18/12/20

Τηλε-λοίμωξη 2

Από την αρχή της Τηλε-Επιδημίας μαζί με τους Αλβανούς, τους Ρουμάνους, τους Ρομά, και τους «προσέφυγες» έχουν καταφέρει να καταγράψουν 130.000 κρουσματα και 4044 θανάτους Ελλήνων και αλλοδαπών. 
Η θνησιμότητα του 0,31% δείχνει ότι ζήτημα είναι «κορωνοϊού φονιά» είναι πρωτίστως ΠΟΛΙΤΙΚΟ και Επικοινωνιακό.
  Από την αρχή της Τηλε-Επιδημίας η   διάμεση ηλικία των θανόντων «συμπολιτών» μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Νομίζω είναι προφανές ότι πρόκειται για «ασφαλιστική μεταρρύθμιση». 
Ο ΕΟΔΥ δεν ενημερώνει. Κοροϊδεύει, παραπληροφορεί, και εξαπατά. Δεν ανακοινώνει  πόσα τεστ πραγματοποιήθηκαν κάθε ημέρα , πόσα έγιναν βάσει πρωτοκόλλου και πόσα κατόπιν αιτήματος του κρούσματος. Δεν δίνει στοιχεία για την υπηκοότητα και την εθνικότητα  κρουσμάτων και νοσηλευόμενων και δεν δίνει στοιχεία για το πόσοι  αποθεραπεύτηκαν   

ΥΓ. Από την 1η Ιανουαρίου έχουν κάνει  3100000 τεστ και βρήκαν 130.000 κρούσματα. Θετικότητα 4% μαζί με τους εισαγόμενους. Τι άλλο θέλετε να σας πουν για να καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν.     

1 σχόλιο:

Γιουφτος με τις μαϊμουδες του είπε...

Η Ιατροδικαστης της επαρχιας Γκραντ της πολιτειας του Κολοραντο κα Μπρεντα Μποκ κατηγορησε ευθεως την Τριτη την υπηρεσια Δημοσιας Υγειας και Περιβαλλοντος με τον "τροπο καταγραφης θανατων" σχετικα με τον Κινεζοϊο.
Συγκεκριμενα η κα Μποκ ειπε οτι απο τους πεντε τελευταιους θανατους στην περιοχη, υποτιθεται απο τον Κινεζοϊο, οι δυο στην πραγματικοτητα προηλθαν απο πυροβολο οπλο.

http://americanconservatives.today/this-is-huge-coroner-reveals-shocking-truth-about-covid-deaths/