3/12/20

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΟΥΡΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΔΟΣ

 Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Νεφελώδης εις τούς 8°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον.
 O Π.Ο.Υ. χαρακτηρίζει τους «αρνητάς» τής «βαξίνας» (λαϊκώς βατσίνας και μεταφορικώς εμβολιασμού) μεταξύ τών ΔΕΚΑ (10) απειλών κατά τής ...Παγκοσμίου Υγείας! 
 Αυτά κατέθεσαν εις τήν Σουηδικήν Τηλεόρασιν. https://www.svtplay.se/video/24909147/morgonstudion/morgonstudion-2-dec-05-00 [Σουηδική Τηλεόρασις MorgonstudionIdag (2/12/2020) 06:50]. 

 Εις το πρόγραμμα αναφέρεται το ντοκυμαντέρ «Antivaxx ή κίνημα αντιστάσεως κατά τών εμβολίων» των δημοσιογράφων-συγγραφέων (Anna Nordbeck-Malin Olofsson). 
Αι ανωτέρω εξασφάλισαν συνεντεύξεις από τά έσωθεν του κινήματος, παρότι κάποιος αρχηγός εδήλωσεν ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ τήν επαφήν με τα ΜΜΕ. Σκοπός παρά ταύτα της οργανώσεως είναι να διαδίδη εσφαλμένας πληροφορίας εις το ιντερνετ και εις τους γονείς, μισοαλήθειες και «αλήθειες» μείγμα, που προσφέρονται ειδικώς ζυμωμένες διά τους «αποδέκτας». 
 Ανησυχούν μήπως αυξηθεί η Αντίστασις κατά «εμβολιασμών».

 O ερευνητής Matti Sällberg διευκρινίζει του λόγου το Αληθές.
 Ότι (όλοι εμείς) πρέπει να εμπιστευθούμε τα Αληθή τεκταινόμενα. 
Εξηγεί ότι μεταξύ άλλων το σκάνδαλον Wakefield και ο τριπλός εμβολιασμός πρό είκοσι ετών, κατά της ιλάράς, παρωτίτιδος και ερυθράς, ο οποίος εμβολιασμός προκάλεσεν αυτισμόν. 
Ότι ο παραγωγός τού τριπλού εμβολιασμού απεδείχθη απατεών. Οπωσδήποτε όμως είπεν μεταξύ άλλων αλλά ελησμόνησεν την Ναρκολεψίαν από τό εμβόλιον κατά της «λάσπης» των χοίρων του 2011, το οποίον μειώνει και τήν ικανότητα γονιμότητος των νέων. 
Ας μήν λησμονούμε, ότι το εμβόλιον εκείνον επροτείνετο εις νέους από 19-29 ετών!
 Ενώ οι μέν προσπαθούν να πείσουν τόν «κόσμον», δηλαδή τούς υπηκόους τής Αυτού Μεγαλειότητος, άλλοι, «οι κακοί» κατά τόν Π.Ο.Υ. αντιστέκονται.
Διότι τά παιδιά των έχουν αρρωστήσει από τα «εμβόλια»! 

 ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΜΒΟΛΙΟΝ ήδη παρασκευάζεται και εμφιαλώνεται από την Astra Zeneca. Κάποιο άλλο από την Pfizer κλπ. «

Εωράκει» ο τηλεθεατής πως κινούνται τα μηχανήματα καθημερινώς πέρα-δώθε να μας ετοιμάσουν τό νέον ιατρικόν. 
Κατά χιλιάδας... κατά εκατομμύρια... κατά δισεκατομύρια! 
 Μόνον πού αυτήν την φοράν έχει αποδέκτας υπερήλικας καί αρρώστους. Με τί υγρόν άραγε γεμίζουν τα μικρά φιαλίδια; 
μήπως με ανοσία νυκτερίδος (κοινώς ...); μήπως με μία σταγόνα λεμονιού, σόδα όση με τήν μύτη του κουταλιού: νερόν, ζάχαρι ή ένα σωρό διάφορες ουσίες; και πού τις εφευρίσκουν, που τις παράγουν; Κάθομαι και θαυμάζω τούς παραγωγούς των αντιιών! Εγκέφαλοι, διανοηταί κλπ 
Οι Αρχηγοί μας από τό 1962! Από την επίσημον επανέναρξιν των εργασιών του Codex Alimentarius. 
 Πλήρης ο έλεγχος. 
 Τά φιαλίδια όμως γεμίζουν μόνα των, δίχως την έγκρισιν του Π.Ο.Υ. ή των αχυρανθρώπων που κυβερνούν τα προβατόπεδα της Υφηλίου. 
 Εύγε η Μονσάντο! 
 Ζήτω η Ιατρική του Ιπποκράτους! 
 Μα πού στο καλό ευρίσκουν τόσο πολύ Ουρόνιον; 

