4/12/20

Τα Δεκεμβριανά

Για μια ακόμα φορά η κουστωδία των ρουφιάνων της «Επικοινωνίας», επανέλαβε την προπαγάνδα για τους «αθώους κομμουνιστές» που δέχθηκαν «απρόκλητη επίθεση» στο συλλ-αλητήριο του Συντάγματος, υπηρετώντας την «εκδοχή» του «αυθόρμητου ξεσπάσματος», της «λαϊκής αγανάκτησης».

 Ογδόντα χρόνια μετά, εξακολουθούν το ίδιο μπούρου –μπούρου και πουλάνε «παραμύθα» κρύβοντας ότι η «Επανάσταση» είχε σχεδιαστεί από το Κόμμα και τη SoE, που γνώριζαν πολύ καλά και ποιοι πυροβολούσαν “τον λαό”. 

Άλλωστε, εάν διασταυρωθούν οι ημερομηνίες με τις εντολές μετακίνησης των ανταρτικών Σωμάτων της Πελοποννήσου στην Αθήνα, το πράγμα είναι αυταπόδεικτο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι αριστεροι δεν ειναι ελληνες ειναι αλλος λαος διακριτος με δικη του ιστορια και πολιτισμο,οπως και οι αστοι συνοδοιποροι τους σημερα νεομαρξι και νεο φιλελε

το κακο ειναι οτι μας εχου φιμωσει και ακουγονται μονον αυτοι σα να μην υπαρχουν αλλοι λαοι πλεον.
τα ιδια και οι εβραιοι κανουν διεθνως με τον αερα της νικης του 45

οι νικητες του 45 μονοπωλουν την προπαγανδα ,εδω ομως στην ελλαδα και οι ητημενοι του 49 που ειναι ιστορικο διεθνες παραδοξο αυτο.


μας κατσανε στο σβερκο βαζοντας μας με το ζορι να εχουμε κοινο κρατος και φορολογια μαζι τους. στο εξωτερικο ως νικητες στην ελλαδα ως μαλακες αστοι δειλοι!

ωστε εμεις να πληρωνουμε και αυτοι να παρασιτουν

στο παρισι γαλλοι ειναι 10 τα εκατο οι αλλοι ψηφισαν μακρον στο δευτερο γυρο αντι λεπεν 91 τα εκατο σε μεγαλουπολη λες και ειναι σοβιετ νεοταξικο!

ολο το παρισι ειναι λευκοι μαρξι και σκουροι παρασιτα

προσεξτε οτι αν τους δωσετε αυτονομια δεν την θελουν

γιατι αυτο που θελουν ειναι να μας εκμεταλλευονται σε κοινο κρατος

οπως οι γυφτοι, δεν θελουν δικο τους κρατος αλλα να προσκολονται στους ξενιστες τους.



τι περιμενεις δηλαδη

η τουρκοκυπριακη κοινοτητα να υποστηριξη την ιστορια της ελληνοκυπριακης

η οι βοσνιομουσουλμανοι ιστορικοι των σερβοβοσνιων;

αφου ειναι χωριστα εθνη και πολιτισμοι

οι θεσμοι στηνν ελλαδα και τα μμε δεν ειναι πλουραλιστικοι μονοπωλουνται απο αυτο το αθρωπολογικο υβριδιο αριστερου νεομαρξι με φιλελε αστο που γεννηθηκε μετα το 45 με την παρα φυσιν (?) συμμαχια τους και μετα το 1991 που επεσε ο μαρξισμος.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, είναι απλά τα πράγματα. Το κενό εξουσίας που προέκυψε μετά τη φυγή του βασιλιά και της κυβέρνησής του, το αναπλήρωσαν τα κομμούνια. Όταν λοιπόν έφυγαν οι Γερμανοί και θυμήθηκαν οι δεξιοί ότι έχουν και μια πατρίδα, ήταν αναμενόμενο ότι θα υπήρχε σύγκρουση. Σύγκρουση μεταξύ των παλιών ιδιοκτητών και των ασκούντων χρησικτησία... Και οι δύο πλευρές για το καλό της Ελλάδας πίστευαν ότι μάχονταν πάντως. Όλα καλώς καμωμένα, αφού επιβίωσε η χώρα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...