25/10/21

Ιδού ο Θεός που μας έδωσε το εμβόλιο του Μπουρλά για τον κορωνοϊό και τον οποίο προσκυνά ο Μητροπολίτης Λάρισας

 

Νέες δηλώσεις υπέρ του εμβολίου του Μπουρλά έκανε ο Μητροπολίτης Λάρισας Ιερώνυμος. Υποστήριξε ότι ο Θεός μας έδωσε ΤΟ ΕΜΟΒΟΛΙΟ για τον κορωνοϊό.
 Ο Μητροπολίτης Λάρισας στη συζήτηση μάλιστα για το πόσο…«θεόσταλτο είναι το εμβόλιο » ενέπλεξε μέχρι και τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό στην Ελασσόνα, όπου δεν υπήρξε κανένας νεκρός παρά τις ζημιές, δίνοντας έτσι παραδείγματα της “Θείας πρόνοιας”. 
 «Να πως φαίνεται η πρόνοια του Θεού εκεί που ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εδώ (σ.σ. στην πανδημία) ο Θεός εκφράζεται με άλλον τρόπο. Δηλαδή μας έδωσε τα μέσα τα οποία μας προτείνουν οι υγειονομικοί και το εμβόλιο. Να πω ξεκάθαρα ότι ότι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος δεν θα το κάνει ποτέ ο Θεός. Ή για να το πω απλά αν έχει κάποιος πονοκέφαλο και έχει δίπλα του την ασπιρίνη δεν θα κάνει θαύμα ο Θεός να σου περάσει ο πονοκέφαλος».

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΣΚΗΤΕΣ. ΟΙ ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΑΤΕ PLACEBO, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ NA KANETE KANONIKO ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ,Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΣΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ; ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΗΠΩΣ ΕΛΘΗ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...!!!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...