20/10/21

Η Γκλάντυς Μπερετζίκλιαν, πρώην κυβερνήτης της Νέας Νότιας Ουαλίας παραπέμπεται για χρηματισμό από την Pfizer και την AstraZeneca για προώθηση των εμβολίων τους !!!

 Στην Νέα Νότια Ουαλία με πρωτεύουσα το Σύδνεϋ, οι μηνύσεις των πολιτών και των διαφόρων φορέων (εμπορικών συνδέσμων, εργατικών συνδικάτων κλπ, ενώσεων επιχειρήσεων εστίασης κλπ) έπεσαν βροχή , με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο στην πολιτειακή εισαγγελική αρχή. Η πιο σημαντική ήταν αυτή που κατέθεσε ο ιδρυτής του κόμματος «Ενωμένη Αυστραλία» (UAP) Κλάϊβ Πάλμερ εναντίον της ήδη υπό διερεύνηση για διαφθορά πρώην κυβερνήτη της πολιτείας Γκλάντυς Μπερετζίκλιαν που προκάλεσε και την πτώση της πριν δυό βδομάδες, με τη κατηγορία του χρηματισμού από τις εταιρίες της BPfizer και AstraZeneca για να προωθήσει με τον καλύτερο και πιεστικότερο τρόπο τα εμβόλια τους! .

Το ρεπορτάζ του ανεξάρτητου μπλόγκ «PHARMACEUTICALFRAUD» που αποκάλυψε  την είδηση, είναι κατηγορηματικό και τα ονόματα που εμπλέκονται ιδιαίτερα ηχηρά! Περισσότεροι από μισή ντουζίνα συνεργάτες  της πρωθυπουργού της Νέας Νότιας Ουαλίας,  Γκλάντυς Μπερετζίκλιαν εμπλέκονται στο  τεράστιο σκάνδαλο  δωροδοκίας.

 

Η Μπερετζίκλιαν και οι συνεργάτες της  πήραν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από τις μεγάλες φαρμακευτικές  με αντάλλαγμα την προώθηση  του «λοκντάουν» και ύστερα των  «εμβολίων» ως σωτήρια λύση , καταστρέφοντας αμέτρητες ζωές και επιχειρήσεις στη διαδικασία. Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή  Κλάιβ Πάλμε, η Pfizer και η AstraZeneca πλήρωσαν αμφότερες και λομπίστες.

Λίγο πριν από την αποπομπή της, η Μπερετζίγκλιαν εθεάθη σε γιγαντοοθόνη στο μεγαλύτερο στάδιο της πόλης, το Qudos Bank Arena να λέει στους εφήβους που συγκεντρώνονταν στο πλαίσιο μαζικού εμβολιασμού ότι ο εμβολιασμός  είναι απαραίτητος για να παραμείνουν «ασφαλεις» και «υγιείς».

 

Ο Κλάιβ Πάλμερ, επικεφαλής του Κόμματος Ενωμένη Αυστραλία, είπε ότι η Μπερετζικλιάν πριν παραιτηθεί έλαβε διαβεβαιώσεις  ότι δεν θα της απαγγελθούν κατηγορίες στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά, εάν επιβάλει εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού. Φέρεται να αποδέχθηκε την προσφορά αυτή και έκτοτε παραιτήθηκε από τη θέση της 


Πηγή https://kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