9/12/20

Μα κανείς δεν ρωτάει για τις Μίζες

Στο πρόσφατο παρελθόν το ηθικό πλεονέκτημα ηθικέ να δικάσει τον φον Αντωνάκη και τους Φιλελέ Υπουργούς Υγείας για τις μίζες που διένειμε η φιλάνθρωπος ΝΟΒΑΡΤΙΣ.
 Τώρα ΟΛΟΙ, από τον Αλιέκσι Τσιπόφσκι , την Φώφη, τον έμπορο Κηραλοιφών και τους Συντρόφους έχουν ενταχθεί στην Σύμπραξη για το Εμβόλιο. ΟΥΔΕΙΣ ζήτησε να κατατεθεί στη Βουλή το στενογραφημένο πρακτικό της συνομιλίας στο πρωθυπουργικό Γραφείο του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη συνάντησης με τον «σαλονικιό» της Πφίζερ. Ούτε η κυρία Τουλουπάκη που γνωρίζει καλά τις πρακτικές των εταιρειών. 
 ΟΛΗ η διεφθαρμένη ΨΩΡΟΕΛΙΤ είναι στην ΟΥΡΑ για να πάνε ΤΑΜΕΙΟ.
«Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ». 

ΥΓ.Τα εκατομμύρια που μοίραζε η ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έταξε ο Σαλονικιός.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δώσε και μένα ρε μπάρμπα !
Οι σύντροφοι της ΟΠΛΑ, θά 'χουν βρυκολακιάσει στους τάφους τους. Και τα θύματά τους, θα τους κυνηγάνε ανάμέσα στα καζάνια της κόλασης !
Αν η Θεία κοινωνία είναι μούφα, αν όλοι οι Άγιοι είναι της πλάκας και δεν αξίζει να τους γιορτάζει κανείς, τα αργύρια που πρόδωσαν τον Χριστό, είναι πάντα μεσ' τα μούτρα μας. Και πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΑ. Νυν και αεί...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...