29/12/20

Το βωθροκάναλα είναι η Πέμπτη Φάλαγγα

 Λύσσαξαν τα  βωθροκάναλα με τη ρατσιστική επίθεση  σε δομή φιλοξενίας της Εκκλησίας για «ασυνόδευτους» στο Ωραιόκαστρο. Οι «ρατσιστές» , ο Πατέρας και ο γιος 38 και 14 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας μετα από τις καταγγελίες των ΜΚΟ  και των  «ανήλικων αλλοδαπών» που διαμένουν στην δομή φιλοξενίας.

Τελικά με εντολή του Εισαγγελέα, ο ανήλικος που κατηγορείτο για την επίθεση και ο πατέρας του  αφέθηκαν ελεύθεροι  και υπέβαλαν  μήνυση κατά του 15χρονου αλλοδαπού   σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία  για τα αδικήματα της εξύβρισης, της απειλής και της σωματικής βλάβης. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να φέρετε την Λεπενιωτη να δικάσει τον 15χρονο αλλοδαπό.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=k6cRZTYCrnY

Moment of earthquake during LIVE TV in Croatia

Ν1 ΚΑΝΑΛΙ EIΔΗΣΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

"Ανήλικοι αλλοδαποί", ετών...39 ! Αφού είπαν και τα κάλαντα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στον Μηταράκη ! Είναι να γελάς (και να κλαίς), μ' αυτά τα νούμερα. Καλή Πρωτοχρονιά νά 'χουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ερχονται κι αλλα.
Ειναι οι ιδοι που βαλαν την ΧΑ φυλακη.

-Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο απαιτεί να μπει «προειδοποίηση» στην Αγία Γραφή ότι περιέχει «αντισημιτικά εδάφια» -

"Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο (European Jewish Congress) θέλει να μπουν ειδικές προειδοποιήσεις – σχόλια στα περιθώρια εδαφίων της Αγίας Γραφής και του Κορανίου που θα τονίζουν τα «αντιεβραϊκά συναισθήματα”.

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο (EJC), ένα σώμα ομπρέλα για εβραϊκές ομάδες, δημιούργησε ένα «κατάλογο πολιτικών για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού”.

Πολλές από τις συστάσεις που κάνει επικεντρώνονται σε αποσπάσματα της Βίβλου και του Κορανίου που έχουν χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του μίσους εναντίον των Εβραίων."

http://antipliroforisi.blogspot.com/2020/12/blog-post_49.html#more

Δε κοιτανε τα χαλια τους με το Ταλμουδ