26/10/21

Ο Φαλακρός Κυριάκος βάζει πλάτη στην συνομωσία των πλασιέδων του Μπουρλά αλλά ομολογεί την διαπλοκή και την συνενοχή του

 

Ο  φαλακρός Κυριάκος ο εμβολιαστικός, απάντησε  στο γιατί δεν ζητάει το στενογραφημένο πρακτικό της συνάντησης του Πρωθυπουργού Εφιαλτάκη, με τον Πρόεδρο της Πφάϊζερ Αλμπέρτο Μπουρλά  για να μάθει ο ελληνικός λαός τι συμφωνήθηκε . Ο  φαλακρός Κυριάκος είπε ότι η συνάντηση ήταν ιδιωτική  και ότι δεν κρατήθηκαν πρακτικά.

Ο Φαλακρός Κυριάκος απάντησε για λογαριασμό του αρχηγού του. Του  Κυριάκου της Μαρέγκας.

Οι φίλοι του και αυτοί που ψήφισαν τον φαλακρό Κυριάκο πρέπει να τον ρωτήσουν πως ξέρει ότι δεν υπάρχει πρακτικό αφού δεν το ζήτησε.

Και πρέπει να μας εξηγήσει πως γίνεται να κάνει ιδιωτικές συναντήσεις και συμφωνίες ο Εφιαλτάκης στο επίσημο πρωθυπουργικό Γραφείο. Και εφόσον ο φαλακρός Κυριάκος το γνωρίζει αυτό θα έπρεπε να  πάει μαζί με την κοινοβουλευτική του Ομάδα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Εφιαλτάκη για Παράβαση Καθήκοντος, και καταχρηστική εκμετάλλευση της θέσης του πρωθυπουργού   για ίδιον όφελος.

Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....