21/10/21

Βαλόντια: Ο αγώνας για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και των σεξουαλικών μειονοτήτων στη Δύση μετατρέπεται σε δογματισμό και έχει φθάσει στα πρόθυρα του παραλογισμού, και σε ορισμένα ζητήματα παίρνει τερατώδεις μορφές. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το δήλωσε στη σύνοδο της ολομέλειας της Λέσχης Βαλντάι Valdai,ανταποκριτής του Lenta.ruεκθέσεις ότι ο αγώνας για ισότητα «μετατρέπεται αντίθετα ρατσισμό»

 

Βαλόντια: Ο αγώνας για τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και των σεξουαλικών μειονοτήτων στη Δύση μετατρέπεται σε δογματισμό και έχει φθάσει στα πρόθυρα του παραλογισμού, και σε ορισμένα ζητήματα παίρνει τερατώδεις μορφές. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το δήλωσε στη σύνοδο της ολομέλειας της Λέσχης Βαλντάι  ότι ο αγώνας για ισότητα «μετατρέπεται αντίθετα ρατσισμό»

O Πούτιν χαρακτήρισε «τερατώδες» οτι τα παιδιά διδάσκονται ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι και αντίστροφα» και είπε ότι είναι  « έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Εκείνοι που τολμούν να πουν  ότι οι άνδρες και οι γυναίκες εξακολουθούν να υπάρχουν και αυτός είναι ένας βιολογικός παράγοντας, είναι σχεδόν εξοστρακισμένοι. Ο γονέας νούμερο ένα και ο γονέας νούμερο δύο, οι γονείς που γέννησαν  αντί για τη μητέρα, η απαγόρευση της χρήσης της φράσης  «μητρικό γάλα» και η αντικατάστασή της με ανθρώπινο γάλα, έτσι ώστε οι άνθρωποι που δεν είναι σίγουροι για το φύλο τους να μην αναστατώνονται»,  είπε ο Πούτιν, και τόνισε ότι αυτό δεν είναι κάτι  «νέο» διότι παρόμοιες προσπάθειες επανασχεδίασης της γλώσσας προκειμένου να αλλάξουν οι έννοιες είχαν προηγουμένως γίνει από τους Μπολσεβίκους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