30/10/21

Ο Κορυφαίος Επιστήμων Ακης Τσελέντης: « Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν».

 

Με θάρρος Έλληνος απέναντι στους παραθυράτους και  τους επαγγελματίες μισέλληνες ο  καθηγητής Άκης Τσελέντης κατήγγειλε την αφαίρεση των ιερών εικόνων από το Αρεταίειο Νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευθεί η μητέρα του! Ο κ. Τσελέντης έγραψε:

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξαναμπούν. Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς. Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται. Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοι»!  και αναρωτήθηκε: «Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;»

Οι απόψεις του κ. Άκη Τσελέντη, έχουν αντίκτυπο όχι μόνο λόγου του επιστημονικού κύρους του, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι υπήρξε το 2019 Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ.  Άρα το να στραφεί τώρα, δημόσια και κατηγορηματικά κατά της Κυβέρνησης Εφιαλτάκη, δείχνει αυτό που δεν βλέπουν οι  «δημοσκοπήσεις», ότι τεράστια μερίδα των πρώην φίλων, μελών και ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν κουνήσει στον Εφιαλτάκη και τους ΛΟΑΤΚΙ φίλους , και βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση  με εκείνους που τους προδώσαν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού την πόρτα...