20/10/21

Το «θαυματουργό» «molnupiravir» της «Merck» που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο τιμολογήθηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Υγείας 712δολάρια το κουτί ενώ το κόστος παραγωγής του είναι 17.74 δολάρια.Γιατρός στο Αϊντάχο ανακοίνωσε αύξηση 2000% των καρκίνων μεταξύ εκείνων που "εμβολιάστηκαν"

  Ο Δρ Ryan Cole, με έδρα το Αϊντάχο παθολόγος και ιδιοκτήτης  διαγνωστικού Κέντρου ανακοίνωσε ότι παρατήρησε εικοσαπλασιασμό των  καρκίνων μεταξύ εκείνων που "εμβολιάστηκαν" .Τα «εμβόλια» κατά του  κορωνοϊού   προκαλούν μια τεράστια «αύξηση» στις αυτοάνοσες ασθένειες και τον καρκίνο.

«Από την 1η Ιανουαρίου, στο εργαστήριο, βλέπω 2000% αύξηση των καρκίνων του ενδομητρίου σε σχέση με οτι βλέπω σε ετήσια βάση", δήλωσε ο Cole . «Δεν υπερβάλλω καθόλου επειδή κοιτάζω τους αριθμούς μου χρόνο με το χρόνο, και , δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς καρκίνους του ενδομητρίου".

Σε ενα φυσιολογικό, και λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα υπάρχουν δύο τύποι κυττάρων που κρατούν το σώμα υγιές: Τα Τ-κύτταρα, επίσης γνωστά ως CD4, και  του  «δολοφόνους», επίσης γνωστά ως CD8 κύτταρα. Στον "πλήρως εμβολιασμένο", υπάρχει μια μαζική καταστολή των CD4 κυττάρων, είπε ο Κόουλ, γεγονός που αφήνει τον ασθενή ευάλωτο σε μια σειρά ασθενειών.

 Μετά το εμβόλιο, αυτό που βλέπουμε είναι μια πτώση στα , στα κύτταρα CD8 σας", δήλωσε ο Cole. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...