μπορει και ναχε αποβαλει κει μπροστα στις καμερες και να μας ειχαν παρει τα ζουμια μεχρι το τσαντηρι μου.


Και πως θα τα εξηγουσα ολα αυτα στις μαϊμουδες μου, πε μου ΠΩΣ;




Καλυτερα εις ταπεινος Γιουφτος, παρα πουστης και περηφανος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιησούς - Ιάσων ήτο πάντα εδώ,
Δι'αυτο και το μένος των φιλελε και του φερόμενου ως πρωθυπουργού, προς τις λειτουργίες και τα τυπικά της ορθοδόξου εκκλησίας.
Είναι Έλληνες η Ιουδαίοι ?

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...