30/4/20

Η «Τριμερής» , του Ροκφέλερ συνδέει τις διώξεις των Ορθοδόξων στο Μαυροβούνιο και στο Ψωροελαδιστάν.

Σε δυο χώρες ευρωπαϊκές χώρες συλλαμβάνονται και οδηγούνται στον εισαγγελέα με αφορμή των Κοροϊδο-ίό ιερείς της Ορθοδόξου εκκλησίας επειδή εκτελούν τα καθήκοντά τους.
 Στο ΝΑΤΟκομουνιστικό Μαυροβούνιο και στο ευρω- Κοσμοπολίτικο Ψωροελαδιστάν. 
Εντελώς συμπωματικά η Υπουργός Απαγορεύσεων Νίκη Μπίλντερμπεργκ και ο Μαφιόζος Μίλο Τζουκάνοβιτς είναι και οι Συν-ΑΔΕΛΦΟΙ στην «Trilateral Commission» του Ροκφέλερ
Η «Τριμερής» , του Ροκφέλερ συνδέει τις διώξεις των Ορθοδόξων στο Μαυροβούνιο και στο Ψωροελαδιστάν. 
Κάποιοι «αφελείς», θα μού πουν βεβαία ότι «υπερβάλω», επειδή υπογραμμίζω το πασιφανές. 
Για αυτούς, οι «πυρπολητές» των Κέντρων Φιλοξενίας είναι απλά «μετριοπαθείς» και Εμείς, οι Ορθόδοξοι, είμαστε «Ακραίοι» και «φανατικοί».
 Η Ορθοδοξία ,είναι στόχος τους από το 1824, όταν ο Τζέρεμι Μπένθαμ, συμβούλευε τον προδότη Μαυροκορδάτο να κάνει την Ελλάδα ένα «ανεξίθρησκο» «πολυεθνικό» κράτος, όπου θα συμβίωναν αρμονικά οι «γηγενείς» Ιουδαίοι και Τούρκοι με τους Έλληνες.

 Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου (Αγιος) Αμφιλόχιος με το απολογητικό υπόμνημα που υπέβαλε στον ΝΑΤΟκομμουνιστή Λαϊκό Επίτροπο του Τζουκάνοβιτς έστειλε μήνυμα προς τα παιδιά του Ροκφέλερ και τους Ρουφιάν-Ρουφιάν και τους ρασοφόρους της Στοάς. Ο Αμφιλόχιος τόνισε ότι , «Σύμφωνα με το Σύνταγμα , το οποίο ισχύει ανεξάρτητα από την πανδημία του Κορωνοϊού ή οποιουδήποτε άλλου ιού, η Εκκλησία και οι θρησκευτικές κοινότητες είναι ελεύθερες να εκτελούν θρησκευτικές τελετές». 

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου (Άγιος) Αμφιλόχιος τόνισε στο υπόμνημα του, ότι το καθήκον να εκτελεί τα μυστήρια του το ανέθεσε ο Θεός, και υπακούσει στις εντολές του θεού και όχι στα Νομοθετικά διατάγματα και τις (παράνομες) Αποφάσεις των ΑΘΕΩΝ Υπουργών του Τζουκάνοβιτς.
Ας το έλεγε ο Μασόνος Τζερώνυμο (Γκρούβι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: