9/12/20

9 Δεκεμβρίου 1963. Ώχετο απιών, με το ψευδώνυμο «Τριανταφυλλίδης»

 

Ο ηττηθείς στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 1963 «Εθνάρχης», διέφυγε μυστικά για το Παρίσι με την απογευματινή πτήση της Ολυμπιακής με το ψευδώνυμο «Τριανταφυλλίδης». Τα εισιτήρια τα είχε κλείσει ο γραμματέας του Καραμανλή Ιωάννης Ζαχαράκης που εκτός από τον Κωνσταντίνο και την Αμαλία Καραμανλή ταξίδευσε κι εκείνος μαζί τους. Οι θέσεις των τριών στο αεροπλάνο της Ολυμπιακής ήταν οι 20, 21 και 22.
Την είδηση αποκάλυψε  τότε η Μεσημβρινή με έκτακτο παράρτημα. Ταυτόχρονα, με επιστολή του προς τους βουλευτές της ΕΡΕ, πρότεινε ως νέο αρχηγό του κόμματος τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο.                   Την επομένη ο Κόκκας της αντικαραμανλικης «Ελευθερίας», πανηγύριζε: «Ο κ. Καραμανλής ώχετο απιών». Στο κύριο άρθρο της, η εφημερίδα θριαμβολογούσε: «Εξήλθε χθες του δημοσίου βίου από την θύραν της υπηρεσίας όπως ακριβώς είχε εισέλθη. Υπήρξεν ηγέτης διά της δοτής εξουσίας. Αυτή, με τα «παραφερνάλιά» της, του έδωσεν ανάστημα. Η απώλειά της τον συνέτριψε». 
Επίσης η «Αυγή» , δημοσίευσε την ιστορική γελοιογραφία του Μπόστ, με το κλασικό, «δυο πόρτες έχει η ζωή. Ζυρίχη για Παρίσι».
Για τον κατοχικό συνεργάτη του Μάξ Μέρτεν, και αγαπητικό του Ευταξία, που είπε το εθνοπροδοτικό «η Κύπρος κείται μακράν», τον οποίο επανέφερε η CIA στην εξουσία το 1974, θα βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο στα ελληνικά, από τα αρχεία του κλιμακίου της Cia στην Αθήνα, από το 1962, όταν δηλαδή ο Σκατάρχης ήταν ακόμα πρωθυπουργός. Με τίτλο , To ONOMA TOY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ.  KΩΝΣΤ. KAPAMANΛH ΠEPIΛAMBANETAI  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣ TON ΠINAKA TON IIPAKTOPΩN TΩN ΓEPMANIKΩN ΑΡΧΩΝ  KATOXHΣ  ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ  TOY MEPTEN EIΣ TΗΝ  EΞONTΩΣIN TΩN EBPAIΩN

θα το βρείτε εδώ... https://www.cia.gov/library/readingroom/document/519b7f95993294098d512b57 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ χατζαρα μηπως μπορεις να μου εξηγησεις αυτα που γινονται στην αγορα ομερτα της ελλαδας

πως ειναι δυνατον με βαση τους νομους για τις τηλεοπτικες αδειες και τον ευρωπαικο νομο για την συγκεντρωση αγορας

ο βαρδης βαρδινογιανης να εχει 2 τηλεοπτικες αδειες πανελλαδικων σταθμων εθνικης εμβελειας γενικου προγραμματος και να μην βγαζει κανενας κιχ ,να μην υπαρχει δικαστικο θεμα?

μπορει να εχει κανεις ανω τις μιας πανελλαδικης αδειας για γενικο προγραμμα ?


ειναι γνωστο οτι εχει ιδιοκτησια και του σταρ και του αλφα που αγορασε απο τον ημιθανη κοντομηνα

ειναι καραμπινατη παραβιαση νομων για τις αδειες εθνικης εμβελειας και ευρωπαικου δικαιου αγορας και ουτε βγηκε ενα ειδικος ουτε συμμοριτικο πολιτικαντικο κωμα ουτε κανεις να μιλησει ποτε!

ουτε οι δηθεν αντικαπιταλιστες αριστεροι και κομματα


ολιγοπωλιο οι αδειες και συγκεντρωμενες και στο ιδιο μαγαζι!

τι ανταγωνισμος υπαρχει δηλαδη μεταξυ ενος μαγαζιου με δυο ταμπελες και κοινους τεχνικους οπως το σταρ και αλφα?

