27/10/21

Έρχεται το Δεκέμβριο ο Σατανάς της Ρώμης

 Ο Σατανάς, θα δει εκτός από τον χαβαναγκίλα του Μαξίμου και την κοντή Κνίτισσα και τον Ανάξιο λειτουργό του Μπαφομέτ και θα πάει στη Λέσβο για να ευλογήσει τους μουτζαχεντίν.

1 σχόλιο:

ΣΩΤΗΡΗΣ είπε...

Αρχιεπίσκοπος Viganò – ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – GREAT RESET

https://rumble.com/vo7m69--vigan-great-reset.html?mref=6zof&mrefc=14

Σε αυτό το γκρουπ των γνωστών σε όλους βασικός και ηγετικός παράγοντας είναι η Καθολική Εκκλησία δηλ. ο Σατανιστής Πάπας και κατά συνέπεια και Αρχές Δεκεμβρίου η επίσκεψη Πάπα σε Κύπρο, Ελλάδα ... για να προωθήσει πιο αποτελεσματικά τα εμβόλια και στις άλλες θρησκείες σαν καλοπληρωμένος dealer της Big Pharm. Από πότε η Ελληνική και Κυπριακή Ορθόδοξη Εκκλησία συνδιαλέγεται με τον συγκεκριμένο Πάπα ? Ποια η σχέση του με την ευγονική και το Great Reset και της κλιματικής αλλαγής του Schwab ?

Σας στέλνω τα χαιρετίσματα μου το τελευταίο μήνυμα:
James Warburg before the Subcommittee on Revision of the United Nations Charter - February 17, 1950 - Washington, D. C.
https://en.wikisource.org/wiki/James_Warburg_before_the_Subcommittee_on_Revision_of_the_United_Nations_Charter

James Warburg: “We shall have world government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest.”

Μετάφραση: «θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση θα εγκαθιδρυθεί με την συναίνεση ή με τη βία".