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Ουψάλα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά εμβόλια, τό φάρμακο γιά τόν κορωνοιό βρέθηκε. Γαργάρες μέ αλατόνερο. Μή γελάτε μας τό πληροφορεί ό έ(γ)κριτος δημοσιογράφος που μας πληροφορεί γιά τά «κρούσματα»
https://hellasjournal.com/2020/12/to-iiko-fortio-covid-19-mionete-me-gargares-me-alatoucha-iodioucha-dialimata-ke-ethera-elea-simfona-me-giatrous/

Ανώνυμος είπε...

μιας και έγραψες για την μητέρα Τερέζα των λάθρο θυμίζω ότι οι ΝουΔούλοι ψήφισαν τον γιο του Τέρη Χρυσού ενώ είχε πει για πάταξη νατιβισμού, περισσότερα και καλύτερα χοτσπότ και ισλαμικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ, κάποιοι μου είπαν ότι ο απλός κόσμος δεν τα καταλαβαίνει αυτά και εγώ του είπα ότι γιαυτόν τον λόγο είμαι κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, επειδή ο απλός κόσμος δεν καταλαβαίνει αυτά, δες και την Πολιτεία του Πλάτωνος στην νεολληνική απόδοση από τον παππού σου τον Σκουτερόπουλο αν δεν με πιστέυεις

avdargor είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ;...
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ.... ΕΜΦΑΝΩΣΣΣΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;;;;;;;
ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ... ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ....
ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΗΓΟΥΝ;;; ΕΓΩ,ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ-ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΝ... ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΙΑΤΡΟ ΔΕ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΚΑΠΩΣ.
ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ελληνικός λαός έχει σαπίσει, κ. Κανελλοπουλε! Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς και ποια "γωνιά" της ελληνικής κοινωνικής πραγματικότητας και καθημερινότητας να ακουμπήσει και να μην απογοητευτεί; Ενδεικτικά θα σάς πούμε και θα ρωτήσουμε αν γνωρίζετε τί συμβαίνει σε αρκετές πολυκατοικιες του Λεκανοπεδιου με τους ενοίκους και τις εταιρίες διαχείρισης ή τους διαχειριστές. Που ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου κι αν βρεθεί ένας άνεργος, ένας φτωχός ανθρωπάκος που δεν έχει να πληρώσει κοινόχρηστα ή ενοίκιο, τον πετούν με τις κλωτσιές. Και καλά το ενοίκιο αλλά τα κοινόχρηστα; Μηδέν αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων, μηδέν κατανόηση και μηδέν ανθρωπιά και βεβαίως όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση την επιβαρύνει και η ελλαδικη "δικαιοσυνη" που δεν αφήνει περιθώρια επιείκειας και κατανόησης σε αυτές τις απάνθρωπες οικονομικά εποχές!Λοιπόνττί να συζητήσουμε; Όλα αυτά όμως τα βλέπουν οι Εχθροί μας κι αυτό είναι το χειρότερο! Γι'αυτο μάς κάνουν ο, τι μάς κάνουν. Δεν θα συμφωνούσατε με τα παραπάνω; Κι αν δεν συμφωνείτε, για ποιον λόγο ή ποιους λόγους κατάντησε αυτός ο λαός να έχει εμπεδώσει βαθιά στο μυαλό του τον ατομισμο και τον συμφεροντολογισμο;

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο είπαμε, κ. Κανελλοπουλε, ότι όσο εσείς γράφετε αυτά τα σωστά και ωραία σχόλια, οι Αθεατοι δεν ανησυχούν καθόλου. Μα καθόλου!!! Διότι γνωρίζουν ότι οι.... "ελληνες" μπορούν άνετα να φαγωθούν μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου ταξουν επιδοματα, διαγραφη χρεων κτλπ

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο κι εμείς, κ. Κανελλοπουλε, ζητάμε την βοήθεια όχι μόνο την δική σας αλλά του κάθε καλοπροαιρετου Έλληνα και Πατριώτη που γνωρίζει πέντε πράγματα και είναι πραγματικά μορφωμένος! Για να φωτισετε ακόμα και την παραμικρή σκοτεινή γωνιά της θλιβερης ελληνικής πραγματικότητας και καθημερινότητας μήπως κάποια στιγμή μπορέσει ο απλός, ο φτωχός, ο Ανώνυμος Έλληνας που δεν έχει "μέσα και προσβάσεις" λίγο να ανακουφιστεί και να επιβιώσει στοιχειωδώς τα επόμενα χρόνια!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...