1/10/20

Ο ΤΟΥΡΚΟΥΛΙ που εισήγαγε τον Κορωνοϊό το Καλοκαίρι κάνει τώρα ότι μπορεί για να μην ενοχλήσει τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ που τον αναμεταδίδουν

 Η  προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε βάσει  του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα, τη  διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέταση  για να  διερευνηθεί αν υπήρξε από την πλευρά των υπευθύνων του οίκου ευγηρίας κακουργηματική παραβίαση των μέτρων πρόληψης για τη διάδοση του ιού.

Παράλληλα  με απόφαση του γενικού γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου έχουν τεθεί σε ισχύ, από χθες το βράδυ , περιοριστικά μέτρα, στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων που βρέθηκαν τα 32 κρούσματα θετικά στον κορωνοϊό και απαγορεύτηκε  η είσοδος και η έξοδος από το κέντρο φροντίδας των ηλικιωμένων, εξαιρουμένου του προσωπικού, το οποίο με μέριμνα της διοίκησης θα εναλλάσσεται και θα μετακινείται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η τροφοδοσία και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.), στο ανωτέρω κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων θα γίνεται από τους προμηθευτές, χωρίς δυνατότητα εισόδου τους σε αυτό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

 Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.) θα αναλάβει την επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας στο ανωτέρω κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων.

Ο γνωστός μπακαλόγατος του Αλφουζόλ, ομολόγησε το εξής: «Το απολύτως βέβαιο είναι ότι έχουμε ευρεία διασπορά στο κέντρο της Αθήνας. Ιδίως  εκεί που κοιμούνται 20 άτομα μαζί στο ίδιο σπίτι. Εκεί έχουμε μεγάλη διασπορά».

 Το ερώτημα για κάθε εισαγγελέα είναι σε πόσες πολυκατοικίες όπου βρέθηκαν κρούσματα έγινε απολύμανση, σε πόσες αγορεύτηκε η είσοδος  και η έξοδος  και σε πόσες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανέλαβε την επιτήρηση.

Ο λοιμωξιολόγος μπακαλόγατος  ειπε ακόμα ότι «Οι παρεμβάσεις στα Μέσα Μεταφοράς είναι απαραίτητες. Η χωρητικότητα πρέπει να είναι στο 60%. Χρειάζονται περισσότερα δρομολόγια στις γραμμές», και τόνισε πώς πρέπει όλοι μας να φοράμε μάσκα όταν πλησιάζουμε άλλους ανθρώπους.

Το ζήτημα  είναι οτι δεν απαγορεύουν στους λαθραίους να εισέρχονται  τσάμπα στο Μετρό και τα τρόλεϊ για να διαδώσουν τον ιό στους ανυπεράσπιστους Έλληνες επιβάτες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχά ! ΑΝ τολμάνε ας απαγορέψουνε την είσοδο των λαθραίων συντρόφων μας. Θα γελάσει και το ποικιλόχρουν αμνοερίφιον.

Ανώνυμος είπε...

Plandemic news update.

Από τον Ιούνιο και μετά οι θάνατοι από ιό γρίπης και πνευμονία είναι πολλαπλάσιοι των θανάτων από(με) κοροϊδοϊό στη Μ.Βρετανία.

https://twitter.com/ClarkeMicah/status/1311633084576604162

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα των μασκών σε καταστήματα στην Ελβετία.
Μερικά καντόνια στην Ελβετία επέβαλαν υποχρέωση μασκοφορίας σε καταστήματα, ενώ άλλα καντόνια όχι.
Οι αριθμοί των "κρουσμάτων" αναπτύσσονται με τον ίδιο τρόπο και στις 2 περιπτώσεις, χωρίς μετρήσιμο θετικό αποτέλεσμα λόγω μασκοφορίας.

https://twitter.com/CitizenBern/status/1311418277768421377

Ανώνυμος είπε...

Σουηδία, Σεπτέμβριος 2020:

https://twitter.com/SeanCollins66/status/1309179008018513926
https://twitter.com/JamesTodaroMD/status/1303380285548093442

Γκέτενμποργκ, την περασμένη Κυριακή:

https://twitter.com/i/status/1310287261670535170

Η Σουηδία είναι ανοιχτή για εβδομάδες(δεν έκλεισε ποτέ), με μια ελεύθερη και ακμάζουσα κοινωνία,
- εαν ακολουθείς την επιστήμη έχεις αυτό το αποτέλεσμα
- εαν ακολουθείς την Κίνα έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα

Διάλεξε.
https://twitter.com/FatEmperor/status/1311363570547003395

"Είναι περίεργο που αυτές οι φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακο μου εδώ στη Σουηδία μπορούν να θεωρηθούν μοναδικές για μερικούς ανθρώπους και χώρες σήμερα ..."
https://twitter.com/jhnhellstrom/status/1310284111584677891




Ο Πούτιν εξήγησε στους Στρατηγούς την επιλογή του οικονομολόγου Αντρέϊ Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση με τους διοικητές των στρατευμάτων και τους διοικητές στρατιωτικών περιοχών, κ...