ενα καναλι με διπλες ροες και συχνοτητες ειναι με ιδιους τεχνικους προσωπικο και στελεχη του ομιλου βαρδη να διοικουν αμφοτερα με εκ των ανω συντονισμο των υφισταμενων διευθυντικων στελεχων καθε μαγαζιου θυγατρικου!

στα ευρωπαικα δικαστηρια θα τους κοψουνε το κωλο με αυτα που κανουν αν πηγαιναν ανταγωνιστες

το ιδιο και με τις παρανομες αντικοινοτικες επιδοτησεις που μοιραζει το ελλαδικο κρατος σε παραγωγες μυθοπλασιας στη τιβι βασει νομου τσιπρα που ειναι εξοφθαλμα παραβατικος του ευρωπαικου δικαιου ελευθερης αγορας που απαγορευει κρατικες ενισχυσεις σε ανταγωνιστικες αγορες .

ολες οι παραγωγες αυτες ειναι κρατικοδιαιτες με ευρωαντισυνταγματικο ελλαδικο νομο για αντικοινοτικες παρανομες επιχορηγησεις ιδιωτικων τηλεοπτικων εταιριων απο το κρατος

ολοι οι ηθοποιοι και οχι μονο που μετεχουν σε αυτα τα σηριαλ και μυθοπλασιες πληρωνονται απο εμας τους φορολογουμενους με ευρωνομοθετικως παρανομες κυβερνητικες επιδοτησεις στις εταιριες με νομο αντικοινοτικο εμφανως σε οσους γνωριζουν.


κανονικη ομερτα στην αγορα δηλαδη με τα δικα μας λεφτα και φορους να ταιζουμε κομμουνιστες και αριστερους εργαζομενους σε ελευθερη αγορα καπιταλιστικη δηθεν

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Δεκ 09, 12:24:00 μ.μ.

Τι ψαχνεις και εσυ; Ψυλλους στ' αχερα.
Αυτα φιλε μου που ρωτας θα γινοντουσαν αν υπηρχε Ελληνικο Κρατος.
Και ΠΩΣ θα υπαρξει Ελληνικο Κρατος με Μπραβοκουληδες, Τσιπρες, Κουτσουμπες και Φωφες;
Ρε μετατρεψανε με το ετσι γουσταρω ενα ΟΧΙ του Ελληνικου Λαου σε "ναι" και μου λες για Βαρδινογιαννηδες;
Χωσανε μεσα αθωους ανθρωπους, εκλεγμενους βουλευτες με πολυετεις ΚΑΘΕΙΡΞΕΙΣ, ανηκουστο αυτο, και μου λες για "παρανομες αντικοινοτηκες επιδοτησεις";
Οσο οι Βαρδινογιανναιοι και λοιποι ολιγαρχες δεν ενοχλουν τα αφεντικα τους ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΛΟΤΣΟΥΛΟΥΦΡΙΣΜΑ, ολα ειναι "ουτε γατα ουτε ζημια".

Και να φοραμε τις μασκες μας ε;

Ανώνυμος είπε...

Ααααα και μη ξεχασω να σου πω ΠΟΙΟΙ ειναι τα αφεντικα τους, δηλ. των ελληνοφωνων ολιγαρχων.

Αυτοι:

Ένας ραβίνος της Νέας Υόρκης, γνωστός για την υπερβολικά ορθόδοξη στάση του στην "περιτομή", αντιμετωπίζει κατηγορίες που απορρέουν από διάφορες καταγγελίες που έλαβε η αστυνομια της Νέας Υόρκης οτι ο ραβίνος Aaron Zayin συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων με έναν ομοσπονδιακό πράκτορα που ενδιαφεροταν να αγοράσει «φρέσκα ακροποσθία μωρων», (δηλ. πετσακια απο πεη μωρων που κοβουν στις εβραϊκες περιτομες κατα το εθιμο τους) σύμφωνα με την καταγγελία περι αυτου του αισχρου εγκληματος.

https://www.newsbreak.com/new-york/new-york/news/2107061535981/new-york-rabbi-arrested-for-selling-thousands-of-foreskins-on-craigslist

ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Ανοιξε και τον παραπανω συνδεσμουλι να κοψεις φατσα. Γιουφτος κανονικος.






Ο ανωνυμος Τετ Δεκ 09, 02:36:00 μ.μ.



ΥΓ
Πριν 5-6 χρονια το FBI ειχε πιασει παλι κατι ραβινους στην Νεα Υερσεη να πουλανε συκωταριες, νεφρα, εντοσθια και σπληνες. Τοχει το αιμα τους φαινεται.
Και οι ιδιοι κατηγορανε τον Χιτλερ.



Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...